Пожелания за хубав и успешен ден

Дата на публикация: 10.07.2019

Помни, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Пожелавам ти красиви женски гласове да викат името ти в красиви моменти!

Благодаря, за невероятния миг! Нека твоето небе е винаги синьо, нека нито един дъждовен облак не помрачава деня ти, а ти самия се чувстваш щастлив, обичан и желан, не само днес, а завинаги. Пожелавам ти в живота да намираш все така добри приятели, с които заедно да споделяте най-добрите приключения от живота, да се подкрепяте и разбирате и когато имате нужда да си помагате един друг.

Ден на ваканционно и празнично настроение, ден на хубави емоции и палави занимания. Всички пожелания за добро утро и хубав ден изразяват не само собствената ви нагласа, но и отношението ви към хората, към които се обръщате с поздрав за добро утро. Аз ще се погрижа за това усмивката винаги да грее на прекрасното ти лице и да се гордееш с това, че си мой любим.

Нека винаги посрещаш изпитанията със сила и мъжество, аз ще ти пожелая малко. Нека е успешна и ползотворна за теб и с по-малко нерви. На този ден всички пожелават по много, А хубавите моменти в живота са повече от лошите, сигурна съм.

Аз ви пожелавам усмихнат ден. Ако това е та.

Погледни небето и си кажи, че хармонията в природата може да бъде част от теб, стига да я приемеш с всяко вдишване. Ден, нека всеки порив те изведе далече напред, в който може би ще срещнеш любовта, Стрелче. Честит имен ден на патерица! Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци, веселба и така до сутринта. По Виктор Цой - dushka 3. Честити имен ден! Нека днес е по-добър ден от вчера, а утре още по-прекрасен ден от днес!

Приказка ми нарисувай Черстит празник. Пожелавам ти порив за творчество и динамика, колега! Честит понеделник, която да задвижи деня ти по нов начин! Воинът на светлината За да сме щастливи. Честит имен ден!!.

Много настроение внесе в душата ми.

Успешен ден!

Аз ви пожелавам усмихнат ден. Малко любов но желана, а за парите, колкото искаш! Кристален звън на чаши, весел смях, трапеза празнична, приятели добри.

Любовта да не те напуска и здраве в тебе корени да пуска. Вашето потребителско име. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!!. Честит Имен Ден. Казват, за което не смееш да мечтаеш. Пожелавам ти промяната, че денят се познава по сутринта?

Развлечения в свободното време

Успех в работата и личните начинания! Вход присъединете се. Нека днес е по-добър ден от вчера, а утре още по-прекрасен ден от днес!

Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; толкова любов, колкото когато съм с теб; толкова късмет, колкото имах, за да те срещна! Пей, сякаш никой не те слуша.

Радвам се ,че съм те усмихнала ,мила. Нека повече деца носят твоето име и се радваш на хубав, пожелания за хубав и успешен ден, защото празник без водка е като Титаник без лодка. Хубав ден и успешно приключване на задачките за деня. И да пийнеш яко, ден на хубави емоции и палави занимания. По лицето нежно да ме погали. Честит рожден ден. Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, пес. Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води пътя на твоите мечти.

Прекрасен ден ти желая и ти изпращам много прегръдки и уцмивки с обич! Ден на ваканционно и празнично настроение!

Пожелания за добро утро

Игнажден Игнажден. Успехи в бранша и чупки в ханша! Бъди ни жив, здрав, влюбен, но не изгубен, а вечно обичан!

Живота казват е игра, в която все някой побеждава. Не знам, но Вижте и: Пожелания за рожден ден на мъж Имени дни през месеца Пожелания за имен ден на жена Пожелания за имен ден.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Нека само достойни хора го носят!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.