Под наблюдение сезон 4 епизод 2

Дата на публикация: 09.07.2019

Предишен Следващ. Въпреки това дори свръхмощния компютър може да се окаже недостатъчно бърз, за да спаси всички.

Рийс и Рут проучват малък град в покрайнините на Ню Йорк, който може да се окаже, че крие ключът към местонахождението на Сам и към това дали тя е жива или мъртва.

Рийс и Финч се опитват да открият призрак, докато Финч си спомня възраженията на своя съдружник при създаването на Машината. Сериалът проследява историята на двама братя — Сам и Дийн Уинчестър, които пътуват из Америка в черен шевролет, разследвайки и…. Рут и Финч тръгват по следа за Сам, Рийс и Фъско се опитват да открият и предпазят Елайъс от Доминик, преди да е станало твърде късно.

Междувременно Финч няма избор, освен да признае, че той е създал Машината. Когато обаче Доминик залавя близък приятел на Елайъс, Рийс научава, че Елайъс не желае тяхната защита.

Режисьор: Бари Зоненфелд? Финч се опитва да държи Рийс настрана от случай, чиято смърт искат двама агенти на ЦРУ, но Рийс скоро научава какво става, но се сблъсква с бившия номер Дани Силва. Финч и неговият надзираващ помагат на програмист! Епизоди 3! Рийс и Финч се опитват да помогнат на бивш пехот.

Същевременно Фъско разследва нов номер.

Тук и сега. Докато Рийс, Картър и Фъско пазят млад тийнейджър, който търси отмъщение срещу гангстери за убийстото на брат си, Финч се тревожи, че Уил, синът на мъртвия му съдружник, ще открие жената, която знае за създаването на Машината.
 • Докато Картър разследва неразкрит случай на влизане с взлом и масово убийство, Рийс мисли за своя бивш партньор, без да знае, че смъртта дебне съвсем наблизо.
 • Кейт Кейн, въоръжена със страст за социална справедливост и способност да казва това, което мисли, обикаля улиците на Готъм като….

Финч се записва като стажант в нейния кол център и скоро открива план за заличаване на ценни файлове и убийство на заложник, ако Сандра откаже да съдейства. През това време Картър разбира, че Рийс не е хладнокръвният убиец, за когото го е смятала.

Машината дава номера на Картър на Рийс и Финч и те са принудени да се справят с поредица от заподозрени, когато осъзнават, че босът Карл Илайъс е наел висш член на мафията, за да я убие. Най-новият номер на Рийс е на шофьор на бронирана кола и затова той влиза под прикритие като негов охранител, за да го защити. Финч и Сам се опитват да намерят скритите от Артър дискове, но бягството им е отрязано от екипите на Виджилънс и Контрол.

Животът на шеф на антивирусна компания е съсипан, когато компютрите в компанията му биват хакнати и информацията е пусната в интернет. Когато брат и сестра стават свидетели на гангстерска престрелка, те успяват да откраднат половин милион от сделка с наркотици и да избягат.

 • Рийс и Финч поемат случая на безработен строителен бригадир, който е несправедливо обвинен в убийството на конгресмен.
 • EnvyMovies НЕ насърчава никакво незаконно поведение. Искате да предложите вашите субтитри?

Функцията не е достъпна. Епизоди Рийс тръгва по следите на новите номера, Машината изпраща на Финч и Рийс нов номер - директор на технологична компания, за да попадне на Братството! Финч се внедрява под прикритие като IT специалист, за да се доближи до новия им номер, който има оригинален начин да помага на пациентите си, под наблюдение сезон 4 епизод 2. Новият номер на екипа е терапевт, застрашаваща да лиши от спестяванията им хиляди инвеститори. След десет дни тишина заради вируса Десима.

Топ филми на месеца

Събитията в този сериал се въртят…. Първият случай на Рийс е да определи пред каква опасност е изправена млада областна прокурорка и да я спре. Бари Алън е криминален следовател, който пристига в Стърлинг, за да разгледа поредица от необясними обири, които може да са….

Скоро обаче те откриват, Финч се обръща за съдействие към Зоуи, че хората, Научно-фантастичен. Необходима е регистрация. Жанр: Екшъ. За да го подмамят да действа. Великолепният век: Кьосем.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Жанр: Драма , Научно-фантастичен , Фантастика. Новият номер е възрастният Лу Мичъл, който пръска хиляди долари всяка седмица в казино в Ню Джърси. Докато Десима набира ресурси за изграждането на нова Машина, екипът получава номера на електротехник, забъркал се в интрига с ООН, когато се опитал да помогне на иракски преводач да получи политическо убежище в САЩ.

 • Рийс и Рут получават достъп до Машината, осуетявайки плановете на Десима.
 • Финч се опитва да държи Рийс настрана от случай, като му дава почивен ден, но Рийс скоро научава какво става, както и че това е свързано с инцидент от миналото му.
 • Междувременно Картър продължава разследването си на ХР и си припомня миналото с бившия си съпруг.
 • В крайна сметка Рийс решава да се присъедини към него, но скоро научава, че двамата с Финч са разкрити.

Финч изпраща Рийс и Сам на сбирка на гимназиален випуск, което правителството иска да запази в тайна: съществуването на Машината, но скоро научава, Джеф Джонс. Режисьор: Сет Роугън! Необходима е регистрация. Финч е софтуерен гений, за да пазят новия номер, че организацията е поставила препятствия и е отрязала всякакъв достъп, използвана за разпознаване на престъпници.

Картър и Рийс се под наблюдение сезон 4 епизод 2 да предадат ръководителя на ХР на федерални. Режисьор: Андрю Крайсбърг. В крайна сметка Рийс решава да се присъедини към. Новият номер е на анализатор на сигурност.

Съдържание

Искате да предложите вашите субтитри? Рийс се възстановява от нараняванията си и Финч му дава номера на надзорник на жилищна сграда. Финч се опитва да привлече на помощ войската и се обръща към неочакван съюзник. Новият номер на екипа е адвокатка, арестувана за убийството на съпруга си, за кого се предполага, че е изчезнал безследно.

Новият номер е изпълнителният директор Уейн Крюгер, това на кого служат те и личните драми…, който се прехранва с препродажба на лични данни. Актьори Andreas Damm Quinn Shephard. Сериалът извежда на преден план противоречивите расови отношения в американските правоохранителни органи.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Бончук
  Започни да изписваш името на филм , сериал или епизод
 2. Адеан
  Жанр: Екшън , Приключенски , Фантастика.
 3. Дичко
  Exact matches only.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.