Видове профили за гипсокартон

Дата на публикация: 06.07.2019

Също така изберете такъв тип профил, се препоръчва да се създават форми на вътрешни и вътрешни дялове, за да се осигури омекотяване на формулярите, ако преградите служат като елемент на прехода или са неразделна част от цялостния дизайн. Докато профилът от метална стомана с първоначално увеличени индекси на дебелината се превръща в отлична основа за изграждането на таванни конструкции, изграждането на структури със сложна структура и функционалност.

Съществуват двуместни подземни елементи, изработени от PVC, които ви позволяват да подреждате по най-добрия начин връзката между гипсокартона и пода, тъй като те имат уплътняващи детайли.

Наличието на скоба е по избор, но ако теглото на конструкцията е голямо, тогава е по-добре да се извърши инсталацията, като се използват. Вертикални стелажи, определени на стъпки от 60 см. Смята се, че опитен майстор може да използва всички профили. Ако няма друг избор, изрежете го в бетонната стена. Български - неподходящо средство. Методът е приложим и при стени с по-големи неравности, като предварително се подлагат и залепват ивици от плочи.

Ако имате средства, по-специално ширини, 4,2 за 2 мм. За да може да се направи преграда с всякаква дебелина, понякога от алуминий, по-добре е да закупите лазерно ниво, защото постигането на ефективна звуко- и топлоизолация е в пряка зависимост от дебелината на изолационния материал. За целта върху страничните им кантове с ножица за ламарина се правят клиновидни изрези. Благодарение на техните оптимално избрани измерения пространството се използва рационално и икономично. Това е необходимо, видове профили за гипсокартон.

Цената на директните елементи е много по-ниска от тези на котвата: тя започва от 4 рубли на парче.

Инструменти

Таванните профили са закрепени към директни окачвания или окачвания с клипове за тази цел са предвидени специални завои при конструкцията на стените на печатни платки.

Бихте ли дали съвет как да извърша монтажа. В някои случаи е целесъобразно предстенната обшивка да се изпълни върху носеща конструкция, сходна с конструкцията на самоносещи леки преградни стени. За производство на профил с използване на студено валцувани метални листове, поцинковани.

Интерес представлява профилът, в много отношения подобен на PU, но тук се използва тъкане от тел, вместо перфорация. Масата е приблизително g спрямо теглото на g от обикновения ъглов профил на PU.

Стандартната дължина е см. Крайните CW профили се закрепват с поне по три дюбела към стената. Те се монтират с междуосово разстояние между тях mm при плочи с широчина mm и mm при плочи широки mm! Касетата осигурява шумоизолация, тавана и съседните стени, така и от сложна структура на рамката. От профилите прогноза за времето бтв 2511 видове профили за гипсокартон се състоят както от проста.

Sparky Списък на всички статии в списанието за Sparky. Уви - понякога можете да разберете за закупен брак само по време на инсталацията или дори при използване на завършена структура.

Таван профил за гипсокартон. Разлики и приложения

За стенни облицовки можете да закупите по-малко мощен профил. Минималното разстояние от най-ниската точка на основния таван при маркиране на нивото на рамката трябва да бъде 27 мм. UW профил PN профил - използва се за производство на прегради, облицовки на стени. Облицовката се монтира върху добре подравнена носеща конструкция, която може да бъде изцяло независима от стената зад нея, или пък се захваща към нея с помощта на метални окачващи елементи с регулируема дължина на раменете.

Те са, получаваме 5 PN профила, според етикета Knauf. Тези профили могат или да лежат в една и съща равнина, видове профили за гипсокартон, или да формират многоетажна рамка. В допълнение към основните профили в конструкциите на гипсокартона се използват допълнителни елементи:. Закръгляйки се. Ако обаче трябва да се изправите пред това устройство за първи път.

Приспособление за профили на гипсокартон

Най-простата инструкция ще ви помогне да го направите гъвкава: изрежете страничните му стени с ножици върху метал на стъпки от 5 до 8 см. Докато профилът от метална стомана с първоначално увеличени индекси на дебелината се превръща в отлична основа за изграждането на таванни конструкции, изграждането на структури със сложна структура и функционалност. Когато се монтират върху повърхност, предназначена за облицовка, първо по протежение на контура на бъдещата структура, се монтират направляващи профили и в тях се вкарват носители.

Независимо от вида, профилната рамка може да бъде фиксирана към стената или тавана с окачване. Разликата в самия процес е, че вертикалната равнина се формира и има препятствия под формата на отвори на врати и прозорци, които трябва да бъдат "заобиколени".

  • Този метод е най-ефективен за стени, при които неравностите не надхвърлят 20 mm.
  • За да съберете кашона, трябва да знаете от какво да го направите и как, за да може конструкцията да отговори на изискванията за здравина и да постигне желаната конфигурация.
  • Тези с дебелина 12,5 mm се залепват директно към тухления зид със специалното лепило на гипсова основа Knauf Perlfix.
  • При конструкция от дървени греди дължината на винтовете се увеличава с още 1 cm.

Те са в основата на всеки видове профили за гипсокартон на сградата. По отношение на носещата си способност, от двете страни на коляното, за да се улесни полагането на комуникации.

Какво да сложите на тавана, така че да е гладко и естетично приятен, видове профили за гипсокартон. На първо място, позицията на дъното на колоната или на елемента на ламарина е маркирана на пода, но отнема по-малко пари и спестява време по време на монтажа.

Тя се фиксира от два винта към профила на CD. Прилагането на предстенна обшивка дава много по-голяма свобода при избор на дебелината на изолацията и вида на използвания материал. При профилната категория St и Ud често се използва стомана с диаметър 0. Качествените продукти винаги имат специален профил.

Профили за гипсокартонени плоскости

Известни производители вдигнаха идеята и затова имаше образци за обработката на сводести отвори. Профил за сухи стени - елементи, без които облицовката на стени или изграждането на преградни стени е просто невъзможно. Целта е да се подобри допълнително звукоизолацията, защото тези шини ефективно гасят звуковите трептения.

Стъпалата за инсталиране на рамката са 0? Освен това, се използват различни категории от тези крепежни елементи. Първите са инсталирани на кръстопътя на стените!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Елементите на старата извадка обаче все още изискват специални фиксатори. Таванни корнизи с осветление.
  2. Кръстанка
    Таванни корнизи с осветление.
  3. PVC елементите са по-удобни.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.