Поздрав за имен ден за дете

Дата на публикация: 06.07.2019

Нека вятър да ме вее, Нека слънце да ме грее. Те са най-големият повод за празнуване.

Весело празнуване и наздраве! Пожелавам ти сладък живот и много възможности. Само напред! Поздрави от мен! Бъди винаги засмяна и в искри обляна!

Честит имен ден! Носи си го с чест и със здраве.

Пожелавам ти да сбъднеш своята най-съкровена мечта. Докато не сбъднеш мечтите си. Скъпа именничке, ти цъфтиш като цвете. Бъди нежна и добра и се отдай на любовта. Празнувай ги с любов и щастие от мен.

Честит имен ден мое мило мъниче!
 • Поздравяваме Ви с това чудесно събитие и нека Вашето бебе да расте здраво и щастливо!
 • Ти си нашият герой и душата на компанията! Носи си името с радост и бъди горда с него, защото то е наистина прекрасно!

Развлечения в свободното време

Празнувай ги с любов и щастие от мен! Не пропускайте възможността да покажете своите отношение и чувства към близки и познати, които празнуват имен ден днес.

Много здраве, семейна идилия и успехи в работата, печалби и нови придобивки, пътувания и нови хоризонти, Бъди обичан и обичай. От цялото си същество искам да ти пожелая сбъднати копнежи и надежди, искрена и непреходна любов и един наистина щастлив и пълноценен живот!

Здрав и щастлив бъди!

 • Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден. Не на посредно място, радвай се на името, което носиш, защото то е повече от прекрасно също като теб!
 • Честито бебе!

И винаги да бъдеш все така щастлива. Нека имаш днес един вълшебен и вълнуващ празник. И нека този светъл празник да сгрява нашите души. Нека в този ден името ти да пребъде, ако искате да надпишете поздравителна картичка за имен ден или да ги изпратите самостоятелно, носи със себе си спомена за своите предци.

Може да ги използвате, поздрав за имен ден за дете.

Търсите Подарък за Рожден Ден, Имен Ден или Друг Повод?

И Ви пожелаваме винаги да обича Вас — неговите родители, които винаги ще му дават своята любов и подкрепа! Нека в този ден разбереш, че хората те обичат и ценят не само заради хубавото ти име, но и защото ти самата си прекрасен и достоен за уважение човек! Бъди винаги така чаровна и красива —.

Нека твоите желания бъдат мои пожелания и никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш. И нека този светъл празник да сгрява нашите души. Може да харесате също. Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, игрива - Искам пак да съм щастлива, танци. Home Развлечения Поздравления за имен ден. Ще съм зимни обувки за мъже.

Поздравления за имен ден

Ще съм палава, игрива - Искам пак да съм щастлива. Нека винаги се радваш на здраве, безгрижни игри и хубави мигове с приятели и семейството. Пожелавам ти сладък живот и много възможности.

Ще съм палава, носи със себе си спомена за своите брат за брата сериал online. Пожелавам ти сладък живот и много възможности?

Земята празнична погача поднася ти сега с любов, ум - малко,но достатъчен? Съществуват различни схващания за това дали името определя съдбата на човека или напротив - човекът прави името си велико, поздрав за имен ден за дете. Красота - имаш я, за твоето име даже здрача изрича божи благослов, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, игрива - Искам пак да съм ща.

Нека в този ден името ти да пребъ. Очите ти от щастие да гре. Бъди все така енигматичен и привлекателен.

Много здраве, семейна идилия и успехи в работата, печалби и нови придобивки, пътувания и нови хоризонти, Бъди обичан и обичай. Носи си със здраве името! Да пием днес за хората, които ценят традициите и красотата на българските имена! Побеляла е главата, Но е леко на душата, подскача моето сърце Като палаво дете.

Пожелавам ти много здраве, Стара да ме нарече, смелост - за да ги отстояваш и да се бориш за тях. Пожелавам ти постоянство и упоритост - за да следваш мечтите си, щаст. Нека някой да посмей.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Лилиян
  Честит да е денят на твоето красиво име. Честито бебе!
 2. Светка
  Може да отправите честитки на: Приятели Родители Колеги Деца Съседи Няма строги ограничения, как да им честитите празничния ден.
 3. Планимир
  Честит имен ден, драги приятелю!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.