Събиране и изваждане до 1000 3 клас

Дата на публикация: 01.04.2020

Събиране със сбор Математика 3. Не можеш да гласуваш за свой коментар!

Събиране и изваждане на трицифрени числа. С тях ще си припомниш всичко най-важно от този раздел. Събиране до с преминаване от единици към десетици. Математика 3. Видео урок. Хайде, пускай урока и да се упражняваме заедно! Разпределително свойство на умножението до

Изваждане с три преминавания. Решаване на задачи. Числата от до 1. Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар! Събиране до с преминаване от единици към десетици.

  • Текстови задачи.
  • Умножение на кръгли десетици и стотици с едноцифрено число без преминаване.

Намиране на неизвестно делимо с числата до Деление без преминаване на стотици или десетици с едноцифрено число. Събиране и изваждане на числата до Разпределително свойство на умножението до Ред на извършване на действията. Умножение до с преминаване от десетици към стотици.

  • Изваждане на числата до 1 с преминаване. Математика за 3.
  • Текстови задачи за умножение с числата до Числата , , , ,

Коментари 6. Задачи за събиране и изваждане до Представяне на числата до като сбор. Умножение на числата до с едноцифрено число! Остър ъгъл. За да публикуваш коментара си, трябва първо да презаредиш страницата.

Регистрирай се Регистриран си.

Навигация на сайта

Събиране до с преминаване от десетици към стотици. Геометрични задачи. Изваждане до с преминаване от стотици към десетици. Геометрична и текстова задача.

ЧислатаМатематика 3. Регистрирай се сега. Записване на числата до Начален преговор.

Изваждане до с преминаване от стотици към десетици. Умножение до с две преминавания. Именуване на геометрични фигури.

Много силен видео урок по математика за 3. Неизвестно събираемо и умаляемо с числата до Права линия, лъч, за да докладваш този коментар. Събиране и изваждане на числата до с две преминавания. Влез в профила си. Деление без преминаване с числата до Квадратът като вид правоъгълник. Обобщение и изходно ниво. Геометрична и текстова задача.

Записване на числата до Решени важни задачи. Намиране на неизвестно.

Изваждане от За да коментираш този видео урок, стани част от Уча. Влез в профила си. Това е трейлър с избрани моменти от видео урока.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Станицвет
    Неизвестно събираемо и умаляемо с числата до Това е трейлър с избрани моменти от видео урока!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.