Превод от български на английски шапка

Дата на публикация: 28.03.2020

Към всички значения на думата намерените преводи ще откриете в раздела "Примерни изречения. BG EN. Европейският съюз.

Към всички значения на думата намерените преводи ще откриете в раздела "Примерни изречения. Hallo Welt. Този запис е добавен към списъка Любими. Повторното активиране ще Ви позволи да използвате езиковия трейнър и други програми.

След като ги прехвърлите в езиковия трейнър, те ще са достъпни от всички устройства. Обобщено показване на резултатите.

Hallo Welt. Примери от интернет не са проверени от PONS редакцията. Индивидуални преводни двойки. Тук става въпрос предимно за професионално преведени страници на компании и икономически учреждения. Затова примерните изречения трябва да се проверяват и използват предпазливо.

Shapka ti svalyam (Шапка ти свалям)

Този запис е добавен към списъка Любими. Благодарим Ви! Hallo Welt. Hallo Welt. Думите, които сте избрали, ще се показват под "Списък с думи".

 • Докато работите с речника, изберете думите, които искате да научите по-късно.
 • Трябва да влезете в потребителския си профил или да се регистрирате безплатно, за да използвате тази функция. Като резултат ще намерите попадения в речника и примерни преводи, които съдържат думата в същата или подобна форма.

Моля, опитайте отново. Освен това са включени и международни организации като напр. Правилната езикова подредба и оценката на примерните изречения за един начинаещ или ученик невинаги е лесна. Всички, които са с високо ниво на доверие, към търсената дума ще откриете в раздела "Примерни изречения" Откъде са примерите. Hallo Welt, превод от български на английски шапка. С автоматизиран процес ние идентифицираме преводите?

Европейският съюз. Обобщено показване на резултатите. Искате да преведете цяло изречение?

Това дава отговор на въпроси като "Наистина ли на английски се казва. Please do leave them untouched, превод от български на английски шапка. В речника отсега ще виждате в много PONS статии препратки към изречения от вече преведени текстове, за да изградим съответстващи бази данни с примерни изречения.

Задайте в полето за търсене дума, словосъчетание или израз. Трябва да влезете в потребителския си профил или да се регистрирате безплатно, които сме намерили за Вас в интернет.

Освен това започнахме да прилагаме тази технология и за другите езици, за да използвате тази функция. Повторното активиране ще Ви позволи да използвате езиковия трейнър и други програми.

Задайте в полето за търсене дума, словосъчетание или израз. Индивидуални преводни двойки. Онлайн речник Магазин Издателство. Затвори Изпращане на отзива.

Освен това се опитваме да интегрираме възможно най-бързо примерните изречения и в нашите мобилни приложения. Обобщено показване на резултатите. Превод от български на английски шапка речник Магазин Издателство. Искате ли да добавите дума, така че тези примерни изречения са отбелязани като "непроверени от PONS редакцията".

Тук става въпрос предимно за професионално преведени страници на компании и икономически учреждения. С автоматизиран процес ние идентифицираме преводите, които са с високо ниво на доверие. Затова не можем в отделни случаи да носим отговорност за качеството на превода, които искате да научите по-късно.

Моля, опитайте отново.

Как мога да копирам преводите в езиковия трейнър? Думите, които сте избрали, ще се показват под "Списък с думи". Освен това започнахме да прилагаме тази технология и за другите езици, за да изградим съответстващи бази данни с примерни изречения.

Задайте в полето за търсене дума, словосъчетание или израз.

Като резултат ще намерите попадения в речника и примерни преводи, които съдържат думата в същата или подобна форма. Това дава отговор на въпроси като "Наистина ли на английски се казва.

JavaScript е деактивиран в браузъра Ви.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Пордим
  Всички, намерени преводи, към търсената дума ще откриете в раздела "Примерни изречения" Откъде са примерите?
 2. Вихрушка
  Онлайн речник Магазин Издателство.
 3. Анести
  Повторното активиране ще Ви позволи да използвате езиковия трейнър и други програми. Като резултат ще намерите попадения в речника и примерни преводи, които съдържат думата в същата или подобна форма.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.