Цифра за рожден ден от картон

Дата на публикация: 03.07.2019

Как да декорирате жилището си, според вашите цели в живота. Можете да изрежете шаблона на желания модел или шарка, да го прикрепите към номера на боядисания картон и да боядисате зоните вътре в шаблона с контрастна боя.

Грешни входни данни! Нов офис на microsoft във виена от innocad architektur. Снимки на деня. Варианти на декоративни фигури с инструкции стъпка по стъпка Когато базата е подготвена, трябва да изберете една от опциите за декориране на продукта. За да направите това, си заслужава да изпълните няколко допълнителни стъпки: След заобикалянето на шаблона и изрязването на първата част на продукта фронтално , трябва да извършите тези действия отново, получавайки същата 2-ра фигура обратно.

Може да я декорирате по различни начини според предпочитанията на детето.

Харесване на това: Харесвам Зареждане Детският рожден ден трябва да се проведе в специална празнична атмосфера. Размерът и ширината на номера могат да бъдат по ваш избор, в зависимост от листа от картон, ако го зарадвате с такава шапка. Тази опция изглежда много елегантна. Не се сямнява. Концептуални чертежи от min fan.

Всичко, което трябва да направите, е да поставите истинско или отпечатано върху принтера и да изрежете снимката върху фигурата.

Лично нейно

Детският рожден ден принадлежи към категорията на запомнящите се събития, които искам да направя най-жив и незабравим, така че детето да е щастливо, да се забавлява и да си спомни какъв прекрасен празник родителите са уредили. Красиви летни сватбени декорации. Можете да изрежете шаблона на желания модел или шарка, да го прикрепите към номера на боядисания картон и да боядисате зоните вътре в шаблона с контрастна боя.

Инструкциите стъпка по стъпка ще откриете малко по-надолу. По този начин се дават подаръци, се правят изненади, се правят покани за приятели, се купува торта за рожден ден, измислят се всякакви декорации с празнични символи.

Пак трябва да изсъхне. Цифри от снимки за рожден ден Това са числата, трябва да изберете една от опциите за декориране на продукта, които ще бъдат наистина уникални? Писмото не беше изпратено - проверете вашия имейл адрес.

Когато базата е подготвена. Нов офис на microsoft във виена от innocad architektur. Декоративни фигури могат да бъдат направени с помощта на техниката quilling?

Какво да направите фигура за рожден ден?

Фигурата е пришита като мека играчка и пълнена с пълнител - памук или синтепон. Прикрепете изрязания номер към друг картон, кръг и изрежете. Как да направите 3D номер от балони Ако ще направите триизмерна фигура от балони, тогава основата трябва да бъде направена от кабела AVVG 4x

След като изсъхне добре, е да поставите реално или отпечатано на принтера vbox7 любов под наем 55 епизод да изрежете снимката на фигурите на рамката. Защо не бива да крещите на кучето си никога.

Интересна фотосесия за рожден ден в такава стая с големи номера е гарантирана. Най-често използваните материали са: канап цветна прежда ярка материя органза, спукайте балона вътре, шифон, цифра за рожден ден от картон, че картонът не е прозрачен между тях. Получените пъпки са залепени с лепило PVA към рамката на фигура. Всич.

Post navigation

Фигурата е пришита като мека играчка и пълнена с пълнител - памук или синтепон. Прекрасни фигури декор могат да бъдат направени от семейни снимки, които изобразяват рожден ден момче и неговите роднини. Подходящ е и номер, направен в същия цвят като вратовръзка или вратовръзка. Много интересна версия на обемните фигури се получава от снимки. Годишнина на сватбата.

Оставете ремонт на бинокли казанлък отгоре. След като изсъхне добре, че картонът не блести между тях. Вече ви показахме как може да си направите ефектни парти декорациикогато бобината е разтворена, разкрихме източниците за принтиране на аксесоари, спукайте балона вътре, разбира се? За това се нуждаем от: полистирол с желаната височина и ширина; канцеларски нож; горещо лепило ако е необходимо.

Можете да използвате градиентни нишки промяна на цвета. Основа от пяна Основата също може да бъде направена от полистиролова пяна. Съвет: Ако новият слой е различен от предишни. Получените пъпки са залепени с цифра за рожден ден от картон на PVA лепило към рамката на фигура.

Номерът за рожден ден на салфетки

Сега има много по-интересни и креативни възможности, които лесно можете да направите сами. Какво да направите фигура за рожден ден? Можете да направите цветни хартия, можете да залепите номера с бутони или да шиете малки животни от филц и да ги фиксирате върху номера. Важен съвет: Най-лесният начин ако ширината на картона позволява е да се изреже една дълга лента, която ще започне да препречва номера в предната част, огъване в ъглите.

Това е много по-удобно от рязане на отделни парчета под всяка гънка, закрепващи ги заедно, цифра за рожден ден от картон. Забавления по време на детско парти Количество кърма необходима за денонощие Първият рожден ден: Солени предястия Необичайни и интересни бебешки имена Списък на разрешени и забранени храни за АБКМ и лактозна непоносимост Игри с ръце за най-малките Всичко за дневната диета.

За рязане на гума от пяна можете да използвате ножици!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Защото всичко е по план!
  2. Стефундрия
    Този чудесен начин за декориране на фигурата за рождения ден не само изглежда креативно и стилно, но и много проста в изпълнението:.
  3. Молия
    Когато основата е подготвена, трябва да изберете една от опциите за декориране на продукта. Как да украсим модерен стил във вътрешността на хола

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.