Остров закинтос гърция карта

Дата на публикация: 20.03.2020

В един от заливите на острова те снасят яйцата си. Почивки Доминикана. Екскурзии Закинтос.

Закинтос бил покорен от Македония при Александър Македонски и по-късно от римляните, при които притежавал определена самостоятелност. Къде да видиш корабокруширал кораб без да се гмуркаш 25км. Хотели Слънчев бряг. Екскурзии Китай. Гръцката гордост Нафплион км. Град Закинтос е основен административен център и столица на едноименния о-в.

Хотели Лозенец. Закинтос е бил включен в царството на Одисей, който е участвал с дванадесет кораба в Троянската война. Хотели Бургас. Хотели Кранево. Antigoni Beach Resort - релакс и лукс на Халкидики км?

Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна. Екскурзии Португалия. И макар това изобщо да не е приятен факт за местните жители, които често са изправени пред угрозата от силни земетресения, за туристите това е благодатната новина за изобилие от природни формирования.
  • Идеята на проекта е насочена към възстановяването и поддържането на гръцката култура.
  • Почивки България.

Почивки Сейшелите. Екскурзии Мексико. Екскурзии Австрия. Почивки Тайланд. Близо до него можете да видите уникалните Сини Пещери, които са друга основна туристическа атракция на острова. Има редовни фериботни линии на няколко компании, като през лятото тръгват на всеки час и качват коли и пасажери. Важна информация Валута : Евро EUR Работно време : През лятото работното време на повечето магазини е от до часа и от до часа.

  • След това преминал в ръцете на венецианците, той останал под тяхно управление до г. Ботсвана Бразилия Бруней Буркина Ф.
  • Feel Greece - Порталът за Гърция, гръцките острови, плажове, хотели и забележителности. Екскурзии Израел.

Всяка година хиляди костенурки Карета идват на плажа, за да снесат и измътят яйцата си. Монемвасия - едва свързан с реалността км. Йонийски острови, остров закинтос гърция карта. Почивки Испания. Забележителности около Закинтос. Закинтос е с процъфтяващ туризъм и е една от най-популярните туристически дестинации в Гърция.

Дестинации в Закинтос

Столицата на Закинтос е град Закинтос на източното крайбрежие. Със зелените си хълмове, покрити с цветя през пролетта и началото на лятото, с белите скали, надвиснали над тюркоазената вода, и с някои от най-добрите плажове Закинтос е един от най-пищните и красиви гръцки острови.

Амулиани — гръцки остров на една ръка разстояние км. Екскурзии Англия.

Екскурзии Португалия. Почивки Турция. Хотели Слънчев бряг. Виж всички дестинации в Закинтос. Категория : Закинтос. По източния бряг, има красиви плажове с пясък.

Току що беше разглеждан от друг потребител на Agoda

Почивки Португалия. Източната част е най-населена, въпреки че релефът е планински, а в южната част са концентрирани пясъчните плажове. Екскурзии Мароко.

Екскурзии САЩ. Хотели Албена. Още хотели в Закинтос и Йонийски острови. Почивки Мавриций. Лече - елегантност и южняшки дух км? Великден на остров Корфу км.

Какво да видим на полуостров Халкидики. Хотели Велинград.

Карта - Закинтос (Nomós Zakýnthou)

Екскурзии Турция. Почти всички жители на острова свободно говорят английски език, много владеят немски, а особено в северната част ще се справите и с италиански. Всяка година хиляди костенурки Карета идват на плажа, за да снесат и измътят яйцата си. Хотели Велико Търново.

Хотели Кранево. Той е най-южният и третият по площ и население остров от Йонийските острови! Неа Анхиалос - глътка въздух на Бяло море км.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.