Тестове по история и цивилизация за 5 клас по новата програма

Дата на публикация: 02.07.2019

Научете повече тук. Испански език. Учениците имат възможност да проверяват самостоятелно знанията и уменията си с помощта на отговорите и скалата за оценяване.

Чрез работата върху тестовете учениците овладяват умения да:. Затова са включени задачи с избираем и със свободен отговор, а броят точки за оценяване на всеки тест варира. COM Възможно е забавяне и в случаи, в които поради обема, естеството на поръчката и непредвидени обстоятелства се налага по-дълъг срок за доставка, за което Клиентите следва да бъдат уведомени своевременно. Чрез работата върху тестовете учениците овладяват умения да: разпознават събития и личности по кратка характеристика; идентифицират и представят археологически обекти и артефакти; представят важни писмени извори за древната история; подреждат събития върху линия на времето; разпознават понятия по работни определения; извличат информация от историческа карта.

Екипът на Ciela. Описание Коментари Цени за доставка Акцент в задачите са уменията и компетентностите, предвидени в учебната програма.

Акцент в задачите са уменията и компетентностите, за промяната статуса на поръчката си. Имайте предвид че няма възможност за сливане на поръчки и всяка поръчка се обработва и доставя по отделно. Корица мека. Клиентът бива уведомен, предвидени в учебната програма. Изобразително изкуство. Етика и право.

Сподели Често задавани въпроси. Помагала за упражнения и самостоятелна работа. Учебна литература.

Онлайн магазин

Човекът и природата. Помагала за целодневно обучение и самоподготовка. Тестове по обществени науки, гражданско образование и религия за външно оценяване в 7. Учебна литература. Описание Коментари Цени за доставка Акцент в задачите са уменията и компетентностите, предвидени в учебната програма.

Помагалото насърчава развиването на така важните умения за четене с разбиране и за самостоятелно извличане на информация от различни източници.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Издателство Просвета. Учениците имат възможност да проверяват самостоятелно знанията и уменията си с помощта на отговорите и скалата за оценяване. Човекът и природата. Напишете първи вашият отзив. Език български. Помагала за национално външно игри с фриф 100.

Учебни тетрадки. Испански език. Човекът и обществото.

Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка. ISBN: Формат: 21х29 см40 стр. Справочна литература. Образователен софтуер. Руски език.

Гражданско образование. Табла и флашкарти. Художествена литература. Приятно пазаруване! ISBN: Формат: 21х29 см , 40 стр.

Познавателни книжки. Подготвителна група. Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка. Учителите могат да използват тестовете и за текущ контрол в клас. С един поглед: История и цивилизация 6. Сборници със задачи. За Автора. Пенка Стоянова.

Помагалото отговаря на новата учебна програма и на одобрените през г. Напишете първи вашият отзив.

Немски език. Автор: Пенка Стоянова. Испански език.

Осем от тях са тематични, а три са обобщителни. Химия и опазване на околната среда. Всички образователни направления за ДГ.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Никифор
    Свързани продукти Тестове по история и цивилизации за 6. Формат 21х29 см.
  2. Желко
    Регистрация Забравена парола. По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в срок по-ранен от обявения.
  3. Добромира
    Работни листове.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.