Барби по български език

Дата на публикация: 02.07.2019

Филмът излиза на DVD през 13 март г. Стефан Сърчаджиев. Как се играе: Използвайте мишката за да посочите разликите.

Той е тринайстия филм от поредицата Барби. Йорданка Илова. Как се играе: Използвайте мишката за да посочите разликите. Валерия Крачунова Цветелина Цветкова. Филмът излиза на DVD през 9 септември г. Той е петнайстия филм от поредицата Барби. Наталия Бардская.

Ролите озвучиха артистите. Антония Драгова. Описание: Барби и нейните приятелки Самър, Ники и Тереза се приготвят за пътуване в най-големите модни столици в света. Той е деветият филм от поредицата Барби. Участвайте Защо.

Вилма Карталска.
  • Последната промяна на страницата е извършена на 8 юли г.
  • Филмът излиза на DVD през 14 септември г.

Той е шестнайстия филм от поредицата Барби. За Момчета. Това е втория филм от поредицата Фейландия. Той е деветият филм от поредицата Барби. Филмът излиза на DVD през 13 септември г. Помогнете й!

  • Това е втория филм от поредицата Фейландия.
  • За Момичета. Стефан Сърчаджиев.

Кирил Бояджиев, барби по български език. Ненчо Балабанов. Как се играе: Като използваш мишката и менюто на екрана избери модели и цветове за дрехите на Барби. Избери модели и цветове за дрехите на красавицата. Той е десетият филм от поредицата Барби? Рейтинг: Участвайте Защо.

БАРБИ: СПЕЦИАЛЕН ОТРЯД озвучен на български език

Радослав Колев. Станислав Пищалов. Дисни Герои.

Нарисувай барби Draw My Barbie Описание: Прекарвайте молива последователно през числата, когато я откриеш. Антония Драгова. Катлин Бар. Филмът излиза на DVD през 14 март г, барби по български език. Барби модел Описание: В тази игра Барби е в ролята на модел.

Как се играе: кликаш с мишката и изтегляш червен овал в цялата дума?

Развлечения в свободното време

Светлана Смолева. Кирил Бояджиев. Екипът се състои от:. Описание: Направете си този забавен тест и разберете към коя категория кукли Барби спадате!

Те са скрити на таблото вляво и трябва да ги оградиш. Христо Узунов. Кирил Бояджиев. Милица Гладнишка. Филмът излиза на DVD през 14 септември г. Модното пътуване на Барби Описание: Барби и барби по български език приятелки Самър, Ники и Тереза се приготвят за пътуване в най-големите модни столици в света.

Любена Нинова. Филмът излиза на DVD през 18 септември г. Ася Рачева.

Съдържание

Това е петият филм от поредицата Барби. Вилма Карталска. За подробности вижте Условия за ползване. Христо Узунов.

Георги Тодоров? Ненчо Балабанов? Това е четвъртият филм от поредицата Фейландия.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.