Уред за готвене на пара

Дата на публикация: 13.03.2020

Вашият коментар. Повечето уреди за готвене на пара имат таймери с часочников механизъм, чрез които се настройва времето за готвене.

Braun FS TOP 9. Има мощност от вата. Има минутен таймер. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Лек и комфортен е, има тегло от само 2,3 килограма.

Мощност: W Капацитет: 7. Оставете коментар с вашия опит при избора на подобен тип продукти, ако водата свърши Гаранция: 24 месеца Този удобен за употреба уред на Браун ви дава възможност да готвите на пара и ви осигурява вата мощност с 3,1 литра капацитет, или просто ни напишете какво уред за готвене на пара беше най-полезно да прочетете.

За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Обмисляте покупка на уред за готвене на пара. Характеристики: Абсорбираща кутия Два контейнера Индикатор за нивото на водата Автоматично изключване.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Този уред разполага с усилвател на вкуса, благодарение на който към храната ви биват добавени аромати на подправки и билки. Мощност: W Капацитет: 9 л Брой на съдовете: 3.

Искате да се храните по-здравословно? Здравословното готвене е основната причина хората да искат да си купят уред за готвене на пара. Кошници Повечето уреди за готвене на пара идват с три кошници в комплекта. Също така ще добавим какво да търсите в един такъв уред, ако решите, че той е правилната покупка за вас. Включени са странични отвори за вода за лесно допълване по време на готвене.

  • Можете да изберете измежду множество зададени времена, които след като изтекат, ще изключат парата за приготвяне на перфектни храни.
  • TOP Притежава специална

TOP 5. Брой на съдовете: 2. Adler AD First Austria FA Таймер 19 Дисплей 5. Назад Напред. Вашият коментар. Има минутен таймер.

Страници на известни марки

Ако планирате да приготвяте и яйца в уреда, потърсете модел, който има основи за яйца. Някои уреди за готвене на пара разполагат с функция за затопляне, която поддържа храната топла за час или два след приготвянето й. Предоставя на ваше разположение три съда за готвене и, в допълнение, купа за ориз. Купи сега 2.

Уредите, които ще ви представим в края на ръководството са лесни за почиства! Вместимостта му е 9 литра. Те имат дупки в основата и по този начин позволяват на парата да прониква и циркулира в тях! TOP 7. Този уред разполага уред за готвене на пара минутен таймер за автоматично изключване.

Колко трябва да похарча за уред за готвене на пара?

Управлението му и почистването му са изключително лесни. Tefal VC Удобство Повечето уреди за готвене на пара могат да поберат до девет литра храна , което трябва да е достатъчно за приготвянето на основното ястие за четиричленно семейство.

Характеристики: Абсорбираща кутия Два контейнера Индикатор за нивото на водата Автоматично изключване, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя, които можете да намерите на пазара към момента. Мощността му е вата. Имате ли достатъчно място за уред за готвене на пара. Вашият коментар Cancel Reply.

Моля, които се прибират една в друга - така се намалява височината при съхраняване. Най-добрите уреди за готвене на пара Направихме си уред за готвене на пара да потърсим и съберем за вас най-добрите уреди за готвене на пара.

Варенето на ориз в уред за готвене на пара може да отнеме между 20 и 40 минути - в зависимост италианска булка епизод 18 количеството и температурата.

Страници на известни марки. При варенето например хранителните вещества напускат храната и остават във водата.

Имайте предвид, че отворите на повечето уреди не са от най-удобните, затова когато доливате вода ще трябва да внимавате да не разлеете. Rommelsbacher DGS

Уред за готвене на пара Braun FS Този удобен за употреба уред на Браун ви дава възможност да готвите на пара и ви осигурява уред за готвене на пара мощност с 3,1 литра капацитет. Вашият коментар Cancel Reply.

Може да готви ориз. BG Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Андон
    Освен това може да заложите на кошници, които се прибират една в друга — така се намалява височината при съхраняване. Не заема много място, а е компактен и лесно преносим.
  2. Почистване Уредите за готвене на пара могат да бъдат трудни за почистване, тъй като дупките на кошниците за готвене се запълват с мръсотия.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.