Директор на оу стефан караджа варна

Дата на публикация: 11.03.2020

ОУ "Йордан Йовков". Списък на записаните ученици в първи клас за учебна второ класиране.

Учениците от пети и шести клас в ритъма на рапа показаха за тях какво е любимото училище. Право на участие в Национално финално състезание на СБНУ имат ученици, получили максимален брой точки в поне две от провежданите състезания. English Русский. Във връзка с 80 - годишнината на училището и деня на учителя 5 октомври учениците отново бяха зарадвани от щедростта на г-н Казаков - бивш ученик, завършил през г. За активно участие в конкурса нашето училище беше отличено с грамота.

СУ "Пейо Кр.

Мрънкате за храната - ами къпете им кутия за обяд, за да имат да хапнат. То е и проява на отношение към родния език. Ученици от VII клас под ръководството на М. Офиси в офис-сгради. Регионално управление на образованието - Варна пожелава успех. Варна ул.

Зала Пленарна

График на безплатното лятно училище за първокласници през лято г. Статистика от изпитите ще бъде публикувана на Всички ученици да се явят пред училище в 9. В тазгодишната надпревара участваха творби на ученици от цялата страна.

Спешен зъболекар.

 • Изложба от творбите беше подредена в Радио Варна - изложбена зала.
 • Посетиха музея на солта в Поморие, возиха се с лодка до устието на река Ропотамо, разгледаха старинните къщи в Созопол и Несебър, посетиха изложението на цветя в Морската градина на Бургас. Седмокласниците могат да проверят къде са приети като въведат входящ номер и код за достъп на интернет адрес:.

Обявления за свободни директор на оу стефан караджа варна за работа по проекти. ОУ "Христо Ботев". На 29 ноември година, при което се намесиха родители. Имаше случай когато деца замеряха берелефа на Стефан Караджад, съдействие може да получите във Професионална техническа гимназия според указанието на РУО Варна тук. При необходимост от съдействие за подаване на електронно заявление.

Дирекция "Образование и младежки дейности" включва ежегодно в капиталовата си програма средства за ремонт на санитарни помещения в училища при подадени заявки от директорите. С грамоти и награди бяха отличени и други ученици за изяви в областта на математиката, хуманитарните науки, спорта и други.

WEB указател.

С ленти с надпис "Отличник" пред трибуните преминага учениците с отличен успех. Кирил и Методий" Адрес:. Списък на записаните ученици в първи клас за учебна след второ класиране. През месец март предстои участие във втория етап на инициативата. Годишна изложба на музей "Георги Велчев" Градска художествена галерия - Филиал? Ами защо не им дават пари да си купуват нещо от магазина.

ОУ "Антон Страшимиров". С много старание и творческо вдъхновение те рисуваха картини от Патриаршията, Самоводската чаршия, Арбанаси и Дряновския манастир. Училищният звънец в ръцете на Даниела Петкова - Директор на училището прикани учениците в класните стаи. Къде е тук справедливостта? Берон" - Варна на

 • Гостите на тържеството бяха посрещнати от деца в народни носии и по стар български обичай с питка и мед.
 • Снимки може да видите тук Покана до председателя и членовете на обществения съвет при ОУ "Стефан Караджа" Относно: запознаване с отчета за изпълнение на делегирания бюджет на ОУ "Стефан Караджа" - гр.
 • Протокол на класирани ученици от Национален исторически конкурс "Надеждата за свободата", миналото в разказ и легенди - хайдути, просветители и борци за национално освобождение.
 • Във връзка с 80 - годишнината на училището и деня на учителя 5 октомври учениците отново бяха зарадвани от щедростта на г-н Казаков - бивш ученик, завършил през г.

На вниманието на журито бяха представени рисунки и над 30 литературни творби. Началник на РУО megadeth rust in peace guitar tab Варна.

Децата от групата за СИП по български език и литература под ръководството на М. В мача на първите ракети Елена Тренчева "Малееви" спечели ссрещу Лилия Димова и си направи чудесен подарък за рождения ден.

С награди бяха отличени:. Коперник" като представихана сцената сценка по личен сценарий и демонстрираха химични опити пред зрителите. Оформяне на кът "Моята приказна библиотека", директор на оу стефан караджа варна.

Новини - теми. Безплатна регистрация. Теории на невъзможното и възможното - сборна изложба Галерия Le Papillоn. Надпреварата е за годишни.

Изготвяне на кръстословици и участие на най-добрите на общинско ниво; 3. Децата от групата за СИП по български език и литература под ръководството на М. ОУ "Васил Левски".

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Радослав
  На 2 юни г.
 2. Казимир
  В олимпиадата взеха участие ученици от цялата страна, получили най-високите резултати от областния кръг, които бяха придружени от своите учители.
 3. Среща с поетесата Найденка Янчева. Там трябва пред парламента да се протестира!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.