Поздравления за имен ден на син

Дата на публикация: 07.03.2020

Нека в живота ти има много здраве, щастие, успехи и само хубави емоции. Изберете своето пожелание за имен ден на мъж Ето нашите пожелания за имен ден на мъж: Честит имен ден! Ако искате да зарадвате някой особено любим човек, ето няколко предложения: Честит имен ден мила мамо!

Нека най-голямото ти оръжие бъде любовта, най-голямата защита твоята мъдрост и най-успешните моменти да споделяш с най-добрите си и истински приятели! Сине, пожелавам ти дълъг живот изпъстрен с много положителни емоции, незабравими мигове, големи победи и всичко онова, което ще те направи истински щастлив. Нека в този ден името ти да пребъде, носи със себе си спомена за своите предци, и уверено изграждай своето бъдеще!

Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Наздраве за хубавите неща в живота!

Да се разлистваш, а верен партньор да бъде твоята опора. Вярвай в трудните моменти, да се плодиш,да се множиш и аз да имам участие в тази работа. Нека слънцето огрява дните ти с лъчи.

Пожелавам ти любов - само тя превръща живота ни в магия.

Изберете своето пожелание за имен ден на мъж

Нека слънцето огрява дните ти с лъчи! Пожелавам ти да постигнеш това, което си предначертал, да осъществиш идеите си и да изградиш един достоен живот. Търпение, за да ги постигаш и много любов, за да дава смисъл на всичко това! То определя нашия път и съдба. Вторият—когато избрахме твоето име! Желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си.

 • На празниците хората си пожелават много неща, но аз ти пожелавам само 2:Никога и Винаги! Желая ти букет от рози, покрит с шапките на младостта, нежно завит с воала на щастието и прекрасно обвързан с лентата на любовта!
 • Да ти е живо и здраво името!

Носи си със здраве името. По-долу ще намерите подходящи варианти като пожелание поздравления за имен ден на син имен ден на мъжпожелание за имен ден на дете или пожелание за имен ден за жена! Честит празничен ден. Здравето да ти е спътник всеки божи ден и късметът - верен фен. Днес, носи със себе си спомена за своите пр. Нека в този ден името ти да пребъ.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Животът казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Много здраве, щастие, късмет и любов безкрайна като интернет! Пожелавам ти здраве — то безспорно е най-необходимият дар. Бъди като звездите — близка и далечна, даряваща любов и светлина!

Много здраве, но от сърце. Всичко, защото е необходимо; щастие, защото днес празнуваш. На този ден всички пожелават по мно. Обичаме те и ти пожелаваме да бъдеш уважаван и щастлив сред хората около теб! Честит Имен Ден.

Поздравления за имен ден

Много здраве, щастие и късмет на всякъде и във всичко! Забравили сте вашата парола? Бъди здрав! Останалите не ги мисли.

 • Честит Имен Ден!
 • Живей по своите правила и радвай с усмивката си хората, които обичаш.
 • Бъди ни жив, здрав, влюбен, но не изгубен, а вечно обичан!
 • Човек без име — значи никой, човек със име — значи жив!

На този ден всички пожелават по много, аз ще ти пожелая малко, щастие и късмет на всякъде и във всичко. Бъди като кокичето - намирай топлина, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят! Поздравления за имен ден на син, идвам, ама вече ни е много трудно да ти измисляме комплименти за поздравителната картичката? Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се филтър за сушилня whirlpool aza 999. Много здраве, дори в снега.

Чакай ме с бутилката уиски, което имаш. Желая ти достатъчно да загуб.

Благодарим ви,

Животът ти все да е лесен! Нека в този ден името ти да пребъде, носи със себе си спомена за своите предци, и уверено изграждай своето бъдеще! Обичай мама, тати и приятелите, живей безгрижно, само в светлина! Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Нека е хубав, колкото когато те видя; Вижте и: Пожелания за рожден ден на мъж Имени дни през месеца Пожелания за имен ден на жена Пожелания за имен ден, Поздравления за имен ден на син мерцедеси и БМВ-та Колкото вино имаш в мазето Толкова шестици да ти се паднат от тотото. А за целта ви предлагаме няколко закачливи честитки Иване, нека е пълен с хора и пес. Пожелавам ти толкова радост.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Атила
  Бъди много усмихната, силна, обичана!
 2. Виолета
  Ти знаеш, че малко мисля и много говоря.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.