Хотел астрея хисаря отзиви

Дата на публикация: 30.06.2019

Избрах вторият вариант, при който аз и детето на 3 г. За да се нахрани трябваше да се бърза, за да можеш да се нахраниш. Падаше част от мазилката от тавана в басейна.

Шезлонгите на външния басейн не са на басейна, а в градинката пред хотела. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Жената на рецепцията в Астрея ми каза, че тя е смятала и разликата с Гергана не е голяма. Край на съдържанието на диалоговия прозорец. Имали са система с карти, но сега отключването става с обикновен ключ.

Решихме да ползваме и басейна а той се оказа маломерен, претъпкан и задушлив та се наложи да се откажем от. Изключително слаб мениджмънт. Абонирай се за нашия е-бюлетин. Жената хотел астрея хисаря отзиви бара беше много услужлива. Басейнът е малък, а хидромасажните дюзи спряха да работят.

Имахме неблагоразумието да отидем на закуска половин час преди края и на блок масата имаше оскъдни остатъци от храна а кафе машината беше изнесена пред нас. Отзиви за Хотел Астрeя 3 звезди ул.
 • Персонала -вежлив,момичетата от рецепцията усмихнати и сърдечни,отлична кухня,богата блок-маса,стаята уютна и топла.. Лек коментар за топла вода в стаята след ,останалото е о.
 • Подреждане и почистване на стаята ни не се извърши нито веднъж.

В апартамента,който бяхме дивана беше изключително твърд и неприятен за спане,там беше предвидено спането на децата. Подръжката на стаята. Има бар, който работи до :D Тези неща не са описани никъде преди резервация. Бедно меню в ресторанта. От хотела не се опитаха по никакъв начин да компенсират причиненото ни неудобство поради липсата на СПА услуга, а напротив - в деня на напускане ни изгониха в 12 ч.

 • Много уютно, приятна атмосфера, персонала те посреща като близки приятели.
 • Можете да заплатите чрез обикновен банков превод - от клон на банка или чрез електронно банкиране.

Зелени площи в хотела никъде не видях, на паркинга места няма постоянно, хотел астрея хисаря отзиви, сауна. Дали ще се намери някоя добра душа, живееща в Хисаря, пропътували км. Това е чудесен хотел за релаксиране приятна обстановка със страшно любезен и мил млад персонал благодаря ви за всичко че направихте Майските ни празници приятни в добра обстановка а на господата които пишат лоши коментари маи маи си избиват комплекси Благодаря на всички още 1 път.

Хотелът е пригоден за хора в неравностойно положение. Хотел астрея хисаря отзиви в брой на каса в Български пощи - над пощенски станции в цялата страна.

Потвърдени отзива от реални гости.

Мениджмънт, храна, удобство в стаите.. Стела Лесева отседнал Август за дни сам турист. Имахме блок-маса на закуска и на вечеря и гала обяд за празника. На тръгване когато говорих с една от камериерките и споменах за лошите отзиви за хотела в интернет, тя ми отговори, че това вероятно е било при предишната управителка.

Мацата - Регистриран. Външния басейн е на друг хотел и шезлонгите са извън оградата на басейна Вътрешният басейн е твърде малък. Недоволен Българан. Ако има почивали ще Ви бъда много благодарна да драснете някой ред. Чисто и приятно. Освен това ресторантът се държал от друга фирма и вече не се поръчвала храната от предишния ден за следващия което хотел астрея хисаря отзиви мен означава, храната доб.

Спестете време и пари!

Много добра закуска, чистота в стаите. Къта беше застлан с килим и играчките се търкаляха навсякъде по земята, поради което аз реших, че трябва детето ми да си събуе обувките и да играе вътре босо, НО не и останалите родители и деца. СПА центърът е много малък за капацитетът на хотела,за хигиената има много още какво да се желае.

Паркинга е на гърба на входа на хотела и придвижването на багажа е затруднено. Начало на съдържанието на диалоговия прозорец Booking.

 • Има джакузи, перлена вана, сауна и парна баня
 • Топ цена
 • Не харесвам липсата на свободна консумация в ресторанта по меню за вечеря , но пък това е чудесна възможност да се разходиш в града и да се насладиш на местните ресторанти , не бих казала , че е нещо което не ми хареса по-скоро препоръка : Престой през юни
 • От вчера сме гости на хотела.

НЕ препоръчвам. Оценки от потребители. Хотела има нов имидж не е това което беше Впечатленията ми от хотел Астреа Коментар на Кръстева от При резервацията беше уж включена хотел астрея хисаря отзиви, ми казаха, а трябва да се закупи празничен пакет, а на място се оказа. Отзивчивостта на персонала! Служителката пояс. При упорития ми опит все пак да резервир.

Най-популярни хотели в Хисаря

Когато не сте в стаята, те не работят и през зимата Изберете предпочитания от вас език. Tristan77 T Tristan

Мнение Коментар на Цанов от Хигиената е под всякаква критика - за 3 от 5 дена, кошчетата си ги изхвърляхме сами и си купувахме тоалетната хартия, винаги ще отсядам в хотел "Астрея". При излизане хотел астрея хисаря отзиви стаята - същото се случи с дръжката на вратата. Ако ходя в Хисарая.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Любка
  Вечер нямаше топла вода в стаите и се къпехме с ледена вода! Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория.
 2. Славотин
  Храната беше хубава. По принцип отзивите са подредени по дата и допълнителни критерии, за да могат да бъдат показани най-подходящите отзиви, включително но без да бъдат ограничавани от : вашият език, отзиви с текст, и неанонимни отзиви.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.