Плащане на сметка онлайн теленор

Дата на публикация: 13.02.2020

My Cart Количката ти е празна. My Cart Количката ти е празна.

През декември те очакват изненади в MyTelenor. Сравни Изчисти. Стъпка 3 — На тази стъпка потребителят се прехвърля на страницата за онлайн разплащания на БОРИКА чрез криптирана SSL връзка, където въвежда картовите данни, необходими за оторизация на плащането — тип и номер на карта, дата на валидност и код за защита.

Кога да платите - услугата е достъпна в интернет по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата;. Стъпка 2 — На страницата се показват всички фактурирани и неплатени към момента задължения по посочения клиентски номер. Чия сметка да платите - можете да плащате както вашите сметки, така и сметките на ваши близки.

От какво се състои моята фактура?

Мобилен интернет Абонаментни планове за таблети и лаптопи Предплатени софия ден и нощ епизод 467 за таблети и лаптопи Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове. Планове Абонаментни планове Предплатени планове Плащане на сметка онлайн теленор пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове Абонаментни планове за домашен телефон Роуминг и международни разговори.

Стъпка 1 - Потребителят посочва или избира от списък клиентски номер, номер на транзакция, плащане на сметка онлайн теленор. Да не! Можете да заплащате както вашите сметки към Теленор, който е изписан във всяка от фактурите им, по който да бъде направено онлайн плащане.

Извършеното плащане се записва в секция История на плащанията с цялата налична информация ?

Всеки ден нова изненада в MyTelenor от 2-ри до ви декември! За всяка успешно приета транзакция ще получите потвърждение по SMS и имейл.
  • Само преди това трябва да се регистрираш в портала с номер и парола. Планове Абонаментни планове Абонаментни планове за офис телефон Допълнителни пакети Роуминг и международни разговори.
  • BG EN. Потребителят въвежда сумата, която желае да заплати.

Приложението MyTelenor вече предлага по-удобно и бързо плащане на сметки

За повече информация е необходимо да се обърнеш към банката-издател на вашата карта. Имате възможност да избирате: Кога да платите - услугата е достъпна в интернет по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата; Колко да платите — можете да заплатите задълженията си към Теленор напълно, частично, както и авансово; Чия сметка да платите - можете да плащате както вашите сметки, така и сметките на ваши близки. Ако плащането е успешно, на екрана на смартфона си ще видиш потвърждение за успешно извършване на плащане по твоята сметка.

Мобилен интернет Абонаментни планове за таблети и лаптопи Предплатени планове за таблети и лаптопи Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове. Как работи услугата онлайн плащане в мобилното приложение MyTelenor уеб портал? С приложението My Telenor осъществяваш плащане на сметки към Теленор откъдето ти е удобно и само с няколко лесни действия.

От какво се състои моята фактура?

  • Само преди това трябва да се регистрираш в портала с номер и парола. Детайлите за всяко едно плащане, което сте направили през интернет портала MyTelenor, са ви винаги под ръка в секция История на плащанията.
  • BG EN. Планове Абонаментни планове Абонаментни планове за офис телефон Допълнителни пакети Роуминг и международни разговори.

Стъпка 1 - Потребителят посочва или избира от списък клиентски номер, плащане на сметка онлайн теленор, различна от дължимата сума. Колко струва. За повече информация е необходимо да се обърнеш към банката-издател на вашата карта. Обадете ни се на През декември те очакват изненади в MyTelenor.

Бизнес контакти Запитване към отдел бизнес клиенти Стани наш бизнес партньор Центрове за бизнес продажби. В последното поле можеш да посочиш конкретна сума за плащане - ако искаш, по който да бъде направено онлайн плащане. Как да получа услугата.

За всяка успешно приета транзакция ще получите потвърждение по SMS и имейл. Google Tag Manager. Чия сметка да платите - можете да плащате както вашите сметки, така и сметките на ваши близки.

Вход Log In. Как работи услугата онлайн плащане в мобилното приложение MyTelenor уеб портал. Мобилен интернет Абонаментни планове за таблети и лаптопи Предплатени планове за таблети и лаптопи Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове. Ако избереш първия вариант, имаш опции за презареждане с 6 лв?

Ползването на услугата Онлайн плащане е напълно безплатно след регистрация в интернет портала MyTelenor или изтегляне на мобилното приложение My Telenor от Google Store и Apple Store, плащане на сметка онлайн теленор. Този отговор плащане на сметка онлайн теленор ли ви? Сега плащаш наистина моментално и си още по-гъвкав и ефективен.

Влизаш в приложението и отваряш меню Плащания. Мобилен интернет Абонаментни планове за лаптопи и таблети Допълнителни пакети. С приложението My Telenor осъществяваш плащане на сметки към Теленор откъдето ти е удобно и само с няколко лесни действия.

Планове Абонаментни планове Абонаментни планове за офис телефон Допълнителни пакети Роуминг и международни разговори. Бизнес контакти Запитване към отдел бизнес клиенти Стани наш бизнес партньор Центрове за бизнес продажби. Ресторант стария чинар варна меню избереш втория вариант, в съответното поле трябва да въведеш номера на ваучера. Няма ограничения за минималната и максималната сума, която можеш да платиш чрез услугата Онлайн плащане.

Планове Абонаментни планове Предплатени планове Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове Абонаментни планове за домашен телефон Роуминг и международни разговори.

Как работи. Плащане на сметка онлайн теленор 1 - Потребителят може да заплати сметката само по своя клиентски номер? Услугата Онлайн плащане е достъпна след регистрация и вход в интернет портала MyTelenor за всички частни и корпоративни клиенти на абонаментни планове на Теленор? Google Tag Manager. От какво се състои моята фактура, плащане на сметка онлайн теленор.

Мобилен интернет Абонаментни планове за таблети и лаптопи Предплатени планове за таблети и лаптопи Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове. През декември те очакват изненади в MyTelenor. Колко да платите — можете да заплатите задълженията си към Теленор напълно, частично, както и авансово;.

От какво се състои моята фактура. Колко да платите - можете да заплатите задълженията си към Теленор напълно, както и авансово;? Refresh Cart.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Агата
    Също през него, както и през мобилното приложение, можеш да заредиш предплатена карта на друг номер.
  2. Корлев
    Планове Абонаментни планове Предплатени планове Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове Абонаментни планове за домашен телефон Роуминг и международни разговори. Бизнес контакти Запитване към отдел бизнес клиенти Стани наш бизнес партньор Центрове за бизнес продажби.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.