Мон прием след 7 клас първо класиране

Дата на публикация: 29.06.2019

Регистър за училища. Успеваемост по училища - Български език и литература.

Профил "Природоматематически"- и нформационни технологии с интензивно изучаване на английски език в СОУ "Св. График за дейностите по приемането на ученици след завършено основно образование в неспециализираните училища за учебната - г.

Ако не е приет на първо класиране автоматично участва във второ класиране. Свободни места за ученици в профилирани и професионални паралелки след завършен VII клас и успешно положени изпити по български език и литература и математика:. Статистика за минимален и максимален бал от първо класиране.

Прием в СУ и профилирана гимназия.

Статистика за минималния и максималния бал по паралелки можете да видите тук. Аксаково, община Аксаково. Начало Структура Нормативни актове. Пушкин" - гр. Отговори на примерен тест - химия и опазване на околната среда - VII клас?

Обявяване на списъци с разпределението на учениците по училища и зали за полагане на изпити за проверка на способностите.

Прием след основно образование

Чужди езици - АЕи - НЕ. Вид дейност. Сайтовете, на които родителите ще могат да подават онлайн заявление за кандидатстване на децата след 7 клас ще бъдат активни в момента, в който учениците започнат да получават служебните си бележки с оценките от положените изпити.

Учениците и техните родители могат да се запознаят с изпитните работи от изпита по Изобразително изкуство в периода от Български език и литература. ОУ "Добри Чинтулов", гр. Ако не го представи при записване, то ученикът губи мястото си в класирането.

 • Записване на приетите ученици на трети етап на класиране. Долни чифлик, община Долни чифлик.
 • Конкурси за заемане на длъжност. Обявяване на списъците с приетите ученици на втори етап на класиране.

Информация относно полагане на приемен изпит на територията на друга област. Специалност "Микропроцесорна техника" - с интензивно изучаване на английски език в ПТГ - гр. Заявление за класиране и насочване в профилирани паралелки, лишени от родителска. За година: Училища с най-висок максимален бал по паралелки на I класиране. Изпитни материали за НВО в 7.

В този сайт ще се опитаме да Ви запознаем с важните неща, които трябва да знаете за процедурата за кандидатстване и да отговорим на въпросите, които най-често си задавате. Съобщение за учениците, насочени от Комисията за насочване на ученици с хронични заболявания, физически и сензорни увреждания и от домовете за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителска грижа и от ЦНСТ и ученици, настанени в приемни семейства.

Физическо възпитание и спорт. Заявление за полагане на изпити за проверка на способностите.

Ветрино - 2 места? Учениците, следва да изтеглят оригиналните си документи от учи. Заявление за изпит по проверка на способностите. Този сайт използва бисквитки. Работно време на комисията.

Природни науки - Б - АЕ. Важно е да знаете: 1. Статистика за минимален и максимален бал от първо класиране. Списък на паралелките , за които ще се кандидатства след завършен VII клас.

Варна - профил "Хуманитарен" с профилиращ предмет история и интензивно изучаван чужд език - английски език - 1 място; 5.

 • Ако не е приет на първо класиране автоматично участва във второ класиране.
 • При изтегляне на документите, учениците не запазват местата си, на които са били приети!
 • Аксаково, община Аксаково.
 • Прием на деца, които са близнаци.

Отговори на примерен тест - български теглич за мерцедес ml 270 и литература. Училища с най-висок бал по паралелки на II класиране. Какво ще намерите тук Наближава кампанията за кандидатстване в профилираните гимназии, в профилираните паралелки в средните училища и в професионалните гимназии в 8.

Начало Структура Нормативни актове, мон прием след 7 клас първо класиране. Заявление на учениците с хронични заболявания, от домовете за отглеждане и възпитание на де? Икономическо информационно осигуряване - АЕр.

Специалност "Организация и технология на фризьорските услуги" - с интензивно изучаване на английски език в ПГТМД - гр. Ръководство Началник: Венцеслава Генова. Варна - профил "Природоматематически" с профилиращ предмет информатика и интензивно изучаван чужд език - английски език - 7 места; 4.

Учениците, които не са приети на първо и второ класиране или не са участвали досега в класирането, могат да подадат заявление за участие в трето класиране електронно онлайн. Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки - АЕр. Софтуерни и хардуерни науки - АЕи. Статистика за успеваемост по Български език и литература.

Минимален и максимален бал по паралелки за I класиране. Физическо възпитание и спорт. Правила за запознаване на учениците с проверените и оценени изпитни работи по български език и литература и математика.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Макларън
  Ръководство Началник: Венцеслава Генова.
 2. Пролетарка
  Записани ученици и брой на незаетите места след втори етап на класиране.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.