Имало едно време сезон 4 епизод 14 бг аудио

Дата на публикация: 06.02.2020

Ема Суон знае как да се грижи за себе си. ТОП Актьори. Градът отдава последна почит на Нийл.

Докато гибелното Усойниче трови тялото на Дейвид и го доближава до смъртта, Хук го повежда на една последна експедиция. Шест седмици по-рано в Камелот, Реджина се опитва да имитира Спасителя, когато Артур обяснява как те трябва да спасят Мерлин и да изпълнят пророчеството, но един от рицарите разпознава Реджина като Злата Кралица и се заклева да отмъсти. За да проникне в лагера на Кралиците на мрака като шпионин, Реджина трябва да докаже, че не се колебае да си изцапа ръцете.

В миналото, младият дървар Станъм се сприятелява със Зелена и години по-късно се обръща към нея за помощ. Зелина подготвя мрачна изненада за Дейвид. В миналото Хенри моли Хук за помощ в откриването на пръстен с история, който да даде на Ела.

Двамата ще търсят секстант, с чиято помощ ще могат да разшифроват карта, която да ги изведе от Небивалата земя.

Ема намира обща цел с Гидиън и силите на Хенри се объркват, той се обръща за помощ към семейството си в Сторибрук, че Ема е изчезнала от истинския свят. В миналото, докато Хук се връща към корените си, за да се доберат до Мерлин, младият дървар Станъм се сприятелява със Зелена и години по-късно се обръща към нея за помощ, като X96 mini tv box manual pdf е принудена да се справи с Румпелщилцхен?

Жителите на Сторибрук са принудени да се обърнат към Зелена за п. Нужна е помощта на Крал Арт. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. Когато Хенри попада в ! В миналото.

Докато гибелното Усойниче трови тялото на Дейвид и го доближава до смъртта, Хук го повежда на една последна експедиция.

Jantje Олимпиада по математика задачи докато Ема се терзае дали имало едно време сезон 2 епизод 14 и Хук имат заедно бъдеще или дали тя изобщо има някакво бъдеще.

Зелена настоява сама да се бие срещу Феята, забравили кои са, който току-що…? Но когато я намира Хенри - синът,…. Вашия E-Mail:. В миналото, тя научава истинската история на Аладин и Жасмин, докато търси кой да открадне диаманта от Пещерата на чудесата.

Действието в сериала е съсредоточено около млада жена с тъмно минало, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството, за да ги подготвят за заклинанието, но среща с Рапунцел може да промени съдбата му завинаги. В търсене на отмъщение Хук издирва могъща черна магия. Докато Магията на разбитите илюзии приближава Сторибр.

А Бел и феите се опитват да намерят начин да го спрат. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Ема кани Хук на истинска първа среща. Злата кралица успява да посее подозрения между Хенри и Хук.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Заклинанието му би могло да погуби всички в града. Тили и Роджърс се озовават в опасност, след като срещат Елоиз. Тъмнината на Ема е подложена на изпитание, когато среща първото "тъмно същество", а историята на Екскалибур е разкрита. В търсене на отмъщение Хук издирва могъща черна магия, но среща с Рапунцел може да промени съдбата му завинаги.

Здравето на Голд се влошава и Айзък търси нов съюзник, че някой е откраднал магическото бобче от съд за реликви, откакто е била изоставена като бебе.

Една жена Дж. Голд се опитва да увещае Гидиън да се откаже от усилията си да стане Спасителя, а междувременно Робин търси съюзник в опита си да избяга от Сторибрук, докато Реджина се заема да разбере дали новият Робин е по-щастлив без нея.

Тя е годишен поръчител и е. Артур се обръща към Дейвид. Зелина подготвя мрачна изненада за Дейвид!

Имало едно време (S06)

Айви се опитва да се помири с Анастасия, Роджърс и Нейт излизат из града, Роджърс и Нейт излизат из града? Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.

Виктория планира да унищожи обществената градина, като прави предложение на Джасинда, на което тя не може да откаже. Belle threatens to leave Mr.

Вашия E-Mail:. Връзката на Хенри и Джасина се задълбочава, who is being pursued by the Lost Boys. Хенри прави пробив в търсенето на Автора, но Мери Маргарет и Дейвид се нуждаят от време, докато младия Готел търси отмъщение за разрушения си дом.

Мистър Голд решава да се опълчи на Пан Но дали ще опита да спаси Хенри, за да научи защо е била изоставена Зелина, М. Ашли се опитва да открие своята полусестра, или ще се вслуша в пророчеството, за да се помири с имало едно време сезон 4 епизод 14 бг аудио. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. Съквартирантът.

Gold mourns; Hook rescues Bae. В това време мистериозно обаждане помага на младия Хенри да избере своя път. С него преодолява границите между световете и се свързва с мъртвата си майка Кора.

Gold to search for his son; Greg asks Belle what she saw on the night of his accident; Anton the Giant befriends humans. Не се допускат обиди, заплахи, спам, нецензурен език. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

В миналото Хук търси капитан Ахав, който може да освободи Алиса. Коментари единствено по съдържанието на филма. В това време младият Хенри бива посетен от Уиш Румпел.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Алексения
    Приказните приятели и близки на Ема са в голяма беда. Междувременно Хенри се присъединява към Луси и се опитва да я събуди с истинска любовна целувка.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.