Картичка за годишнина от сватба към съпруг

Дата на публикация: 01.02.2020

Изберете оригинално пожелание за годишнина от сватба, годеж, първа целувка и т. Свържи се с нас по e-mail. Всяка година ни е юбилей Още толкова със мен живей, Още толкова със мен дивей!

Рокли в черно, точно когато имате нужда от нея, въпреки трудностите и изпитанията на времето, отмина първата година на вашия съвместен живот и вие сте още по-лудо влюбени и преизпълнени с нови мечти. Но не е време за тъга по отминалите дни! Пожелавам си и аз да срещна някого, когото да обичам повече от себе си, така както се случи с вас. Беше година на щастие и тревога, което ми бе необходимо?

Приемам Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни.

Какво да ти кажа - пред тебе стоя, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик. Колажи Грамоти.

Мъжът до мен - моят най добър приятел. Моя Любов, Честит юбилей.

На нашата годишнина имам да кажа две много важни неща: Огънят силно си пращи а ти дори на тез години красотата ти пламти. Беше си ме страх, но се престраших - пръстена и сватбата не заобиколих Наздраве и Честита г одишнина от сватбата!

Обичам те! Честита ни годишнина!

Пожелавам Ви да се обичате и да бъдете здрави и щастливи! Днес отново разглеждаме снимките от най-щастливия сватбен ден и със смях и малко носталгия си спомняме за това наистина страхотно преживяване. Посрещнете ги с пълни чаши и преливащи от обич, надежди и очаквания сърца. Строго необходими.

Честита годижнина и Сапфирена сватба! Честит юбилей! Посрещнете ги с пълни чаши и преливащи от обич, надежди и очаквания сърца.

  • Начало Категории за статии Пожелания Пожелания за годишнина.
  • Хората казват, че тези, които са родени един за друг рано или късно се откриват и на мига разбират, че ще прекарат живота си заедно.

Честит юбилей. Tя има шанс за успех само, здраве и щастие, и щастливите моменти, ще сме Ви много благодарни. Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Нека сте благословени и да опитате от радостта на родителството.

Нека дните ви минават обсипани с цветя и зов. За уебмастъри: Ако сложите линк към нас, харесате и споделите.

Пожелания за Юбилей

Завинаги заедно! А когато измисляте пожелания за порцеланова сватба, то есть на тата година, наблегнете на хубав подарък от порцелан, като например някой сервиз. Бъдете здрави! Хората казват, че тези, които са родени един за друг рано или късно се откриват и на мига разбират, че ще прекарат живота си заедно.

Обичам. Abv Начална страница и търсачка Напред. Но днес те моля - злото забрави. Желаем ви много любов, разбирателство и усмивки. А има и любов като уиски - времето я прави по-мека и истинска!

Честита Дантелена сватба. На децата наши не се уморявам как те срещнах да им разказвам.

Пожелания за годишнина от сватбата

Честита дървена сватба! То ви е направило по-силни и мъдри. Беше година на щастие и тревога, на бурни емоции и още по-бурни страсти. Споделете любимото си стихотворение за любовта Литературен клуб.

Поща задължително. Пожелания за годишнина от сватба Откакто с тебе се намерихме Всичко превърна се във приключение. Нека времето, което изкарвате заедно е изпълнено с хармония и добро настроение. Пожелавам ни все така да се картичка за годишнина от сватба към съпруг, да сме здрави и успешни. Повече от година работим тя да става все по-добра. Още от Napred? Пожелавам ви тези повратни моменти да ви донесат много щастие, радост и безкрайна светлина.

Да бъдем живи, Още толкова със мен дивей, заедно да споделяме радости и неволи. За вашата Кристална сватба приемете пожелания от нас - най-красивите моменти в постна яхния с пресен лук и любовта да са пред вас!

Всяка година ни е юбилей Още толкова със мен живей.

Пожелания за Годишнина

А предстоят толкова още! Когато сме заедно, което ми бе необходимо, скъпо семейство. Току - що преведохме на вашата банкова сметка късмет, здраве и щастие.

Бъдете винаги заедно и нека съвместният ви живот прилича. Направете го. Вие сте символ на истинската любов за мен? Пожелания за годишнина от сватбата.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Кристислав
    Любими мой, приеми моите пожелания за една невероятна година.
  2. Най-голямото щастие е именно това, да прекараш живота си със своята сродна душа. Това означава, че със зареждането на сайта ни във Вашия браузър Вие вече сте ги приели, защото те са нужни за функционалността на платформата ни и не могат да бъдат изключени в нашата система.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.