Форум тойота рав 4 украина

Дата на публикация: 28.06.2019

Джантите са налични. Произведена година, взех я от Германия.

Цената е твърда. Днес от 16 ч. Разполагам и с двата комплекта втулки по желание. Sad but True!.. Комплекта се намира в София. Със здраве.

Цена на гумите: лв Цената е твърда и не подлежи на коментар. До коментар 18 от " Мартин ": Бренда на Toyota,Lexus, форум тойота рав 4 украина. Технически характеристики на джантите: 7,5х16 ЕТ35 ,Централен отвор : 72 мм със втулки за Мерцедес - 66,6 мм Джантите са произведени в Германия. Аматьорче джендърско. Второ този кашон от снимката ще вдигне под 7 сек, когато ти се върнеш там от където си излязъл.

Джантите не са оригинални на Ауди ,моля да бъде редактирано от модератор ,благодаря. Много зависи къде се кара автомобила, има ауди 80 на и е доста запазено а е година. Когато автомобил от същата марка и ли която и да е, произведен ,17,18г.
 • Съсед си докара Е-класа г дизел на хиляди.
 • Примерна снимка:. Джантите са произведени в Германия.

Правила за писане на мнение

За улеснение на трафика преди Коледа в петък, събота и понеделник в пиковите часове ще се спира движението на камионите над 12 т по автомагистралите. Вашата оценка:. Каун, още ли си убеден? До коментар 18 от " Мартин ": Бренда на Toyota,Lexus.. Много зависи къде се кара автомобила, има ауди 80 на и е доста запазено а е година. Разполагам и с двата комплекта втулки по желание.

 • Чурлив е Коментиран от 28 , Още толкова километри само консумативи, кабели, свещи
 • Ако ти падна на нивото: ауди а8 4,2 куатро, bmw i

Като видиш търкана седалка и волан смятай над. Технически характеристики: 16 цола 6,5х161. Временно се ограничава движението при км 26 на АМ "Тракия" в посока Бургас. Незнам защо но на украинци не мога да вярвам. Име : Напишете кода от картинката? Старите ки или 6-ци са много грамотни автомобили.

Posts posted by Sportive

Цена на джантите: лв Цена на гумите: лв Цената е твърда и не подлежи на коментар. Като имаш парите и благоразумието да поддържаш правилно една кола, тя ще върви вечно. Поставете оценка на статията:.

Беше на км. Споко,оригинални са джантите,в завода в Changchun ги правят от доста време,иначе този модел го правят и в Норвегия. За улеснение на трафика преди Коледа в петък, Разполагам и с двата комплекта втулки по желание, форум тойота рав 4 украина. Масла, антифриз. За цялата си история ВАЗ е произвел 29 млн автомобила.

Защита двигателя Кольчуга

Цена на джантите : лв Цена на гумите : лв Цената е твърда. Джантите са карани на Е-класа W Цена на гумите: лв Цената е твърда и не подлежи на коментар.

Нещо гнило има тук! За връзка лично съобщение или скайп : sportivebg Снимки утре. Внесени от Германия. Няма Мерц няма берц, това е колата. Украинския шарлатанин си прави гаргара с. Незнам защо но на украинци не мога да вярвам. Вашата оценка:. Коментиран от .

Вашите данни

Много зависи къде се кара автомобила, има ауди 80 на и е доста запазено а е година. Като имаш парите и благоразумието да поддържаш правилно една кола, тя ще върви вечно. Оценка 0 от 0 гласа. Карах Тико на 1млн.

София За връзка лично съобщение или скайп:sportivebg. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в тунела при км 58 на АМ "Струма". Масла, свещи и някои кабел, но пробег от 1 е внушителен дори за тази марка.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. И като не успял е решил да прави реклама на тоз кенеф.
 2. Мусака
  До коментар 13 от " осми ": Нещо ти има.. Коментиран от
 3. Кристияна
  За цялата си история ВАЗ е произвел 29 млн автомобила. Салонът изглежда доста по-амортизиран.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.