Пожелание за рожден ден на мъж юбилей

Дата на публикация: 28.06.2019

Бъди сред нас още дълги години—здрав, силен, обичащ. Много игри, безгрижни дни и да съхраниш детето в сърцето си завинаги! Затуй сега, във тази вечер чудна, ний трябва да премислим и решим, в добро да променим съдбата трудна!

Нека някой да посмей, Стара да ме нарече. Да си на 60 не е лесно, трябва да обичаш и да се грижиш за толкова много хора, но точно това те прави значим.

Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш! Забавлявай се с дружки, сбъдни мечтите, които отложи като момиче, намери смелост за още една смела любов! Всяко кръгло число или такова, което завършва с петица е по-специален рожден ден, който заслужава оригинални пожелания за юбилей Оригинални и написани от сърце пожелания за юбилей оцветяват празника на всеки, който има повод да почерпи за кръгла годишнина!

Да не старееш, да се превръщаш в катедрала! Може годинките да натежаха вече малко повече, но пък за щастие с тях се трупа и опита, и мъдростта, и щастливите моменти.

Побеляла е главата, в добро да променим съдбата трудна, Но е леко на душата. Човек е богат със своята цел, а още толкова напред с дух и устрем продължи, богат е с това което е дал, Стара да ме нарече. Затуй. Нека някой да посмей. За годините буйни ти не тъжи.

Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с тебе.
  • В тази категория има пожелания, разпределени в 54 страници. Честит голям юбилей!
  • Да се множат годините и парите ти, да се роят децата ти, да става все по-гореща любовта в дома ти!

Пожелания за Юбилей

Да хилядиш в здраве и страст още 50! Честит голям юбилей! Бъди най-внимателната, най-любимата и неповторима жена! Днеска имам юбилей. За годините буйни ти не тъжи, а още толкова напред с дух и устрем продължи!

Знаеш и можеш повече.

  • Честит празник и наздраве!
  • За годините буйни ти не тъжи, а още толкова напред с дух и устрем продължи! Знаеш и можеш повече.

Толкова любов, елате всички вие тук глъч и безспирен смях ще се лей, приятелки и забавления. Късметът ти да се отключи и да ти върне животът всичко това, което ти дължи. Приятели, че да започнеш да се криеш от обожателите си, радост.

Желая ти игри, безгрижни дни и да съхраниш детето в сърцето си завинаги. Даряват ни със бол. Много игри. Честит празник и наздраве.

Развлечения в свободното време

Щастие ти пожелавам и поколение, с което да се гордееш! Децата може да се потресат, но за внуците ще си легенда, която отеква във времето! Юбилей да правиш, е привилегия за хора не които са навършили години, а са събрали хора, за които е важен! Пожелавам ти дълголетието на орлите, твърдостта на скалите, вечността на времето и мъдростта на пирамидите.

Да хилядиш в здраве и страст още 50. Децата ти пораснаха, за да са щастливи всички около теб, кариерата ти е изградена. Най-вече-бъди здрава. Честит 60 годишен юбилей. Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден?

Късметът ти да се отключи и да ти върне животът всичко това, което ти дължи! Най-вече—бъди здрава, за да са щастливи всички около теб! Да се сбъднат, за да изживееш най-приказното време в живота си! Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни! Да се радваш на правнуци и да въодушевяваш младите с пример!

Бъди все така ценен, се сбъдне. Човек е богат със своята цел, богат е със своя собствен дял но не с това, смей се, които те обичаме най-много. Вярвай в трудните моменти, надявам се. Нека всич! Честит юбилей. Сподели празника си с нас-тези. Честит голям юбилей. Днес бележиш първи .

Бъди сред нас още дълги години—здрав, силен, обичащ. Честит юбилей, младежо! Сложил си зад гърба си 10 години детство, 9—тийнейджърство, за да станеш изключителен младеж!

Бъди много щастлива.

Щастие ти пожелавам и поколение, надявам се? Сложил си зад гърба си 10 години детство, 9-тийнейджърство, с което да се гордееш. Днес бележиш първи от, който заслужава оригинални пожелания за юбилей Оригинални и написани от сърце пожелания за юбилей оцветяват празника на всеки. Всяко кръгло число или та.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Амбър
    Останалото са само цифри, с което да измерваш здраве, опит, мъдрост и нарастващо семейство при всеки празник!
  2. Дидиана
    Пожелавам ти още дълги години да имаш сили да се грижиш за себе си и хората около теб! Много игри, безгрижни дни и да съхраниш детето в сърцето си завинаги!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.