Разходна норма на гориво рено меган сценик

Дата на публикация: 23.01.2020

Посетен на 3 юли Такива дизели съм виждал отзад целите черни отпред светли. Спортен S.

Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите. Цена : Бих сложил поне на 1,6 и нагоре. За газовата както споменах човек трябва да си направи добре сметката, взимайки в предвид гореспоменатите фактори. Крушки за фаровете за мъгла за Renault. Послушай ме!

Освен това не се знае какъв инжекцион има човека и как е програмирана картата му. Притежавам кола с 3. Вземайки името от концептуален автомобил на Рено от г. Че иначе лошо Другите да си трошат главите.

И няма нищо общо с това, какво мога да си позволя. Метан карат масово в Италия. Бургас Бургас гр.

Съдържание

Мисля, че е добре който ползва АГУ да чувства работата й и да има поне основни технически познания за нея. До коментар от " jekov ": До всички разбирачи: искам само да си отговорите на един единствен въпрос-каква в температурата на горивния процес при газта и бензина, след като сте си отговорили ПРАВИЛНО на този въпрос следващия на който трябва да си отговорите е какво аджеба се случва в горивната камера и къде отива нагара и вместо уроци по химия и екология вземете уроци по физика и ДВГ Иначе всеки сам си плаща сметката При такъв разход на гориво не виждам смисъл да слагам газ.

Re: Ванът - Рено Сценик [ re: milen ]. Със км. Цена : Монтажа не става в завода , а се прави от горепосочените местни дилъри.

  • МЛ бензин г.
  • Всеки месец въртя км. Имам 3 коли.

На газ и метан заминават клапаните, а не газов инжекцион, трябва с мъки да си завършил основно образование, а пък по-неинформиран хижа рибни езера рила хората на село, бъркат се адаптациите на бензин и се вкарвате в приключение безкрай, че това или онова гориво било най-прекрасното и по-доброто, бус и 4х4 коли на най - добро съотношение цена качество.

На запад има водородни станции за зареждане и забрана на дизеловите автомобили да влизат в центъра на града. Искам да поставя обикновено АГУ. Наем на разнообразни коли. Гледам и се смея на плоските коментари на някои хо. За финансовото предимство на газта пред дизела и бензина след всичките коментара -меко каза. Аиде със здраве, разходна норма на гориво рено меган сценик. До коментар 35 от " Гражданин ": Гражданин!

Автомобилен каталог

Велчев по bgweb. За тях специално препоръчвам- само в случай , че са го пропуснали или не си спомнят-учебник по химия —9 ти клас. Опцията за панорамен стъклен покрив е друга сфера, в която Рено води, а останалите го следват.

Крушки за фаровете за мъгла за Renault. Нищо няма да ми порасне от това, че си карам колата на бензин. И г. До коментар 16 от " м да ": Много просто ,защо не се кара на газ в чужбина ,или по -точно във Великобритания, просто стандарта на живот го позволява.

Лагуна II.

Renault Megane II Classic 1.6 16V (113 Hp) Automatic Техническа информация

Никога повече бензин, никога повече газ! Тя е по икономична,но прави повече проблеми. Горивата с по-високо октаново число имат предимства в двигатели с по-висока степен на сгъстяване или с принудително пълнене. Всичко най-добро с новата кола:.

Вел Сатис. Но мястото й в багажника има и своите предимства: чува се включването на разходна норма на гориво рено меган сценик, и дано никога не ми се налага да се отварят айрбеците.

Само филтър въздушен и газ. Защо все трябва да спорите. Коментиран от 22Ами бензина за паленето и докато загрее нещо ви се губи в сметките, и ако евентуално има подозрителни или ненормални шумове случвало ми се е 3 пъти досега може веднага да се отреагира. Принципно не съм спортист на пътя, двигателите на Меган могат да ползват всякаква смес от бензин и етанол.

Правилната й работа е гаранция за дълготрайност. Също както бразилските Сценик и Кли. И върви прилично.

Megane Scenic версии

Сменени консумативи, анг.. С бензин няма как да се получи, с дизел също се съмнявам. Карах известно време с и го загубих. Излагаш механиците.

Разликата в разхода обаче няма как да се избегне. Монтажа не става в завода. До коментар от " гостенче ": Дачия рено фолксваген опел тъй че удовлетворява ли те отговора аз карам от 15 години на газ и съм доволен много а на сегашната кола не знам какви параметри са задали ама на газ върви повече от колкото на бензин. Коментиран от 45 .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Геройка
    Винаги съм карал само на газ. Еспас IV.
  2. Бялка
    МЛ бензин г. С газта карам по магистрала , без никакви проблеми.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.