Разписание на автобуси варна софия

Дата на публикация: 27.06.2019

От калофер до паниците има ли някакъв транспорт или само пеша се стига? Цена на билета 5,50 лв. Ситово р.

Мартен р. Старо Село Разписание на преминаващите автобуси, спиращи в Калофер показан е часът на тръгване : Направление Пловдив Калофер — Пловдив : , , ч. Второ и много важно е да прочетете забележката под разписанието, в която сме написали, че тази информация е събрана на доброволен принцип и не претендира за актуалност и изчерпателност — винаги проверявайте за точното разписание на автогарата!!! Цена на билета 5,00 лв. Русе - Тутракан Т.

Старо Село Снимки от Калофер. Често има работници, а другите преминаващи - на разклона на пътя към града! Директни автобуси към Калофер няма, които слизат на тази спирка. Ситово р.

Второ и много важно е да прочетете забележката под разписанието, в която сме написали, че тази информация е събрана на доброволен принцип и не претендира за актуалност и изчерпателност — винаги проверявайте за точното разписание на автогарата!!! Развигорово р. От Калофер горе до мъжкия манастир има ли някакъв транспорт какво е разписанието билета като цена има ли алтернатива за друг транспорт до манастира и от манастира до града.
  • До Паниците няма организиран транспорт — можете да стигнете пеша или да помолите някой местен да ви закара.
  • Старо Село р.

Купи Он-Лайн

Може ли телефон на автобусната фирма с маршрут Калофер- Васил Левски- Карлово. А ще може ли някаква информация за телефона на гарата или маршруткуте, за да се самоуведомиме, кога може би ще има превоз от гарата до Калофер и обратно. Разписанието от и към София към момента е актуално, поне според публикуваната от превозвачите информация. Въпреки това въпросът наистина си заслужава да бъде поставян на дневен ред, за да му бъде обърнато своевременно внимание.

Козица Зараево Попово. Факт е обаче, че този транспорт не е много сигурен и е добре предварително да се обадите в гарата да попитате. В Калофер спира на централния площад, ако има пътници, иначе е транзит и не влиза в града.

Сандрово Сливо Поле Ряхово Бабово р. Бяла Русе Кубрат Исперих Дулово. Русе - Шумен Шумен Пътн. Цена на билета 12,00 лв. Развигорово р. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.

Снимки от Калофер.

Търсене в разписанията

Цена на билета 45,00 лв. Цена на билета 24,00 лв. Цена на билета 5,50 лв.

Той е с направление Казанлък. Факт е обаче, че този транспорт не е много сигурен и е добре предварително да се обадите в гарата да попитате. Не разполагаме с актуална информация за разписанието на маршрутката. Препоръчваме Ви да проверите лично като се обадите на телефона за информация на автогара Карлово - тел:Цена на билета 3,00 лв.

Уважаеми жители на Калофер, че липсата на посетители в града ви ще запази неговата автентично. Разписанието на автобусите е съобразено с графика на учениците и хората, разписание на автобуси варна софия.

Разписание на всички автобуси от Варна до София

Контакт с автобусната фирма може да получите от автогара Карлово. Цена на билета 7,00 лв. Панизите, за да се изкачим до х.

Бъзън Цар Калоян р, разписание на автобуси варна софия. Студена р. Бъзън Писанец Цар Калоян р. Вината за липсата на транспортна обезпеченост обаче не е на гражданите на Калофер. Нямам против да ходя пеша 4 км ,но влакът ми пристига в вечерта от София. Каменар р. Благодаря. Също така може ли да ми дадете адрес или някакви координати къде в Калофер точно спира. Най-сигурният вариант е предварително да си уговорите превоза.

Царев Дол р. Писанец р. Сайтът се поддържа от доброволци и няма нищо общо с местната власт. Здравейте, Благодаря за съдействието.

Бръшлен р. Сайтът се поддържа от доброволци и няма нищо общо с местната власт. Благодаря за информацията - направихме актуализация в разписанието.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ергана
    Нямам против да ходя пеша 4 км ,но влакът ми пристига в вечерта от София. Как да се придвижим с група ученици от жп гарата на Калофер до м.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.