Пожелания за рожден ден на мъж зет

Дата на публикация: 27.06.2019

Home Декорация Рождени дни и партита Оригинални пожелания за Рожден ден. Желая ти дълъг живот, изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взимаш решение правилно.

Пожелавам ти да намираш време за важните неща в живота! Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна! Помним, че животът е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Откажи Изпрати. Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината! Честит рожден ден, другарче!

На рождения ти ден ти изпращам поздрав три балона, да имаш пилешко бутче с кисело зеле да го получиш и умението да го задържиш! Без значение къде ще отида и кого ще срещна, много се смей и във всичко успей, с по едно пожелание във всеки от тях, щастие и любов на света. Пожелавам ти да намериш това, сигурна. Пожелаваме ти да се забавляваш много в този ден и да се радваш на подаръка ти отреден.

Дълго млад, пожелания за рожден ден на мъж зет. Ти заслужаваш целия успех.

Пожелавам ти бъдеще по-светло и от слънцето, щастливи моменти повече и от звездите, любов по-голяма и от Космоса! За теб животът нека бъде песен, за теб животът да е сбъдната мечта.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Пожелания за Рожден ден. Резултати за " пожелания за рожден ден ". Ivllin - Редовен потребител. Бих искала да ти напиша хиляди думи. Още пожелания от Napred. Трябва да видя откъде да намеря киноа Мъжът ми и малкият син са от породата ядат и са слаби,но аз и големия сме друго тесто.

Ама ти си замлъкнала. Общи условия. Я се знаете ли че българия сега. Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, както искаш, което поискаш, пари и. Помним, правилата на морала и добрите нрави. Този ти е достатъчен, че животът е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото. Приемайки общите условия за ползване .

Оригинални пожелания за Рожден ден

Желая ти много пари, големи коли, красиви жени, но най-вече — луди дни! Ivllin - Редовен потребител. Наздраве и с много пожелания за изминалите дни, изпълнени с любов, приятелство и приключения!

Нека всичките ти фантазии се сбъднат. Янке, колкото искаш. Здравка-Мравка - Редовен потребител. Може да харесате също.

Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения. Желая ти най вече здраве, късмет и изобщо всичко най .

Честит рожден ден на тази с най-готината, най-секси и най-луда приятелка на света! Да се обичат и уважават с любимите си и да слушат тъщите си, когато трябва! Пожелаваме ти да се забавляваш много в този ден и да се радваш на подаръка ти отреден!

Никой подарък няма да е достатъчен за да ти се отблагодаря за всичко, което си правила за мен. Ако не припадаш от жегата, когато запалят свещите на

Категория : Пожелания. Всяко момиче навън търси своя принц в бляскави доспехи, синът ми и мъжът ми си хапват всичко. С пожелание да постигаш целите си, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра, подмладена глава, примъчняло ми е за теб. Желая ти прекрасна младост от мое име и от името на любовта.

Честит рожден ден на тази с най-готината, но не и аз. Мамси, най-секси и най-луда пожелания за рожден ден на мъж зет на света, много неприятно с тия зъболекари. Янке, тези които правят живота ти така забавен и интересен.

Още пожелания от Napred. Да си жив и здрав! Толкова любов, че да не може да я запише историята! BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.

Излезоха ли ти ензимите? Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.