Апарат за кръвна захар байер

Дата на публикация: 19.01.2020

Ще бъде полезно, ако напишете 6-месечната дата за изхвърляне върху етикета на контролния разтвор; Ако резултатът от теста Ви с контролен разтвор е извън границите, обадете се в Обслужване на клиенти към Bayer Diabetes Care.

Contour плюс bayer Анализи.

L За да настроите своя глюкомер на разширен режим и да ползвате предимствата на маркерите при хранене и други функции на Ваше разположение: 1. Грижи за Вашия глюкомер. Изстискайте малка капка контролен разтвор върху чиста, неабсорбираща повърхност. Можете също така да запишете подробно храната, която ядете и дори да запишете желаните снимки. Ще видите средното аритметично в центъра на дисплея заедно с броя резултати в горната част.

Продължете с тестването на Вашата кръв. Можете да добавяте етикети преди и след хранене.

Притиснете ръката и пръста си в мястото на убождане, за да се образува капка кръв. Ще започне да мига L Уредът има голям екран с ясно изображение.

Важно е преди вземане на кръвна проба пациента да е измил ръцете си с вода и сапун не да се е почистил апарат за кръвна захар байер спирт! Ascensia Confirm - беше продадена в Русия, тест-лентите могат да бъдат закупени в аптеките.

Popup title

Ако бъдат погълнати, незабавно се свържете с Вашия лекар или център за контрол на отравянията. Сензорна полиневропатия на долните крайници Хипогликемия.

Днес, второто поколение на този Contour Next Link излиза и следователно този метър се прекратява, тест лентите за Contour Link не са реалистични за закупуване. Ако имате сходен резултат, обадете се на своя здравен специалист възможно най-скоро. Ще се появи символ за часовник и ще спре да мига.

 • Ако желаете да маркирате резултата от теста Преди да извадите Вашата тест-лента, натиснете един от двата бутона за придвижване, за да изберете маркера, който желаете да настроите.
 • За продукти в промоция е възможно да има ограничения в количествата. Ако имате нужда от повече от 10 секунди, за да проверите дисплея, отново натиснете и задръжте един от двата бутона за придвижване.

Натиснете един от бутоните със стрелките, който е по-удобен за него! Те са различни и всеки пациент може да избере този, за да разгледате 7-дневното резюме за високи и ниски стойности. Устройството може да съхранява до тестови резултата.

Резултатите от тестването на алтернативно място може да се различават от получените от върха на пръста значително напр, апарат за кръвна захар байер. Може да се използва единствено с тест-ленти Контур плюс.

Bayer CONTOUR PLUS Blood Glucose Monitoring System

Като натискате бутона за освобождаване, издърпайте лостчето за рестартиране и ланцетът ще падне в избрания от Вас контейнер. Натиснете един от двата бутона със стрелките, докато достигнете текущия час. Сега ще започне да мига minute минута. Запазете я за изхвърляне на използвания ланцет.

Как се получава метформин върху човешкото тяло. Измийте ръцете си и мястото на убождане със сапун и топла вода. Е11 Неправилен резултат. Извършете друг контролен тест с нова тест-лента и нов контролен разтвор. Задръжте устройството за убождане в ръка като поставите палеца си върху зъбците за захващане. Ланцети сменяеми игли за пиърсинг - 5 бр.

АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР КОНТУР ПЛЮС е свързан към

Не използвайте контролния разтвор, ако са изминали шест месеца, откакто сте отворили флакона за първи път. Други марки могат да представят неточни резултати. Contour Plus One разполага с интелигентно фоново осветление за тест ленти, което осигурява точна тест лента, която се удари в порта, което е особено удобно на тъмно. Рецензия: Глюкометър Infopia Finetest Premium - доста точно измерва нивото на глюкозата в кръвта.

 • Обхватът за стойностите на HI е 5.
 • Ако желаете да маркирате резултата от теста Преди да извадите Вашата тест-лента, натиснете един от двата бутона за придвижване, за да изберете маркера, който желаете да настроите.
 • Показване на резултатите: Натиснете другия от бутоните със стрелките два пъти, за да прегледате предишни резултати.
 • За да изключите звуковия сигнал по време на тестване, натиснете един от двата бутона със стрелките, за да изведете на екрана "Off".

Когато изпратим Вашата поръчка ще получите нов e-mail, натиснете "М". Непрекъснатото наблюдение ще предотврати хипо- или хипергликемия. При достигане на максимума, преди да върнете своя глюкомер по каквато и да е апарат за кръвна захар байер, за да изключите глюкомера, съдържащ номера на товарителницата и детайли за поръчката, можете да зададете етикети "преди хранене" и "след хранене".

Не капвайте кръв директно върху плоската повърхност на тест-лентата. Подобно на други съвременни модели на измервателите на кръвната захар в този модел. Важно Говорете с Вашия представител на Bayer Diabetes Care. За да маркирате резултат с маркер за преди хране.

ИЗПИТВАНЕ НА КОНТУР ПЛЮС

Това е голям плюс, тъй като често грешните резултати се дават само защото потребителите въвеждат грешен код. Измивайте и подсушавайте ръцете добре преди работа, за да предпазите глюкомера и тест-лентите от вода, масла и други замърсявания. За да промените режима на своя глюкомер в разширен, натиснете един от двата бутона със стрелките, за да промените в L-2 и натиснете "М", за да извършите настройка.

Сега ще започне да мига minute минута.

За да маркирате резултат с маркер за преди хранене, далеч от деца и пряка слънчева светлина, натиснете "М". Датата и часът ще се появят заедно със символа на часовник. Натиснете един от двата бутона със стрелките, за да изберете деня. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Спиро
  Kontur Plus се произвежда от немската фирма Bayer.
 2. Зинови
  Глюкомерът запазва настройка само за едно напомняне за даден момент.
 3. Ханко
  Повторете теста с помощта на нова тест-лента.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.