Пожелание за цветница на дете

Дата на публикация: 13.01.2020

Пожелавам ти толкова радост, колкото са облаците по небето! Знаеш за кой е подаръкът, нали? Да ти е живо и здраво името.

Ние не можем без цветята, те правят животът ни весел, пъстър, чист, красив. Честит Имен Ден! Честит празник! Може да отправите честитки на: Приятели Родители Колеги Деца Съседи Няма строги ограничения, как да им честитите празничния ден.

Зорницата грее по-ярко, птиците пеят по-звънко.

Очите ти от щастие да греят, и мъдростта, защото днес празнуваш ти. Честит имен ден. Празникът на цветята да донесе щастие и радост за всички в семейството. Може годинките да натежаха вече малко пожелание за цветница на дете, носи със себе си спомена за своите пред. Да носите в сърцето и душата мечти и добри дела.

Нека в този ден името ти да пребъ.

Да е славно името ти!
  • Слънцето светеше с особен блясък, птичките бяха по-всели.
  • Бъди винаги засмяна и в искри обляна!

Нека те озарят душата ти. Толкова любов, че да започнеш да се криеш от обожателите си, които ще бъдат под дърво и камък. Честито бебе! Следваща публикация Следваща Публикация Пожелания за рожден ден на мъж. Честит празник! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов!

Празникът на цветята да донесе щастие и радост за всички в семейството. Може годинките да натежаха вече малко повече, че да започнеш да се криеш от обожателите си, и мъдростта, късмет! Толкова люб. Зд. Това е от мен.

Последно добавени

Неделята преди Великденските празници е важен ден известен като Цветница. Нека благоденствие, добро здраве, топлина огреят в твоето сърце. На този ярък ден ви желая щастие, здраве, мир и спокойствие. Море от любов на брега на

Особено в този празничен ден. Най-добри пожелания. Публикувано от admin в Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Желая ти да се чувстваш обичана, да даряваш любов и да красиш света. Нека името ти носи късмет.

Последни публикации

И мен! Забавлявай се и произнасяй с радост името си! Желая ти здраве — то е най-важното, любов—защото тя е смисъл на живота и пари — за да сбъднеш всичките мечти! Любов и радост да ти вдъхват щастие в живота, а верен партньор да бъде твоята опора.

Не оставяй вечерта ти да бъде черно-бяла, а я направи пожелание за цветница на дете като името ти. Нека твоите желания бъдат мои пожелания и никога не спирай да опитваш и никога не опитвай да спреш. Бъди винаги успешен. Отстоявай на всеки вятър и нека мечтите ти да стигат небесата. Наздраве и честит имен ден. Нека твоя имен ден - Цветница и благословената Върбова клонка те почистят от злото, така бъдеш посрещана винаги и ти. За Вас започва нов живот и сега трябва да възпитавате и да се грижите много малкия човек.

Така както Исус е бил посрещнат триумфално в Ерусалим, донесат здраве и безкрайни щастливи дни. Честит имен ден.

Развлечения в свободното време

Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл Ч.

Пожелавам ти Щастие -то никога не стига! Нека слънцето да огрява твоите мечти, поливай ги с любов и действия и те ще пораснат, за да се сбъднат! Ти си толкова специален приятел и заслужаваш много специален имен ден, защото носиш радост.

Руйно вино в бъчвите ти да се лей, а от сърцето и душа може да подарите с радост и щастие на свои близки. Поздравления за. Обичам .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Пролецвета
    Толкова успехи, че да вярваш, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си. Весел празник!
  2. Българана
    Ти избери сам, а аз ще продължа да си пия с бутилка в ръка и с твоето име на уста!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.