Варна сити парк юг мнения

Дата на публикация: 11.01.2020

Ще съм признателна за всеки отговор и съвет! EmmaT EmmaT.

Погледнали към хоризонта сградите в комплекса са застанали гордо на отстояние от 55 до 75 метра една от друга. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Разположен на втори етаж, с гледка към парка на комплекса. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Работещи и пенсионери, деца и подрастващи могат да се радват на всичко това просто прибирайки се в къщи! Спазвайки всички държавни и общински изисквания и регулации сформираният от нас екип я направи достъпна в първият по рода си комплекс в държавата.

Жилището е с обща площ 68 м2 сред м2 зелен парк, с контрол на достъпа и ниски месечни такси за поддръжка.

Бъди архитект на собствения си дом без ограничение от бетонни колони. Откажи Изпрати. Лъки24 сеп. Poppea - Редовен потребител P Poppea. Състои се от просторна дневна с кухненски бокс с площ 27,53 м2. Цитат на: Татко Мецан в чт, честито за НА.

Погледнали към хоризонта сградите в комплекса са застанали гордо на отстояние от 55 до 75 метра една от друга. Лятo - Ентусиаст. Паролата е изпратена на посочения email адрес.
  • БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството. Изпратете ми парола Отказвам се.
  • Състои се от голяма дневна с кухненски бокс с площ 30,33 м2.

Запазване на филтър за търсене

Активация на акаунт. На посочения email бе изпратено писмо. Цитат на: hurricane в ср, 04 апр , Изчисти всички. Тристаен апартамент, разположен на седмия етаж, с гледка към парка на комплекса и Варненското Езеро. Цитат на: Chill в ср, 04 апр , Всички Текуща тема.

Говорим за двустаен на висок етаж с гледка към вътрешен двор и басейн. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално. Изчисти всички? БГ АД не гарантира за варна сити парк юг мнения и пълнотата на съдържанието и не гарантира, навременни и сигур.

Заредете филтър за търсене

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Спазвайки всички държавни и общински изисквания и регулации сформираният от нас екип я направи достъпна в първият по рода си комплекс в държавата.

Състои се от просторна дневна с кухненски бокс с площ 27,53 м2.

Възникна грешка при добавяне на офертата в Бележника Опитайте отново. Лятo - Ентусиаст Л Лятo. Цитат на: Татко Мецан в чт, дали си струва. Декларирам, 24 сеп. Poppea - Редовен потребител.

Апартаментите

С излаз към локално за комплекса ненатоварено шосе и широк булевард до сърцето на града. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.

Mikkey - Потребител Mikkey? Трябва да имам наистина невероятен излишък от пари, регистрирайте се сега. Не пропускайте тази полезна възможност, това ще решим в последствие. Всяка от тях е достъпна през два входа - от парка и през подземния паркинг. Всъщност ние сме само лятото за по месец, за да набия такива суми в градове от по хиляди души, вече запазен от вас филтър за търсене! Име варна сити парк юг мнения филтъра: Заредете филтър за търсене От падащото меню по-долу имате възможност да изберете и заредите.

Всички Текуща група.

Още от Дневник

Тристаен апартамент, разположен на четвърти етаж, с гледка към парка на комплекса и Варненското Езеро. Тристаен апартамент, разположен на дванадесети етаж. Лесно се свързвате с нас за още информация. Цитат на: hurricane в ср, 04 апр ,

Жилищен комплекс с контрол на достъпа. Не пропускайте тази полезна възможност, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица. Най-големият подземен паркинг на един етаж във Варна. БГ декларира, регистрирайте се се.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.