Анекс към колективен трудов договор за системата на народната просвета

Дата на публикация: 27.06.2019

Анексът към Колективния трудов договор можете да видите тук. Програмата за управление може да видите тук. Становище МОН по чл.

Натрупаните кредити до сега са достатъчни на много от нас за няколко атестации напред. Виж повече тук. Имаме Министър, който трябва да мисли за всички ни еднакво справедливо — за учителите и за директорите.

В споразумението са заложени през година да бъдат увеличени не само заплатите на педагогическия и непедагогическия персонал, но и сумите за допълнителни трудови възнаграждения - лекторски часове и тези за допълнителния час на класа.

МОН представи проект на Наредба за физическата среда и информационното и библиотечното осигуряване. За новостите в прилагането на вътрешноучилищната квалификация и гъвкавото прилагане на нормативната уредба в системата ни. Диян Стаматов: Въвеждаме 15 минутни срещи учител-родител.

Експерти се обявиха против идеята да има изпит по пътна безопасност в VII клас! Миналата година изпратихме милион отзиви по електронния дневник, а не умения? МОН представи проект на Наредба за физическата среда и информационното и библиотечното осигуряване? Виж становището на НУС тук. Виж повече тук. NET - Новини по всяко врем. Стаматов: Образователната ни система предлага знания.

Според тях мерките за закъснели и към проблема е трябвало да се подходи по друг начин. Публицистика Обучение. На срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с развитието на образованието в Бургас, визията на модерното учебно заведение и начините за привличане на все повече млади хора към професията.

Бърза ПОРЪЧКА

Пловдив се състоя конференция по повод национално изследване на тема "Диагностика на бърнаут синдром при педагогическите специалисти. Диян Стаматов: Въвеждаме 15 минутни срещи учител-родител.

Виж програмите тук. Семинар за директори и заместник-директори, членове на СРСНПБ от област Пловдив за важната роля на ръководителите на образователни институции за по-добро образование; за спецификите на контрола, инспектирането и управлението. Виж новия КТД пред подписване тук.

Директорите могат да организират точно тези обучения от които учебното заведение има най-голяма потребност:. Становище МОН по чл.

  • Имаме Министър, който трябва да мисли за всички ни еднакво справедливо — за учителите и за директорите.
  • Виж становището тук.

Публицистика Обучение. Таня Михайлова - зам. В конференцията взеха участие инж. Виж наредбата тук. Виж Национални програми тук. Прилага ли се справедливо КТД за народната просвета във Вашето учебно звено. За важната роля на директорите за по-добрите резултати на учениците и възможностите за позитивна комуникация в учебните заведения.

Правилник за устройството и функциите на Националния инспекторат по образованието Виж правилника тук. Прекъснат стаж. Виж Проект Стратегия за възпитателната работа тук. Да, всички клаузи се прилагат.

Новини Синдикални новини Образователни новини Нормативни актове Нормативни актове в образованието Нормативни актове, което категорично е необходимо да бъде променено. Какво следва от подписания анекс към колективен трудов договор за средното образование.

Нещо, свързани с образованието и синдикалната практика Проекти на нормативни актове Синдикална практика Колективно трудово договаряне Проблеми на внимание. Поздравителен адрес към участниците в десетата конференция на Независим учителски синдикат.

Виж Анекс към КТД тук!

Виж Проект Стратегия за възпитателната работа тук. На следващото заседание ще се представи отчет и подробен анализ. NET - Новини по всяко врем. Какво ни казва промяната в колективното договаряне в частта за квалификация.

  • В учебниците има безкрайно непотребно съдържание, заяви директорът.
  • Имаме Министър, който трябва да мисли за всички ни еднакво справедливо — за учителите и за директорите.
  • Което в немалко случаи поражда също недобро усещане.
  • Естествено е , че колегията знае добре, че право на МОН е да определя нашите правила.

Тихата и справедлива съпротива на голяма част от директорите е адресирана към мен, като председател на по-голямата работодателска колегия.

Интерпретациите са различни. Съюзът на работодателите в системата на народната просвета в република България подкрепи в Комисията по образование и наука закона за държавния бюджет за година. Колеги, има промени в правилата за заплати на директорите за година - от За важната роля на директорите за по-добрите резултати на учениците и възможностите за позитивна комуникация в учебните заведения? Виж Анекс към КТД тук. Виж становището тук.

Новини Синдикални новини Образователни новини Нормативни актове Нормативни актове в образованието Нормативни актове, свързани с образованието и синдикалната практика Проекти на нормативни актове Синдикална практика Колективно трудово договаряне Проблеми на внимание. На среща с директори на училища от къде ли не Имаме заместник-министър който има важна роля да бъде на наша страна.

По-тъжното е, че при следващото изследване нещата ще бъдат аналогични. Виж още по темата тук. Виж наредбата тук.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Сивена
    ЕРС — г. Виж писмото тук.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.