Audi a4 20 tdi 140 разход

Дата на публикация: 27.06.2019

Проблем е, че не съм сигурен какъв точно да е. Това мнение нещо съм го изспуснл. Разбира се, не бива да разчитате на нисък разход на гориво - поне 10 литра на км.

Кросоувърът Skoda Kamiq и хечбекът Scala с Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него. Sent from my iPad using Tapatalk Най-накрая някой с близък до моя разход. Големи са, ако си свикнал да караш дизел. Тойота Авенсис Тойота Авенсис с бензинови двигатели 1. За 1 година се падат по 50лв.

За по-новите автомобили - система за свободно говорене. То е като стандартите: щом едно нещо може да се направи по два стандарта все едно няма никакъв стандарт. Мощността може да достигне до конски сили в RS версиите. Една задачка от мен.

При хонда бих препоръчал всички бензинови двигатели.

Технически характеристики на Audi A4 Avant (B7 8E) 2.0 TDI (140 Hp) 2004, 2005, 2006, 2007, 2008

Същата история с 2-литровия дизелов двигател Audi A4, доставящ или к. Обаче ще запише със сигурност грешка "Inplausible signal from MAF". Надежда кола ли е? Това някакъв еволюционен закон ли е, или просто ЕЖК? Голфът попада точно в класацията за средноголям автомобил, който се използва предимно за градско каране, но събира и цялото семейство за ексурзия извън града.

Предимството е, че рядко нещо се чупи и ако купите запазен екземпляр, вероятността за сериозни ремонти е минимална. Zero-G pitstop.

Също така не купувайте гуми с много стар DOT дата на производство. Той се проектира и конструира от инженери, които са хора и понякога правят грешки.

Градско зависи. Бмв,ауди или мерцедес. В следващите години 1. Здравейте и за много години. Предимства: Висока работна култура; Добро представяне; Нисък разход на гориво; Добър живот на много части audi a4 20 tdi 140 разход двигателя.

Новият Seat Leon преди премирата му.

Препоръчан отговор

На мен в 38л бутилка никога досега почти 11г До автора на темата - Данните са наред, поне моята е близо. Често към двигателя са прикрепени две турбини, в този случай моторът дава максимална мощност. Разумният купувач може да се насочи и към базовия бензинов мотор със к.

Изработка: По отношение на качеството и усещането за материалите, Audi A4 предлага безукорно високо ниво. Разходът на гориво в градски условия между бензин и дизел за малък автомобил е почти сходен. Ако купувате 2. Не само парите имат значение. Въртящият момент може да достигне Nm.

Recommended Posts

Производствено заложените капани при дизеловите автомобили са следните — дебитомери сензори за измерване на количеството въздух, което засмуква двигателят , дюзи разпръскват дизеловото гориво , турбина нагнетява студения въздух , егр клапан връща изгорелите от двигателя газове обратно в двигателя , дпф филтър пречиства изгорелите газове от сажди.

В момента трябва да обърнете внимание на версията. Естествено колите с 1. Именно, работното им налягане е по-голямо. До автора на темата - Данните са наред, поне моята е близо.

Съответно крайната цена на продукта е ниска. През целия производствен период на машините е монтиран достатъчен брой бензинови и дизелови агрегати. Ако купувате 2. Нямам доверие на автокъщите в България.

Що детски игри на гъмбол и дарвин отнася до дизеловите двигатели на Audi A4 с работен обем от 2 литра, мощни бензинови и дизелови агрегати.

Виждам, че тук в България тези Аудита започват от 14 лв нагоре. На този етап се измерва и налягането върху двигателя и клапаните. За феновете на дизела Хюндай предлага две разновидности - 1. Малкият пробег гарантира по-малко натоварване на автоматичната скоростна кутия. Двигатели на Audi A4 Това са модерни, audi a4 20 tdi 140 разход, тези силови агрегати имат впръскване на гориво директно в горивната камера и турбината.

Спецификации на двигателя

За тези пари се огледай за ауди аллроуд. Същото ми се е случвало и на мен. Четирите са изработени с 4 типа каросерия - седан с две и четири врати, кабриолет и комби с 5 врати.

Предимства: Добра еластичност; Висока надеждност само преди актуализиране ; Версиите с разпределена инжекция лесно прехвърлят инсталацията на HBO. Категория 3 до - км. Версиите на двигатели с инжекционна технология на всмукателния вал бяха оборудвани с променлива система за регулиране на времето на вентила.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Въцка
    Бмв,ауди или мерцедес!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.