Времето в будва през октомври

Дата на публикация: 24.06.2019

Екскурзия до Будва и Дубровник на 2 - 6 Октомври или 9 - 13 Октомври: 3 нощувки със закуски и вечери : Варианти на офертата: С отпътуване от Пловдив или София лв на човек Топ цена: лв. Спа почивки Коледа Нова Година Море

Пристигане в София, Пловдив и Стара Загора късно вечерта. Ilijin Vrh. Наживо Сателит. Доста дъжд се очаква в този период oбщо 8 дни с метеорологични явления.

Кога искаш да отидеш? Savin Kuk.

Velika Jastrebica. Туроператорът не носи отговорност за вреди, несвързано с изпълнение на договора; непредвидено съб. Условия на услугата Декларация за поверителност Free weather banners Free weather pages Формуляр за контакт.

Будва времето неделя 20 октомври Отпътуване за Мостар - главният град на регион Херцеговина.

Suvi Vrh. В случай, че претенциите на Потребителя, свързани с качеството на предоставяната услуга, не могат да бъдат удовлетворени на място при предоставянето на услугата, Потребителят има право да предяви надлежно оформена рекламация към Туроператора в срок до 14 дни от откриване на несъответствието на услугата с договореното.
  • Почивки със самолет. Топ цена.
  • Пристигане вечерта в Будва, Черна гора.

Как времето изглежда в Октомври в Будва?

При несъбран обявен минимум туристи за дадена екскурзия в определения в договора срок, агенцията предлага няколко варианта: пълно възстановяване на заплатените суми; пренасочване към друга дата или подобна екскурзия; организиране на индивидуално пътуване, без да дължи неустойки.

Пълно плащане 20 дни преди датата на отпътуване. Според легендата на Локрум е намерил спасение Ричард Лъвското сърце, след корабокрушение на връщане от Кръстоносен поход до Палестина. Възможност за обяд и почивка. В случай, че претенциите на Потребителя, свързани с качеството на предоставяната услуга, не могат да бъдат удовлетворени на място при предоставянето на услугата, Потребителят има право да предяви надлежно оформена рекламация към Туроператора в срок до 14 дни от откриване на несъответствието на услугата с договореното.

  • Влез в профила си, ако искаш да промениш настройките на бюлетина - Вход. Тази оферта вече е разграбена!
  • Cakmakov Vrh. Задай въпрос.

Градски такси за хотелите по маршрута 12 лева на човек. Нова година - самолет. Единична стая лв. Ще се запознаем с историята и магията на стара Будва. Ден 3 Закуска. Будва Температура.

Фестивал на лалето в Истанбул: 2 нощувки и закуски, транспорт и трансфер до Емирган парк

Целодневна екскурзия до Дубровник от Будва при мин. Подобни оферти от Разходка по един от най-красивите Вишеградски мостове, известен от романа на Иво Андрич "Мостът на Дрина".

Будва времето неделя 13 октомври След края на войната от миналия век, от където идват и голяма част от средствата за неговото възстановяване. Свободно време. Екскурзия до Дубровник. На Черногорската ривиера през г. Офертата не включва доплащания към туроператора : - Туристическа такса - 1?

Последно посетени

Пристигане вечерта в Будва, Черна гора. Този документ ще послужи пред българските гранични власти. Акценти: Виж детайли и условия Виж детайли и условия. Туроператорът не носи отговорност за категоризацията на хотелите предложени в офертите, тъй като те са категоризирани от оторизираните органи в съответната държава. Плати сега:

Будва с 4 дни, Тър. В Хърватска и Черна гора през октомври. Агенцията уведомява клиента за своя отговор до 30 календарни дни от депозирането на рекламацията. Клиентите се уведомяват по чл. Налични езици. Обикновено първи седмица е най-горещото в Октомври. Начало Екскурзии Автобусни екскурзии Хърватия. Rogamski Vrh.

Подобни оферти

Будва времето сряда 9 октомври Проверете месечната температура диаграма в Октомври: Тази диаграма показва реално записаните данни от последните 10 години. Резервирайте най-добрите хотели в Будва - в партньорство с booking. Отпътуване за Дубровник.

Връщане в Будва. Потребителят е длъжен да предостави протокол рекламацияпредоставящ туристическата услу. Топ цена!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Слави
    За единично настаняване или настаняване на трети възрастен е необходимо да отправите запитване към туроператора.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.