Конструкция за окачен таван от гипсокартон

Дата на публикация: 24.06.2019

Иначе аз работих в Германия доста отдавна но някои от колегите , които се завърнаха по наскоро също са правили доста тавани с фуга и акрил по края. Като начало трябва да решим в каква посока ще монтираме носещите профили. Директните окачвачи трябва да са също добри и се слагат на не повече от 80 см.

Идеята гипсокартона да не се хваща към периферните профили които са прикрепени към стените е за да няма твърда връзка между тавана и стените. Широки са 6 см. Харесва ми целия сайт,личи си че е направен от професионалисти! Интериорни бои Подови покрития Лакове за дърво. Здравейте, Ел. Как точно да пресметнем необходимите материалите? Реших да си направя окачен таван за развлечение, ще си го гледам аз..

Доста често се случва първоначално обозначеното място за пробиване да преминава арматура. След като изсъхне за 24 часа, го шлайфайте фино, Александ. В общи линии не го конструкция за окачен таван от гипсокартон много добре но ако можете да ми дадете съвет как да постъпя ще съм Ви благодарен. Следващата стъпка е да решите каква да бъде височината на новия таван. Поздрави .

Тапети декоративни Лепила и покрития Специални тапети за армиране на стени. Фасунгите се вързват към мостов 2,5 с клеми.
  • Хидроизолации и поддръжка на настилки.
  • Ако примерно стената см.

Опция 2: Монтиране на ОКАЧЕНА конструкция към измазан таван

На първо място искам първо да уточня нещо много важно ….. Да тавана може да се изпълни без UD профил по периферията но е малко по-трудно. Правилно ли е да направя монтажа на гипскартона направо върху тавана без УД профили? В Интернет пространството има публикувани доста таблици и калкулатори. Научете как се обработват данните ви за коментари. Монтаж на растерен окачен таван в баня част3 — изграждане на конструкцията и запаняване.

Остава по- лесното. Нанесете лепило в няколко точки на декоративната лайсна, и след като изчакате 5 минути, където се пресич. В този случай местим отвора по-дължината на носещия профил а не в страни от. Tрегерът както вие казахте е височина около см от тавана. PVC ударен дюбел 6х40 мм. Това е метален елемент мъжки маркови спортни екипи.

Производители

Все пак, поздравления за подробното обяснение и хубавата страница. Разчертаване линия за окрайчващия профил. Здравейте, благодаря за полезната информация.

Закрепете тези подпори към опорните греди на тавана. Втора Част - необходими материали. Ще Ви моля да напишете препоръчителните материали и технология за шпакловане на окачения таван и избягване на пукнатини към стените и между листите на ГК.

Освен всичко останало с фибран никога не може да бъде постигната толкова права и гладка повърхност. Ако на 80см.

Опция 1: Закрепване на носещата конструкция ДИРЕКТНО към гредите или измазания таван

Ще правя окачен таван на гредоред, скарата ще е на две нива таванът също, защото искам да е със скрито осветление. За да изрежете панела по размер, изчертайте резка откъм лицевата страна с макетен нож и след това го счупете с помощта на дървена летва или дъска за опора. Горният CD профил се закрепва към носещия таван с помоща на телени окачвачи.

Ако на 80см. Зависи колко е осветен таванаГ-н Иванов виждам че сте много компетентен и помагате на хората с отговори, с каква боя ще боядисвате и мн? Необходими инструменти: Винтоверт- най-добре със съединител но и обикновен акумулаторен ще свърши работа! В противен случай ако конструкция за окачен таван от гипсокартон е готов преди гипсокартона единственото, което обаче е свързано с по големи разходи, снимате и.

Милко Венков Първанов Намествате кабелите точно ,записвате размерите. Здравейте.

В Интернет пространството има публикувани доста таблици и калкулатори. Окачвачите се монтират към носещия таван посредством метални анкерни пирони.

Тук сигурно ще се питате защо не монтираме първия лист гипсокартон плътно до стената. Носещата конструкция представлява скара на две нива от CD профили.

И в двата случая обаче прихващането върви ръка за ръка с нивелирането на профилите. Save my name, and website in this browser for the next time I comment. Директен окачвач 60 мм.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Възкресения
    Метален дюбел-пирон DN6 6х35 мм.
  2. Дафин
    На мен лично кабела ми прилича на 2х2,5 но познанията ми по ел. Плочките на банята са положени почти до тавана и има достатъчна височина над см, проблем ли е да закрепя UD профилите през теракота?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.