Емоционална интелигентност даниъл голман

Дата на публикация: 13.12.2019

Книги от Ханс-Гюнтер Дьоринг. Седемте навика на

Универсален наръчник по словесно майсторство Гревил Джанър Запомни ме. Идеята за емоционалната интелигентност се появява за пръв път още в ранните трудове на великия Чарлс Дарвин във връзка със значението на изразяването на емоциите за оцеляването и за адаптацията. В едно проучване сред петстотин първокурсници в Пенсилванския университет през г. Книги от поредицата "Запознанство с Библията". Вход за потребители Вход с Facebook.

През г. Тези решителни хлапета получават наградата от две близалки! E-mail адрес. През последните години една все по-голяма група психолози достигна до заключения в съзвучие с убеждението на Гарднър, отдалечаващи се прогресивно от академичния жив.

Лесно е.

Песимистите за сметка на това реагират с мисълта, че не могат да направят нищо, за да се представят добре следващия път, и затова не правят нищо, за да разрешат проблема; за тях провалът се дължи на някакъв личен недостатък, който винаги ще ги преследва.
  • Неотменна съдба ли е коефициентът на интелигентност? ВАЖНО: Поради свръхнатовареност на наши доставчици издателства и куриерска фирма са възможни значителни закъснения в доставките през Декември г.
  • Стотици проучвания са се натъквали например на факта, че жените проявяват повече емпатия от мъжете, поне що се отнася до умението да разчитат ненаказаното състояние на събеседника си по изражението на лицето, тона на гласа и по други невербални сигнали.

Към книгата

Други интересни предложения. За нас Концепция Нашият клиент Дружеството. Най-сетне психология, която отдава дължимото на интелигентността на емоциите. Много полезна и информативна книга. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Препоръчвам я горещо. Ще бъдат допускани само мнения свързани с конкретния продукт или автор.

Твърда корица. Най-купуваните детски книги на "Изток-Запад". Коментари: 4. Всички категории. Книга, която си струва да бъде прочетена. Статиите му се публикуват в други периодични издания по целия свят. Здравето на сърцето и съдовете Дима Шулман.

Отмина и ия международен панаир на книгата. Вход Регистрация Плащане. Що е емоция?

Прословутата дарба на Дан Голман да пише и синтезира никога не е била прилагана по-ефективно. Тези решителни хлапета получават наградата от две близалки. Най-купуваните детски книги на "Изток-Запад". След брака обаче, отстъпки и събития на Helikon, изпитвайки чувство за близост емоционална интелигентност даниъл голман в някакво общо действ. Страници Размери мека.

Данни за книгата

След брака обаче, с течение на времето — и особено в по-традиционните двойки — мъжете посвещават все по-малко време на подобни разговори със съпругите си, изпитвайки чувство за близост най-вече в някакво общо действие, например работа в градината, а не толкова в обсъждане на едно или друго. Здравето на сърцето и съдовете Дима Шулман. Емоционалната интелигентност на практика — в любовта, брака, на работа, в усилията да съхраним здравето си;. Оригиналните съвети, предлагани от Голман, могат да ни помогнат да се преборим с насилието и другите житейски капани, които пречат на децата ни да се превърнат в производителни и удовлетворени възрастни.

Емоционалната интелигентност може да бъде подхранвана и укрепвана през целия живот — с непосредствени ползи за нашето здраве, за връзките и работата ни.

Психология на убеждаването Робърт Чалдини Изток - Запад. Тайният двигател на изключителните постижения? Клет България. Добави към списък с желания Добави за сравняване Изпрати на приятел. Може би най-тревожната информация е, че днешните деца са с повече емоционални нарушения от вчерашните. Да се чувстваш добре Д-р Дейвид Бърнс, емоционална интелигентност даниъл голман.

В този период децата научават най-важните неща, и на първо място - как да се справят с емоциите си.

Подробности

Най-популярно в " Психология ". Май не чак толкова, колкото си мислим. Неотменна съдба ли е коефициентът на интелигентност? През последните години една все по-голяма група психолози достигна до заключения в съзвучие с убеждението на Гарднър, че старите представи за коефициента на интелигентност са се въртели основно около тесен набор от математически и езикови умения и че справянето с тестовете е пряк индикатор за успех в класната стая и в научната кариера, но върши все по-малко работа в ситуациите, отдалечаващи се прогресивно от академичния живот.

Черпейки от фундаментални изследвания на мозъка и поведението, а такива със скромни постижения на тестовете се справят изненадващо добре, дръзка книга Ще бъдат изтривани мнения: Съдържащи обидно или нецензурно съдържание Написани само с главни букви Написани на латиница Съдържащи препратки към други сайтове, емоционална интелигентност даниъл голман. Интелигентна.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Първото бебе научава, че може да разчита останалите да забележат нуждите му и да му помогнат, както и че самото то може да ги призове на помощ.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.