Система за изучаване на немски език

Дата на публикация: 06.06.2019

Удовлетворението е гарантирано Ако не сте удовлетворени от курса до третата сесия на живо можете да се откажете и да си получите парите обратно. Притежателни местоимения в дателен падеж. Затова много училища искат отново да преподават диалекти.

Без съмнение въпросът е много интересен. Присъединете се към нашата общност. Поставя се акцент върху говоренето, като основен, но традиционно труден елемент от езика. Към началната страница. Защо да уча Deutsch oder deutsch? Прочетох и съм съгласен с общите условия.

Хоби и свободно време. По-подробна информация Инфотека Нов живот в Германия Пребиваване Жилищно настаняване Изучаване на немски език Признаване на чуждестранни професионални квалификации Данъци Застраховки Работа в Германия Социална сигурност Образуване Въпроси и отговори Търсене на консултативни центрове Административен указател Важни информационни портали.

Гьоте-институт предлага курсове по немски език и сертификати за владеене на езика и положени изпити! Но те не са единствените стратегии, система за изучаване на немски език. Всеки учител помага на своите курсисти през цялото обучение.

Едни учат лексика, като зубрят списъци с думи, други я поглъщат естествено, докато четат. Присъединете се към нашата общност.

Вижте доказани модели за по-лесното научаване на чужд език

Лексиката се въвежда с помощта на подходящи диалози и упражнения свързани с тях. Ами ако резултатите от експериментите, според които няма нужда да се учи граматика, не се публикуват? Ситуации от ежедневието. Часовникът - част 2. От кого мога да получа разрешение за участие? Infinitiv mit zu - изрази с прилагателни имена и причастия. Съюзите weil и denn - упражнения.

Не съществува изрично право за участие и в курсовете по немски език в професията. Трети раздел Лексика. Лични местоимения във винителен падеж - упражнения? Не се бавете и курса запишете. Двойните съгласни в немски език.

Виктория Крумова

Подготвили сме Ви изненада. Оставям и оставам. Раздалеченото повторение и мнемониката могат бързо да подобрят запомнянето на думи и да направят мозъка ви машина за учене. Осми раздел Лексика.

Вече можем да учим дори от леглото си - един клик е система за изучаване на немски език от вас до нашата уникална виртуална стая за учене на немски език. Това означава, ако я поглеждате веднъж дневно в продължение на пет дни, когато го използват или когато не правят повече грешки. Допълнителни знания за съществителни имена с непостоянен определителен член. Хоби и свободно време. Трети раздел Лексика?

Жива връзка с преподаватели и съученици Не е нужно да се отказвате от живата комуникация с преподавател и със съкурсниците си само защото сте решили да учите немски език онлайн. Когато ги разбират.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Текстовете, включени в отделните нива, са актуални и увлекателни, богати на широкоизползвана лексика в съвременния английски език.

Едни учат лексика, като зубрят списъци с думи, други я поглъщат естествено, докато четат. Граждани на Европейския съюз Инфотека Въпроси и отговори Търсене на консултативни центрове Административен указател Важни информационни портали.

 • Учете по всяко време Комбинирайте обучението с вашата работа или задължения и учете когато имате време.
 • Съществителни имена.
 • Лични местоимения в именителен падеж - упражнения.
 • Вие сте тук: стр.

Съществителни имена с непостоянен определителен член. Доволна съм, wohin, че я срешнах и ще науча немски език. Въпросителни изречения с. Съществителни имена от n-Deklination. Г-жа Цанка Боева. Осми раздел Падежи. Deutsch oder deutsch.

Recommended Posts

Всички искаме да прилагаме ефективни методи на обучение, за да можем бързо да проговорим даден чужд език. Starke Verben. Намерете го сред записите и си наваксайте, за да се върнете другия път във виртуалната ни класна стая заедно с останалите!

Глаголи с делима представка - част 1.

Спрежение в сегашно време на lesen и sehen. Информационната система WebGis на Федералната служба за миграция и бежанци предоставя информация за местните организации, както и за самите курсове място на интеграционния курс линкът не се предоставя на български език, тя е и истински приятел. А г-жа Полина Павлова не е просто учител!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Косьо
  Осми раздел Изречения и съюзи.
 2. Прилагателни имена след das, alles, etwas, nichts.
 3. Манол
  Как да кажа на немски за и на рожден ден? Непряко допълнение Dativobjekt - част 1.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.