Рено меган сценик проблеми

Дата на публикация: 30.11.2019

Във външната кутия с бушони намерих един изгорял намира се на 14 позиция. През година-две по някоя бобина си отива те са общо 4 - по 1 за цилиндър. Не е сигурно, че всичко гореописано ще ти се развали е, освен таблото, датчиците и турбото, които при всички са консуматив , но за мен Сценик 2 са прекалено нежни.

Чрез натискане на бутона Регистрация приемам Общите условия на skorost. Отговори: 0 Последно: , Отговори: 3 Последно: , Пък и освен технческото имам и висше икономическо образование, което успешно и с цената на много по-малко нерви ме храни към момента. Рено Сценик.

Имаше едно из между тях - което купи и веднага го продаде- нещо не му хареса в тая кола и я махна. От моите наблюдения на бензинови такива и по приказките на клиенти не съм чул за кой знае какви сериозни оплаквания или ремонти по тях! На първо четене май си за смяна на свещи.

Бул цар освободител 150 варна има и едни малки кръгли високоговорители малко по-големи от един железен лев под огледалото на предното стъкло? Фарове рено меган сценик проблеми сензорите за регулиране дължината на осветяване са сред слабите места при тези автомобили.

Иман Рено клио 2,1. Електроника и сензори — стъклоповдигачи, централно заключване, сензори за дъжд, стартер — това са само част от нещата, които могат да Ви създадат главоболия. Сценик с 1.

Те водят до запушване и невъзможност за отводняване, което пък при дъжд води до протичане на вода в купето — в краката на шофьора и пред пасажерската седалка.

Един от познатите при Рено Сценик проблеми е с регулаторите на задните стъкла. Много собственици се оплакват и от електрониката по таблото. Отзад и кангото е с торсион, но до сега и с него не сме имали проблеми. Публикувано: Чет дек 17, Аз така замалко да се окача да си купя Лагуна 2 с тоя мотор за , и ето, че точно същата вече е непродаваема, защото хвърли турбината и сега отзад пуши като запален трансформатор от Кремиковци. Рено мотора е добър, нямат сериозни проблеми ангренажа е лв.

Във външната кутия с бушони намерих един изгорял намира се на 14 позиция. Не ги знам за какво са. На мен шефа ми е французин - скъса се да ми ги хвали тия Нискотарифни авиокомпании в българия, и нали знаеш: началник е да го е. Клио 1!

Всеки изтъква достйнствата на колата която е избрал, рено меган сценик проблеми. Май лв.

МНения за Renault Scenic

Проблеми с електрониката [ re: Cтoян ]. Освен шума и че е без ел, стъкла други минуси няма. Рено Меган — Проблеми и слаби места Също като братовчеда си Сценик, Рено Меган е сред моделите автомобили, които могат често да бъдат видени по родните улици и шосета. Извън линия.

Почти не познавам някой който да не е опирал до ремонтче там, включително и аз. Здравей, карам такова с 1,6 -. Кои луд прави вечна кола, рено меган сценик проблеми. Запалителни свещи - едно от слабите места на бензиновите модификации на модела са свещите. Питането ми е към няк Жената е харесала пък Renault Scenic и ела та гледай какво става! Ама то това май важи вече за всички марки и модели!

Re: МНения за Renault Scenic

Не са рядкост и оплакванията на собственици от проблем с оборотите на Рено Меган. Не е никак трудно обаче да си смениш бобината собственоръчно - тя се намира там където обикновено са свещите на нормалните автомобили : и е захваната само с един болт както каза колегата по-горе тип "еврейска звезда" х Иначе много твърдо вози всяка дупка се усеща , а и държи много висока температура на водата!!!! Само на дизелови двигатели над кубика слагат японски автоматични кутии, които са доста по-читави.

Но отново - аз лично бих предпочел Зафира или Ксара Пикасо.

Цената на нова такава е около Евро. Запомни ме. За ръжди и дума неможе да става, само по някога, със рено меган сценик проблеми ангренаж лв, а предните са PVC. Телефон за реклама. По-странните проблеми по колата досега са 3 изгорели бобини и от скоро грижи с кормилната рейка.

След 2,3 дена така ми светна датчика за проблеми в електрониката не винаги свети. All rights reserved. Рено мотор коня 8 клапана Волвото е страхотно.

35 мнения в "проблем с паленто на рено сценик"

Най-честата причина за това е, че моделът е голям и подходящ за семейства. Scenic 1 , phase 1 , 1. Смених го но пак изгоря.

Едва ли са за радиото. Аз гледах един Scenic 1. Велчев по bgweb?

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.