Тесто за питки в хлебопекарна

Дата на публикация: 30.11.2019

Когато в рецептите не е упоменато питката да се намаже преди печене, аз я мажа с вода. Програмата ми за основен хляб е около 3ч и 30 мин. Давам пример с козунаците.

Момичета, не знам дали това което Ви пиша ще помогне, пред ценете сами! Включва се машината за 2 часа и 10 минути. И нея я намазваме с друго парче масло. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Много се радвам, че имаш такова желание! Надеюсь, что Вы поймёте мой вопрос, потому что болгарский и русский языки похожи.

Регистрирайте се. Общи условия. InaDot - Ентусиаст. Не съм вадила тестото и не съм го правила на кифлички, просто сложих продуктите и оставих машината да направи "питата" Ще я направя пак. Информация за правата на лицата по защита на личните данни.

Други рецепти

Суха мая в пакетче не върши работа. Добавяме 2 л. Абсолютно всичко спазих и извадих кашеста субтсанция, не тесто. Не съм се сещала да намажа с жълтък и кисело мляко,непременно ще опитам,благодаря! Може да си втасва и след завършване на програмата - колкото време имате. Браво, моите поздравления, хубав и усмихнат ден, Диана. Хубав авечер!

 • Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.
 • Страхотна е!

Свински пръжки с лук. След това сме готови за пържене на. Лозови сарми за Бъдни вечер. Донесена от вихъра.

Избираме програмата за тесто бъркане и втасване?

Свързани резултати

На моята машина програмата за бърз хляб е с продължителност 2ч и 10мин и пуснах нея. Прекрасна ти е питката! Прекрасна е!

При различните марки хлебопекарни програмата "сладък хляб" има различно времетраене. Тесто за Мекици в Хлебопекарна Листинг на най-актуалните 41 публикации за тесто за мекици в хлебопекарна в Edin. Пуснете на програма тесто. Може би трябваше да сложа повече мая. InaDot - Ентусиаст InaDot, тесто за питки в хлебопекарна. Когато в рецептите не е упоменато питката да се намаже преди печене, Елена.

Търся следното:

Може би си зависи от изискванията за самото тесто. Може да си втасва и след завършване на програмата - колкото време имате. Цитат на: Сън в нд, 11 ное , Росица, Да не сте пропуснали нещо в рецептата?

Питката изглежда по-пухкава от летни облачета. Сърдечни прегръдки и пожелание за една слънчева тесто за питки в хлебопекарна хармонична сряда!!. Но ще пробвам и по твоя начин : Прегръдки. Имаш награда при мен съжалявам, нямам идея.

За хлътването, ако се повта. Чудесно оформление. Хубав авечер. Рейтинг: Сложност: Изпробвана: 5 Любима на 32 готвача.

Списък с рецепти

Сложете контейнера в хлебопекарната и задайте програма за тесто. Десерти Сладкиши. Кокона, заповядай в кулата.

Всички Текуща тема. С уважением. Прекрасна е.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Тимон
  Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Надявам се да съм била полезна!
 2. Мончо
  Извадете готовото тесто от контейнера с добре намаслени Даже в момента "меся" линцеровите сладки вътре.
 3. Хубен
  Активация на акаунт. На нея дали няма да се получи по-добре?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.