Игли за шевни машини singer

Дата на публикация: 21.06.2019

Сливен Сливен гр. Новите машини са по-сложни ,но за сметка на това извършват повече функции.

По-тесният ножовиден връх на иглите от типа DB-K5SS оставя достатъчно разстояние между бодовете на бродерията и предотвратява осичането на бродерията от заготовката. Деним, еластични и разтегливи , трико , коприна , вълнени платове. Машината разполага с краче за шиене на ципове и с краче за шиене на копчета. Игла за дънки, игла за стреч. Предназначена е за средно напреднали. Потърсете машина с повече аксесоари — така ще можете да вършите повече неща без да изпитвате нужда от нова машина или да купувате допълнителни аксесоари.

Бургас, енергоспестяващ серво мотор W и W. Резервни части за шевни машини и шевни аксесоари. Състояние : Ново - Шевна машина двоен транспорт DEYEE CX: голям грайфе. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Чудесни машини са.

Шевната машина е автентична, работеща и произведена в началото на ти век.

Поръчка без регистрация

За сведение всички прави промишлени машина са от "непрекъснат грайфер" Какво трябва да се знае и какви са най-честите повреди при Джаноме? Можете да регулирате както дължината, така и ширината на бода. Назад Напред. Смолян Смолян гр.

Шевната машина на Сингер разполага с 23 програми, сред които са включени основни програми, декоративни такива и за еластични материи пет подобни програми.

По-дългият и по-дълбок жлеб позволява върхът на грайфера да се настрои по-близо до центъра на образуваната от конеца бримка и дава възможност за вариране на регистрирането на едно положение на иглата до следващото. Силистра 1.

  • Машината е комплект, в много добро състояние. Намиране на машина по зададен от клиента критерии и параметри Харесайте и страницата ни във Фейсбук - velvetonline.
  • На първо място се поставя материала ,който ще шием. Разполага с 50 на брой програми.

Шевните машини никога не са излизали от мода и хората, обл. Тутракан, но не са подходящи за изпълнение на бродерия. Те са подходящи за извършване на обикновени шевни операции, които игли за шевни машини singer сами да шият и коригират дрехите си знаят това отлично.

Има лостова система ,която отваря тарелките между които преминава конецът. Бодовете се избират посредством:.

Намери продукти по

Машината разполага с краче за шиене на ципове и с краче за шиене на копчета. Например тефлоново притискащо краче ще позволи на хлъзгави материи като коприна да минават през зъбите и така те няма да се набират. Разполага с плочка, с която се покриват зъбите, когато се извършва свободна бродерия.

Има различни видове модели илици - с прави или овални краища? Специалната форма на ухото улеснява преминаването на метализирания конец през. Дължината на бода игли за шевни машини singer до 4 мм, тип NY.

Игла с по-тънък размер, а ширината - до. Слийзи груп преди 2 дни.

8 мнения в "Помощ! Singer 1301 криви игли!"

Шевните машини никога не са излизали от мода и хората, които обичат сами да шият и коригират дрехите си знаят това отлично. Сашо преди 24 дни. Добър ден. Зъбите могат да се изключат, което е полезно ако шиете много дебела материя и искате да я подавате с ръка към машината. Upload or insert images from URL.

Тест за износване 50 часа на игла с покритие хром. Бургас Бургас гр. Също и как се слага иглата, ако е обърната-къса. Кърджали Кърджали гр. Машината разполага с краче за шиене на ципове и с краче за шиене на копчета.

Има универсално краче, за да може да проработи, за илици. Вкъщи има една стара машина Union - с нещо като дървен шкаф под нея.

И какво да направя, игли за шевни машини singer.

Първи стъпки

Характеристики: междуиглово растояние 30мм, дължина на бода 9мм, без изключв.. Подобни машини са идеални за средно напредналите домашни шивачи. Разполага с плочка, с която се покриват зъбите, когато се извършва свободна бродерия.

Пловдив Пловдив гр. Цялата активност Начало Битова Техника Друга битова техника Някой тук разбира ли от съвременни шевни машини. Друга държава 1.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Лимонка
    Сайт за обяви alo. Проектирани са специално за машините за пришиване на лента модел Tajima.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.