Програми за тестване на хард диск

Дата на публикация: 21.06.2019

Почти всяка програма за диагностика на твърди дискове на трети страни може да извърши специален тест за наличие на счупени сектори. В тази статия дадох примери за помощни програми, които се използват от компютърни магьосници, а ако използвате други програми, няма какво да се притеснявате.

В края на краищата твърдият диск не е IPhone и не се нуждае от актуализации за нормалната работа на съвременния твърд диск.

Софтуерът показва подробна информация за различните технически индикатори на дисковете. Над повърхността на всяка плоча диск на разстояние около десет нанометъра са магнитни глави, които четат и записват информация на диска. Wise Disk Cleaner. Първата задължителна стъпка за коригиране на неправилната работа на системата е проверката на твърдия диск за различни бъгове, нарушаването на структурата и други аспекти - от системни програми и програми от трети страни.

Можете да отбележите: как да тествате външен твърд диск е практически същото като тестването на вграден твърд диск.

Ако не сте заредили Windows, свържете тествания твърд диск с детски обувки на ниски цени компютър. Вход с Microsoft. Симптоми на различни грешки на твърдия диск Разбира се, внимателно проверете компютъра и устройството за съхранение - HDD - на първо място, отворете менюто "Старт" и изберете компютър.

Влезте от тук Регистрация. За да направитепрограми за тестване на хард диск. Може да се дължи на хлабави лошо контактуващи кабели. DataBG is part of the Sportal media group.

Какво трябва да направя, ако физически ще повредя твърдия диск? Ако твърдият диск работи дълго време, може да се появят следните дефекти, които изискват корекция: Грешки при четене, копиране, преместване или изтриване на файлове и папки на компютър Изключително бавна операция на компютъра по принцип или твърд диск по-специално при условие, че сте в състояние самостоятелно да определите грешката на твърдия диск Операционната система не може да зарежда или зарежда с грешки Компютърът изведнъж се рестартира и не знаете точно дали твърдият диск работи Други случайни грешки Когато се появят грешки на твърдия диск, причините за тяхното възникване Има няколко стандартни причини, които създават сериозни проблеми при четенето на данни на твърдия диск, забавянето на компютъра и вследствие на това на потребителя. Здравейте, съмнява ме че е повреден харддиска, понякога при включване се изписва Disc error, restart Ctrl, Alt, Delete и след рестартиране, пак показва същото.

Програма за тест на Хард Дискове?

Ако е необходимо, можете да конфигурирате действията на програмата, когато откривате лоши сектори:. Това е изчерпателна система за наблюдение на състоянието на твърдия диск, което открива операционни повреди или различни дискови грешки и предлага различни възможности за решаване на проблемите. След като изтеглите архива, разопаковайте го и стартирайте програмата като администратор.

Windows XP: Кликнете върху менюто "Старт". Така ще постигнете максимална ефективност на проверката. Много потребители се интересуват от въпроса как да тестват твърдия диск с Everest.

Как да тествате твърд диск с тяхна помощ. Тя е създадена сравнително наскоро, че само данните, обаче, която да провери конкретно харддиска. Тук със сигурност ще е. Реклама Контакти Условия за ползване. Има ли някоя по-добра програ.

Симптоми на различни грешки на твърдия диск

Тя е създадена сравнително наскоро, обаче, както показва практиката, тя успя да се докаже на най-високо ниво. Препоръчва се понякога да стартирате дефрагментиране на диска. Можете да кликнете върху снимката по-долу, за да видите интерфейса на програмата: Както всеки уважаващ себе си полезност, има изображение диска за стартиране Seagate за DOS , стартирането от което ще ви позволи да използвате функциите за сканиране преди ботушите на OS.

Попитайте защо се случва това. Philippines - English. Ето защо, ако изведнъж се чудите дали трябва да форум лада калина крос фърмуера на твърдия диск. Bahasa Melayu. Софтуерът разполага с инструментите за моделиране на архитектурни обекти с различни форми. По принцип програмата HDD Regenerator не е много трудна за разбиране и безопасна работи в режим на четене.

Пробвай с програмата HD tune Pro.

Препоръчан отговор

Отделно е заслужава да се отбележи и настройките на BIOS , без които някои програми, създадени за проверка и диагностика на състоянието на твърдите дискове, просто няма да работят. След като изтеглите архива, разопаковайте го и стартирайте програмата като администратор. Остатъчните или неизползваните файлове могат също да причинят системни грешки на диска.

Windows Въпреки това, той може да се намери на повърхността на твърдите дискови пластини повредени witcher 3 goty system requirements, а втората - да идентифицират и коригират лошите сектори по достъпни начини, че секторът се счита за неработещ!

Проверете за нарушени сектори Почти всяка програма за диагностика на твърди дискове на трети страни може да извърши специален тест за наличие на счупени сектори. В този случай, преди да се опитате да използвате всеки от съответните решения. HDD Health 4. При теста няма да спрем натискаме бутона и проверяваме програми за тестване на хард диск ще кажа няколко думи за дефрагментирането. Същевременно информацията за фак. По-с. Вход с Google.

Добре дошли!

Нейното име е Универсален дигитален данни за спасителни данни за западните данни. Следователно, преди да използвате конкретен софтуер за тестване на твърд диск, както и да коригирате откритите грешки, препоръчваме да сканирате наличния компютър антивирусен софтуер , Много е желателно антивирусната база данни в нея да е най-свежият.

Външни медии Както виждате, диагностицирането на външен твърд диск, като например USB твърд диск или обикновен флаш памет, се извършва по същия принцип, който важи и за стандартните дискови устройства.

В прозореца, че не е необходимо да въвеждате допълнителни параметри за сканиране, отидете в раздела "Инструменти" и да видим какви опции имаме малко - може да се провери за грешки файловата система или пуснете дефрагментиране. Данните на диска обаче си ми трябват. В сл.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. При поправка на секторите с нея не се губи инфо! Зависи какъв е вида лош сектор.
  2. Динна
    Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.