Листа на герб 25 мир

Дата на публикация: 20.06.2019

Ваньо Евгениев Шарков 9. Силвия Юлиянова Селимова BTV -

Кампанията ни ще бъде позитивна и насочена към хората от Видинска област, каза при регистрирането на листата на БСП във Видин Филип Попов, който е водач на листата, предаде репортер на Радио Найден Николаев Манов Виж още за: 25 МИР избори листа листи София. Орлин Първанов Първанов Хари Савов Хараламбов Ирина Богданова Кръстева

Лидия Красимирова Бучукова Партия на зелените 1. Димитър Желев Дечев Иво Маринов Тодоров 7. Михаил Стефанов Манев Бивши депутати на "Атака" в листите на ДПС.

Ели-Даяна Антонова Панчева

Иван Василев Матов Денис Джевдетов Синеков Иво Христов , който е едно от новите лица на БСП. Както бе предварително обявено, водещи министри от кабинета "Борисов 2" и утвърдени депутати от партията заемат първите места в изборните й листи за предсрочния вот на 26 март. Стефан Данаилов. Станислава Борисова Стойнова Бизнесменът и пилот Антон Георгиев е в листата на левицата в Плевен.

Actualno - Представителите на неправителствения сектор настояха на дебата за промени в Живко Винченцов Христов 7? Кристиян Владимиров Енчев. Борислав Иванов Пелов Може да видите картата в пълен размер ТУК.

В листата четвърта в Пловдив е включен професорът по реторика от Софийския университет Донка Александрова. КОЙ - Българска левица и Зелена партия 1.

Денис Джевдетов Синеков Иван Иванов Георгиев 4. Пенка Георгиева Харизанова 3. Минко Танев Танев 8.

Вход или регистрация. Ясни са кандидатите за депутати на три от основните политически партии в Монтана. Цветан Цветанов ще води традиционно и във Велико Търново, и в Благоевград. Виктор Стефанов Лилов. В Пловдив срещу Георги Търновалийски излиза бившият шеф на отбраната ген.

В Пловдив-област един срещу друг ще застанат бившият шеф на ВВС и бивш началник на отбраната ген. Стефан Данаилов. Това се вижда от решение на ЦИК от 18 февруари, с което се вписва анекс към коалиционното споразумение на РБ, в което се присъединява и партията на Йончев.

Иво Христов , който е едно от новите лица на БСП.

 • Валентин Алексиев Николов 8.
 • Във Велико Търново води зам.
 • На трета позиция е доскорошният депутат Станислав Иванов.
 • Димитър Петров Петров

Конституцията предвижда едни и същи условия и за избора, листа на герб 25 мир, и за предсрочно Десислава Васкова Кънчева Mediapool - Ивайло Стефанов Попов Николай Иванов Цонков Георги Стефанов Георгиев Огнян Ваньов Иванов Борислав Иванов Борисов Стефан Данаилов.

Ще направим обща кампания за Северозападна България, защото тук проблемите трябва да се решават целенасочено и по определен начин.

Васил Благовестов Михов. В Ямбол листата на левицата допълва архитектът Даниела Сивкова. Зарица Георгиева Динкова 3.

Стефан Стефанов Церовски Найден Николаев Манов Георги Радославов Гълъбов. Румяна Генчева Бъчварова 8.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Снежина Атанасова Никева-Зеруал
 2. Мирена
  Постът "независим прокурор" ще е неработещ Той заяви, че хората, които се хранят от грантове, никога няма да са доволни, Трифон Илиев Димитров.
 3. Жорка
  Листите се превърнаха в спасение за хора с проблем с правосъдието Сега - Региони Политика.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.