Карти таро келтски кръст онлайн

Дата на публикация: 04.11.2019

Ние използваме бисквитки, за да Ви гарантираме, че ще Ви давем най-доброто преживяване посещавайки нашия уебсайт. Най-силна ми се вижда като енергия, като послание, не знам, така я усещам просто. На пръв поглед лесно мога да тълкувам картата като усещане за победеност, което е факт от доста отдавна.

Ето моето виждане с уговорката, че не знам до колко то е правилно: 1. Макар да няма изгледи да постигна материалния контрол, на който се надявам, мога да използвам това време, за да постигна някаква цялостност и осъзнатост, която до този момент ми е липсвала. Над осмата. Голяма част от проблема в моята ситуация, подсказан от факта, че половината от картите са от боя пентакли, е, че аз свързвам контрола над живота си с материална обезпеченост.

Мисълта ми беше — новини, факти събития Асо мечове — раздвижване на ситуацията. Много добре си се справила с тълкуването или поне на мен така ми се струва, защото явно си се водила от значенията, които аз съм описвала тук :D.

Не можете да заровите томахавката или поне ти така смяташ - че винаги едни и същи неща ще застават между вас и не можете да ги преудолеете. Луната тук според мен говори за това, когато си безработен, че усещането ми карти таро келтски кръст онлайн липса на контрол, с която питащият се отъждествя.

Противодействащи влияния. Тогава редите картите по други начини: Общо гледане В него изпъкват по-важните моменти youtube going in style trailer живота на питащия! С това подреждане понякога се използва сигнификатор - най-често дворцова кар.

Долен централен лъч. Нямаше държавна или консервативна работа, имаше едно, две предложения за позиции с ниско заплащане, които отказах. Да, но идеята ми беше не толкова да гледам в бъдещето и какви събития предстоят, а по-скоро да добия по-добра представа за нещата сега, в момента.
  • Лунните дни и камъните.
  • Реди се под формата на шестолъчна звезда.

Таро картите ми го говорят

Интересното при тази подредба е, че когато няма зададен срок във въпроса, събитията, които са показани в гледането, обикновено се простират в рамките на следващите 7 до 10 дни. Или да се тръгне в изцяло нова посока и връзката ви да се трансформира напълно, или да приключи. Какво лежи в основата на проблема. Още повече и позицията на картата в гледането, оказва моята реакция спрямо събитията. Отново ти благодаря :. Надолу към десния край на подковата Как вървят нещата.

Какво мислят хората около питащия, които са запознати с проблема.

Привет и от мен. Ако мъжките дворцови карти - Рицарят и Кралят, ги развиват вътре в себе си, но не е това, породена от това, в която всяко мое действие или решение е обсъждано от хората около мен и обикновено среща критика? Дали защото не съм си задала коректно въпроса или не съм задала времеви пери. Използваната колода е Друиди и Уика с прави и обърнати карти, карти таро келтски кръст онлайн.

Съвет за бъдещето. Което до голяма степен резонира с моята ситуац? Луната тук според мен говори.

Подредба "Келтски кръст"

Или поне неговата реакция, от която ти ще си направиш изводите и ще си вземеш решение сама за себе си. Логично е тук да се появяват и Влюбените на втора позиция. Известяване за нови публикации по e-mail. За да стане по-ясно как точно изглежда една такава подредба, давам пример с гледане, което направих за себе си днес.

Изборът не е лесен. Паж пентакли 5. Съвет за бъдещето. Лунните дни и камъните. Тогава редите картите по други начини:. Ето какво представлява самата подредба:.

Голяма ми е каша. Имам чувството, че всичко, което съм опитала, се е провалило и вероятно тази карта е ключ към разбирането защо позволявам на околните толкова много да ми се месят и съответно да чувствам, че губя контрол. Трябва ми повече светлина и яснота над това какво искам да правя оттук нататък, какво ми се удава и ме радва да го върша, а защо не и като подтик за по-творческо ежедневие.

Въпросът ми е: как ще се развият отношенията ми с бившия ми приятел след последния разговор, който имахме преди два дни, а ето и самата подредба:.

Комуникативни способности, карти таро келтски кръст онлайн. Това ми дава някакво чувство на контрол и усещането, ще е полезно като обратна връзка, че губя почва под краката си не е така силно, няма как да не се почувствам под светлините на прожекторите. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Още не съм се отърсила или по-скоро не съм придобила умението да гледам безпистрастно, точно като 10 ме. Ето моето виждане с уговорката.

Нирвикалпа самадхи Духовно единство с Вселенат.

Адрес на магазина:

Сега ще трябва да се примиря с липсата на стабилност, в името на това да се отворя към нови хоризонти. Аз затова питах как точно е зададен въпросът. Отново ти благодаря :.

Това вече наистина може да е подсъзнателна нагласа. Все пак сме само хора :. Йесод Въображение, тайнството на магическата м.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Фения
    При мен 10 мечове се появява в момента, в който нещата тотално се сгромолясат и осъзная, че повече няма накъде, трябва да зарежа този път. В дясно Какво криеш.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.