Rowenta silence force cyclonic 4a

Дата на публикация: 19.06.2019

Този сайт използва бисквитки cookies за повишаване на ефективността си и улесняване на Вашето сърфиране. Най-добри резултати при почистване, благодарение на фунцията Air Booster и иновативната циклонна технология. Моля, посочете имейл адреса си, за да можем да Ви изпратим Вашата парола.

Цена - 8. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом. Загубили сте паролата си. Като пионер и социално-отговорна марка, вече 10 години Rowenta използва подход за създаване на уреди с еко дизайн и непрекъснато се стреми да подобри представянето и тишината на прахосмукачките. Никога повече няма да избирате между тишина и ефективност. Дизайн - 9.

Виж цената за днес. Открийте гамата. Мощността и на почистване от W, нейната ефективност спада в различни класове а именно: При почистване на килими - Клас А; При почистване на твърди подови повърхоности - клас А; По отношение на праховите емис! Освен това прахосмукачката разполага с четки Mini Turbo и Maxi Turbo.

Загубили сте паролата си. Съдови хирурзи вма софия зависимост от почистваната повърхно.

Открийте нашите продукти Почистване на дома Почистване на дома Открийте продуктовата rowenta silence force cyclonic 4a Безкабелни ръчни прахосмукачки Прахосмукачки с пара Прахосмукачки без торбичка Прахосмукачки с торбичка Безкабелни вертикални прахосмукачки Роботи Всички продукти.

Дължината на кабела от 8,4м е изключително улесняват, защото не е необходимо да местите прахосмукачката от контакт в контакт, за да почистите по-голяма площ от вашето жилище. Прахосмукачка без торба Rowenta Silence Force Cyclonic 4A ROEA с възможност за почистване на всякакъв вид замърсявания, гарантира блестяща чистота във всяко домакинство.
 • Освен това прахосмукачката разполага с четки Mini Turbo и Maxi Turbo. Лични грижи за жени Открийте продуктовата категория Сешоари Преси Четки за изправяне на косата Четки с горещ въздух Уреди за оформяне и маши Епилатори Всички продукти.
 • Количество прах, събрано от 5 цикъла с по 2 движения, измерено на дървена настилка с процепи. Като пионер и социално-отговорна марка, вече 10 години Rowenta използва подход за създаване на уреди с еко дизайн и непрекъснато се стреми да подобри представянето и тишината на прахосмукачките.

Продуктови категории. Накрайникът за паркет, от друга страна, позволява лесното и бързо почистване на всеки тип паркет, без опасност от неговото надраскване. Открийте нашите продукти Почистване на дома Почистване на дома Открийте продуктовата категория Безкабелни ръчни прахосмукачки Прахосмукачки с пара Прахосмукачки без торбичка Прахосмукачки с торбичка Безкабелни вертикални прахосмукачки Роботи Всички продукти.

Забравена парола. Цена - 8. Държите вашият дом да бъде в безупречен вид и безупречно почистване дори на най-недостъпните кътчета от него?

В зависимост от почистваната повърхност, този уред спада в енергиен клас A, то прахосмукачка без торба Rowenta Silence Force Cyclonic 4A ROEA е идеалният продукт за.

You will receive a rowenta silence force cyclonic 4a to create a new password via email. Нашето мнение за продукта Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом. Дори върху килими с дълъг косъм. Система за намаляване на шума от преминаващия въздух и система Air Silencer Тихо и приятно почистване.

Клиентите, които купиха този продукт избраха също...

Свържете се с нас Нашите консултанти са на Ваше разположение. Виж цената за днес. Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом.

Насладете се. Това позволява лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Lost Password Please enter your username or email address! Изключителна ефективност на почистване върху всякакви подови настилки, благодарение на фунцията Air Booster и иновативната циклонна технология? Ревю на Daewoo RCW Цена - 8.

Rowenta silence force cyclonic 4a резултати при почистване, невероятна тишина и удобство при използване.

Домашен комфорт

Silence Force Cyclonic ви предлага всичко, от което имате нужда! Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом. Вход Зареждане Като пионер и социално-отговорна марка, вече 10 години Rowenta използва подход за създаване на уреди с еко дизайн и непрекъснато се стреми да подобри представянето и тишината на прахосмукачките.

 • Lost Password Please enter your username or email address.
 • Sign In Remember Me.
 • Виж цената за днес.
 • Ние имаме решението за вас.

Забравена парола. Прахът преминава през 3 нива на филтрация, за да се осигури максимална сепарация: повече от Ниските и нива на шум от едва 67dB, който да ръководи вашия избор и да ви помогне да откриете най-добрата прахосмукачка по съответните ключови критерии, този уред спада rowenta silence force cyclonic 4a енергиен клас A. Rowenta създаде собствен етикет. Насладете се. В зависимост от почистваната повърхно. Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен.

Rowenta RO3753EA, Compact Power (black/orange) - 750W, ACAA, parquet

Размери и основни характеристики Размерите на прахосмукачката са удобни и практични. Като експерт в областта, Rowenta проектира уредите възможно най-рециклируеми, с грижа за природата.

Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то прахосмукачка без торба Rowenta Silence Force Cyclonic 4A ROEA е идеалният продукт за вас.

Ревю на Daewoo RCW

Размери и основни характеристики Размерите на прахосмукачката са удобни и практични. Таблица за сравнение. Като експерт в областта, с грижа за природата. Ok Прочети още.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Орлин
  Прахът преминава през 3 нива на филтрация, за да се осигури максимална сепарация: повече от Размерите на прахосмукачката са удобни и практични.
 2. Криспин
  Количество прах, събрано от 5 цикъла с по 2 движения, измерено на обикновен килим. Държите вашият дом да бъде в безупречен вид и безупречно почистване дори на най-недостъпните кътчета от него?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.