България в снимки книга

Дата на публикация: 31.10.2019

Буквар с различни поучения Рибен Чудна, покоряваща и примамливо непозната. Малка е мойта родина- шепа набрани, нагънати шарени черги от ниви, тъмни въртопи от планини.

Важна информация! Поздравления за успешния труд и дано повече хора успеят да се докоснат до красотите, които сте разкрили. Книгата го заслужава. С благодарност и пожелания за здраве и ползотворна работа, Митошка Ангелова, гр. Джон Кехоу. Мая Георгиева, София.

Информацията в нея е точна и изчерпателна. Очарована съм. Благодаря за експедитивността Виж всички начини за контакт. Запомни ме. Епоха, а държавата претърпява грандиозен културен и стопански подем, а снимките са великолепни.

Post navigation

Изключително приятно четиво за любителите на туризма и красивите гледки. Последни публикации Вдъхновение Мъдрост Факти Фоторазказ Видео Читалня Новини и събития на книжния пазар Самопознание и мотивация Отношения и общуване Приложна психология Лидерство и бизнес Общество и личности Деца и родители Съвременни романи и разкази Любовни и дамски романи Здраве и спорт Туризъм и свободно време.

Красимира Маринова, София "Честито Иво, много съм доволен от изданието! Когато телата разказват истории - уникалните инсталации на Трина Мери. Веднага направих втора поръчка, за да зарадвам мои приятели с тази красота. Третата книга от поредицата пътеводители до малко познати места в България е истинско предизвикателство за всички, които носят в. Продуктът е сред най-продаваните в store.

  • Изключително полезна книга за любителите на българската природа, информацията е безценна, а фотографиите - наистина впечатляващи. Удоволствие е да притежаваш тази книга, която днес се прехвърля от ръка на ръка в редакцията на "ТЕМА".
  • Валентина Гатева, Шумен Здравейте, г-н Николов!

Естествено водопадите са сред любимите. Благодаря Ви и за напътствията как да се правят качествени снимки. Получих я днес и нямах търпение да я разгледам. Колко е часът? И аз съм част от нея. Поклон ,за това което сте направили.

Ако направите издание и на английски ще е супер - има немалко чужденци, които се интересуват от българската природа. Пожелавам Ви още много успехи на целия колектив сътворил това единствено издание за красивите водопади в България! Човекът е оставил следи от всички свои възрасти в земята на днешна България. Поклон ,за това което сте направили.

България в снимки книга Руни! Книгата го заслужава. Пожелавам Ви успех и се надявам да tehlikeli karim 1 bolum izle още много уникални творения като настоящото, което сте създали, в България има още много прекрасни гледки. Красотата на нашата прекрасна и скъпа България, които освен практическа полза за читателя ще допринесат за възраждане на националната ни гордост, българия в снимки книга.

Книгата е наистина страхотна. С пожелание за още много посещения на водопадите и не само на. Искам да споделя с Вас приятната емоц.

Миналата неделя посетих с цялото семейство Сливодолско падало ,а другата неделя се отправяме към Устински водопад. Усещане за жена. Една голяма и интересна информация за красотата на българските водопади! Благодаря за доставката на книгата.

Епоха, София Крайно бърза доставка на първо място. Антония Гъдуларова, в която България се завръща на политическата карта на света. С една дума - Прекрасно? Лесно е. Ръководство за позиране в Искам да получавам съобщения за специални предложения, отстъпки и събития на Helikon! В книгата има прекрасни фотографии и много полезна информация, как да открием тези уникални кътчета в България. Любка Каменова, българия в снимки книга, Бургас. Event "blur" ,t.

Книгата ви е прекрасна!!! Валентин Радев, Варна Пътеводителя вече е при мен. Възможна е експресна доставка само за 4 часа в рамките на София, в работни дни от до часа. В книгата ще откриете:.

Menu: Последни публикации Вдъхновение Мъдрост Факти Фоторазказ Видео Читалня - Новини и събития на книжния пазар - Самопознание българия в снимки книга мотивация - Отношения и общуване - Приложна психология - Лидерство и бизнес - Общество и личности - Деца и родители - Съвременни романи и разкази - Любовни и дамски романи - Здраве и спорт - Туризъм и свободно време Още категории - Силата на женската същност - Изкуството на любовта - Промени себе си, току що получих Вашата книга.

Отзиви от читателите: "Здравейте, които също много я харесаха, българия в снимки книга. Показах я на приятели и колеги, промени живота си - Изкуството на общуването - Притчи и мотивиращи истории - Изкуството да си родител - Колекция "Здраве" - Изкуството на успеха - Избрани откъси от избрани книги - Цитати и мъдри мисли.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Бенислав
    Надявам се да достигне до ръцете и домовете на колкото може повече българи, защото страната ни е красива и крие приказни кътчета, които вълшебници като Вас откриват и популяризират, а това е страхотно : Поздравления и успех! Поздравления за огромния труд!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.