Аларма с gsm известяване

Дата на публикация: 18.06.2019

Добавени продукти за сравнение Сравни Изчисти. Алармена система с gsm модул. Pandora VS D е микровълнов датчик за алармени системи Pandora.

Дистанционно -1 бр. Управление чрез набиране, без разход на средства. Мини безжична алармена система с гсм известяване СМ1 Предназначение: Аларма за домове и апартаменти, вили и къщи. Лесно програмиране на rfid чипове тагове изпращат се програмирани и могат да се програмират нови. Кабелна форма за свързване с акумулатор.

Трябва само да се запаметят номерата за алармиране Запаметяване на номерата аларма с gsm известяване алармиране: Вариант 1: Чрез набиране номера на алармената система от телефона, на който алармата ще сигнализира?

Безжична аларма за врати и прозорци - 2 бр YlA! Комуникаторът е фабрично програмиран с настройки за самостоятелна аларма!

Комплекта безжична аларма СМ2С включва:. Работи на принципа на датчик за движение. Гаранционни условия.

Paradox MG Да се използва възможноста на gsm алармени системи СМ за уведомяване при отпадане на захранващо напрежение или акумулатор.

Батерия BL-5 mAh за радиостанции Baofeng 34,00 лв. Този вид GSM система за охрана е изключителна полезна за райони, в които няма СОТ фирми или където окабеляването на стандартните системи е невъзможно. Последвайте ни. Захваща се алармата на подходящото място така че точките за проникване прозорци и врати да са в обхвата на обемния датчик.

Паник устройството се използва главно на места, които се нуждаят от спешна помощ.

Висока степен на сигурност - използва 26 bit Wiegand формат. Литиево йонна батерия предназначена за определени модели радиостанции на Baofeng. Нови продукти. Допълнителна функция, да се управлява вграденото реле за предварително програмирано време ако функцията е изключена, в които няма СОТ фирми или където окабеляването на стандартните системи е невъзм. Начин на управление чрез набиране от GSM апарат или от дистанционни, аларма с gsm известяване. Запис с p.

Напиши мнение

Абонирай се. Частична охрана - част от обекта не се охранява Sleep режим. Вграден в алармена система gsm модул комуникатор. Перфектна система за охрана на паркинг.

GSM Valcor сертификат, аларма с gsm известяване. Безжична алармена система с GSM модул, с 2. Добави в количката Добави в любими Премахни от любими? Байпас модул за временно симулиране на наличието на чип - имобилайзер в превозното средство Pandora.

При алармиране чрез набиране информира за 4 степени на опасност. Фалшива камера със соларен панел 21,00 лв.

Свързани категории

Функция за тест на жични и безжични датчици - подходяща функция при монтаж на гсм аларми СМ7 Възможност за дистанционна настройка и промяна на номера за алармиране и управление чрез текстови съобщения. Премества се СИМ картата в гсм модула алармената система. Контролът, мониторингът, настройката на системите, параметрите и управление на Вашия автомобил са достъпни чрез специализираното ни приложение за мобилни устройства: смартфони, таблети, компютри, iPhone, iPad, Android и iOS. Датчик за врата - за вграждане Магнитен датчик, следящ за отваряне на врата.

  • Ръководство за работа с охранителни системи Paradox.
  • Лесен монтаж и настройка!!!
  • Бутон - за включване и изключване на алармата.
  • Вграден в алармена система gsm модул комуникатор.

Захваща се алармата на подходящото място така че точките за проникване прозорци и врати да са в обхвата на обемния аларма с gsm известяване. Универсалният детачер за тагове има За повишаване на ефикасността на охрана. Универсалният инфрачервен модул Възможност на алармените кодове и тагове да осъществяват и контрол на достъп. Управляем от гсм апарат изход за автоматизация на дома.

FullHD p резолюция на запис. Работи на принципа на датчик за движение.

Страници на известни марки

Поставяне на СИМ карта в държача на гсм модула. Продукти, добавени за сравняване: 0. Възможност за охрана без алармена система

Универсални безжични сигнално охранителни системи с GSM модул! Резолюция на запис p, 4k. Предимства на безжични гсм алармени системи CM Безжичен датчик за дим 16,00 лв.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вигалот
    Коментари продукта. Подслушване опция.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.