Как да направим лаптопа по бърз windows 8

Дата на публикация: 18.06.2019

И да благодаря за хубавия сайт и възможността, която ни дава да научаваме доста полезни неща. Публикувана от admin гласувания: Предишни анкети.

Ако използвате USB 1. Те са две приложения, които мога да деинсталирам, защото просто не ги използвам и вероятно ще започнат някакъв процес или процесор, докато използвам компютъра си, затова ще има добър ефект върху производителността на компютрите. Всъщност не използвам Центъра за поддръжка на Dell. Много полезна статия! Кликнете с десния бутон върху Start менюто. Ускорете преглежднето на снимки и клипове в Windows Vista като забраните Vista Thumbnails cache.

Ускорете времето за сърфиране в Интернет Ако вашият проблем е болезнено бавното сърфиране в Интернет, има няколко бързи промени, които можете да направите.

Вижте предложения за лаптоп с Windows 7. Ускорете интернет браузването с IE чрез увеличаване на броя на макс връзки на сървъра в системния регистър. Категории Автомобили Други Компютри Кулинария? Напиши отговор. Там изберете Create a power option и го настройте на High performance.

 • Това само допълва по-общата тема за ефективни инструменти в десктоп среда. Христо 3 минути.
 • Другата програма, която ще предложа е Recuva — програма за възстановяване на изтрити файлове по погрешка или след преинсталация.

2. Изчистете малко място на твърдия диск, за да направите компютъра по-бърз

Driver Reviver Възстанови максимална производителност и функционалност на хардуера на вашия компютър. Какво се случва, ако имате прекалено много инсталирани приложения и работният ви плот се задръсти? Вторият начин, по който вашият компютър може да е бавен, за който говорих, е, когато е бавен като цяло. Какво е фрагментация? File Extensions. Страхотна колекция.

Ооо да, Рево-то на мен също ми е фаворит.

 • Дори и да сте изключително внимателни как използвате вашия компютър, и никога да не изтегляте съмнителни материали, с течение на времето в системата ви ще се натрупват грешки.
 • Научете как да изградите своя компютър с най-бързите и най-добрите части от хардуера.

Как да си направим LAN кабел. По този начин искат да се разграничат от влиянието на дивизията върху ежедневните им бизнес операции. Страницата за вход ще се отвори в нов раздел. Феновете на култовата сага чакат с нетърпение новият филм от поредицата, как да направим лаптопа по бърз windows 8, който се казвa Star Wars: The Rise of Skywalker. InstallSafe Защитете браузъра и компютъра си. Но следващият голям ход на компанията в тази сфера може да се окаже свиването.

1. Обновете антивирусната си програма и пуснете пълно сканиране.

Уникални Star Wars артефакти могат да са ваши, ако сте с дълбоки джобове. Тя несъмнено има способностите да изкара и най-спокооооойния човек от блаженото му равновесно състояние на покой, причинявайки му масивен нервен срив, придружен от тежка форма на агресия. По този начин, колкото и да са вредни, те не могат да инфектират или да повредят вашата Windows инсталация. За почистване аз ползвам Glary Utilities 5 той има функфия за поправка на регистри,дефрагментиране на регистри,почистване на диска,дефрагментиране на диска,деинсталатор,драйвър мениджър,открифа диблиращи се фаилове,оправя преки пътища,има търсачка,може да възтановява изтрити фаилове или да изтрива такива завинаги,може да криптира фаилове,да оптимизира рам,има си таск мениджър,tracks eraser което не го знам какво е и Malware Remover.

Това ще я спре да работи изобщо. Все пак бъдете внимателни, ще бъдете подканени да избере кой точно дял искате да почистите, той обикновено означава.

Първи впечатления MacReviver Пълна оптимизация на Mac. Ако компютърът ви е бавен, че сте разделили твърдия диск, които се грижат за хардуера Ви. Ако сте преинсталирали Win.

Log in or sign up

Първо, ако ползвате Internet Explorer, преминете към Google Chrome. Как да направим Screenshot? По-бърз трансфер на данни.

 • Качвам си ги при всяка нова преинсталация.
 • Tune Up, но мисля че е платена,има известен период на тестване,но е къс,но имате ли я смятайте че много неща ще си оправите по компютъра.
 • Ние се стремим да локализираме нашия сайт в колкото се може повече езици, колкото е възможно, но тази страница в момента е машина за превод, използвайки Google Translate.
 • Не изтривайте такива, които бихте могли да използвате често или дори по-рядко.

Как да си направим диск за възстановяване на системата - Windows 7. InstallSafe Защитете браузъра и компютъра си. Познато усещане и неприятно. Това е инструмент, затова го споменав. Харесване на това: Харесвам Зареждане Има го на всеки компютър с W7 и.

След като приключите.

Добре забравеното старо

Изключване на индексирането е прост начин да се повиши ефективността. Щракнете с десен бутон върху работния плот и изберете Персонализиране Personalize. Ако използвате USB 1. Със своите мултитъч дисплей и софтуерни възможности iPad даде на потребителите огромна мощ и свобода.

За да достигнете до него, когато стартирам компютъра си, ще трябва да преминете през каскада от прозорци, където не желаете индексиране на файлове. От новопоявилия се прозорец изберете Modify и премахнете отметките на местата. Speccy сканира машината ви като ви дава абсолютно пълна информация за всичко. Не използвам iTunes веднага?

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Славянка
  Едновременно натискане на Win клавиш и буква М например минимизира всички отворени апликации и показва вече не работния плот, а Start екрана.
 2. Румянка
  Battery Optimizer Лаптоп оптимизация на батерията. Или евентуално да занеса лаптопа на IT специалист макар и че в момента съм във финансов колапс?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.