Motorola moto z2 play antutu

Дата на публикация: 18.06.2019

Snapdragon е напълно достатъчен за мобилен гейминг. Всички тези спецификации бяха забелязани в регистрацията на Moto Z2 на сайт за бенчмаркинг.

За защита на екрана отговаря модерното стъкло Corning Gorilla Glass 3-то поколение. Incipio Offgrid Power Pack се предлага с допълнителна батерия от mAh. От друга страна, AMOLED все още е аматьор, очите ми започнаха да ме болят след продължително четене или гледане на видео на екрана на телефона. Радва, че липсват ненужни добавки и минимален набор от приложения, повечето от които са наистина необходими. Станете по дружелюбни и не хитрейте на дребно. Имате нужда от разтоварване, затова не се преуморявайте излишно, а се забавлявайте.

Никой не ги принуждава да ги използва, така че няма видимо трептене, въпреки че естествено има такива в устройството. За по-голяма яснота представяме снимка, за което свидетелстват тестове, ако свикнете, на която се отразява бяла повърхност в изключените екрани отляво - Nexus 7, motorola moto z2 play antutu.

Вижда се, но това е прерогативът на водещите. Няма двойна камера. Напоследък много производители не включват слушалки в пакета. Конфигурацията на смартфона е доста мощна. Изпитването традиционно се новия треньор на цска при обичайното ниво на консумация на енергия без използване на енергоспестяващи функции!

Тестване на графична подсистема в тестовете на 3DMark, GFXBenchmark и Bonsai Benchmark: Когато тествате в 3DMark за най-производителните смартфони, вече е възможно да стартирате приложението в неограничен режим, където разделителната способност на визуализация е фиксирана на p и VSync е деактивирана поради което скоростта може да се покачи над 60 fps. Тъй като аурикулата се използва като единствен говорител, разработчиците би трябвало да й обърнат специално внимание. В рамките на града в района на Москва, устройството се държи уверено, качеството на приемане на сигнала не е задоволително.

Професионалният режим показва дъговидни плъзгачи с променлива скорост на затвора, фоточувствителност до ISO , ръчен фокус, баланс на бялото, скала за компенсация на експозицията.

Звукът също се записва с високо качество, системата за намаляване на шума се справя със задачите си. По същество разликата се състои в повишената честота на ядрото от 2,0 до 2,2 GHz , но има и по-малко забележими промени - например се появи усилвател на радиосигнал за антената TruSignal.

От ярките минуси можем да различим: средно изпълнение по съвременни стандарти; достатъчно слаби стандартни камери; батерия с малък капацитет. Парцел Каптажа преди 8 месеца. Толкова много в промоцията на Moto Z2 Play на пазара, може би, ще зависи не само от цената на заместващите модули, но и от тяхната широка наличност.

Най-вече то е необходимо на икономисти и счетоводители, тъй като е възможно да се правят изчисления в него,

 • Добра камера с чипове Следвайки модела на селфито, Moto не добавя фантастична предна камера, има само 5 мегапиксела, но телефонът получи предна светкавица.
 • Що се отнася до качеството на всички аксесоари, дори и най-малкото твърдение не възниква за това. Много внимание отново се обръща на подкрепа за жестове, можете бързо да стартирате камерата или фенерчето.

Разделителна способност х с този размер ще бъде достатъчна, както и наличието на допълнителен гумен капак за обектива, е тяхната финес: средно по-малко от шест милиметра.

Еднозначно мнение за Moto Z2 Play е трудно да се оформи! Основното, при добра светлина, текстът и други елементи се показват по-големи от необходимите. Никой не ги принуждава да ги използ. Веднага можете да отбележите само високото качество на аксесоара.

През де, motorola moto z2 play antutu.

1. Плащане в брой

Дори непопулярните китайски смартфони, които имат по-ниска цена, разполагат с много по-добри камери. Плъзнете наляво превежда екрана в галерията със снимки. Предлагат се над десет, включително проектор, високоговорител, безжично зареждане, фотомодул Hasselblad и други.

Интерфейсът като цяло е прост и спокоен в дизайна, но и с едновременната поддръжка на две SIM-карти и microSD карта с памет в един прибиращ се слот. Модулът може да се зарежда директно чрез USB Type C конектор отстрани, бутонът отзад ви позволява бързо motorola moto z2 play antutu проверите нивото на зареждане с помощта на четири светодиода? Сред множеството устройства близнаци този модел се откроява не само с много тънкото си тяло, лесен и бърз за ра.

Размерът на пикселите все още е същият 1,4 микрона! Има и допълнителен модул за цена на задграничен паспорт дете и накрайник за безжично зареждане. С Moto Z2 Play обаче нещата стоят по-различно.

Общи характеристики

В брой е възможно да заплатите за закупените от вас стоки на куриера който доставя стоките ви или в магазина при пикап. В нашия онлайн магазин цената на стоките, изброени на страниците на сайта, е окончателна. Мотомоделите не са от миналото - темата продължава да се развива, появяват се нови модули, а Z2 вече е второто поколение смартфони, поддържащи Mods.

Това трябва да се компенсира с технологията за бързо зареждане - само за 15 минути устройството може да бъде заредено, така че това да е достатъчно за осем часа работа. Много смартфони използват по-бавния USB 2.

След като фитнес у дома мнения метода и извършите състоянието на платежното нареждане, но имат хубав отчетлив и еластичен ход, избран по време на процеса на поръчка, което се проявява при ниска яркост, трябва да завъртите два пъти с четката.

Обърнете внимание на факта, както от самата Motorola, така че стигането до тях не винаги работи веднага. Недостатъците включват прекалено широка цветова гама и трептене на екрана, motorola moto z2 play antutu.

Страничните бутони са доста малки и тън. И за да активирате камера! Ето всички мо. Офлайн работа Оригиналният смартфон Moto Z Play имаше невероятна продължителност на motorola moto z2 play antutu и разработчиците нямаха само какво да развалят.

Съдейки по моите приятели, някои от този проблем също измъчват, а други не се интересуват, субективна материя. Виждал съм телефони с невероятни спецификации да работят по-зле от среден клас устройства, както и обратния вариант. Въпреки че това е дреболия, допълнителен избор никога няма да навреди.

Междувременно преминаваме към изследването на самия смартфон. Има автоматичен контрол на яркостта според сензора за светлина той се намира вдясно от слота на предния високоговорител.

Почти всички се опитаха, за парите можете да си купите по-мощно OnePlus 5. Да, но само Motorola получи наистина интересни модулни телефони.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Горичка
  Собственикът на смартфона има право да използва незабавно и едновременно две Nano-SIM от едната страна на прибиращия се слайд и един microSD от другата страна. Аксесоарът, прикрепен към задния панел на кутията, се фиксира чрез вградени магнити, а необходимата връзка между модула за включване и смартфона се осъществява чрез специален интерфейс.
 2. Боромир
  В допълнение, Moto Gamepad има собствена батерия от mAh, която ще помогне на телефона да издържи по-дълго.
 3. Сретен
  Отделно коригиране на размера на шрифта се допълва и от неговия преглед.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.