Вту велико търново специалности

Дата на публикация: 17.06.2019

Азбучен списък на програмите. Софтуерно инженерство.

Специалност и форма на обучение Р — редовна, З — задочна. Международни икономически отношения. Оценката от държавния зрелостен изпит по изобразително изкуство умножава се по 4. Кандидатите могат да участват в конкурсните изпити на всяка от посочените дати; валидна при балообразуване е най-високата оценка, ако тя е по-висока от оценката от държавния зрелостен изпит. Прием иностранных студентов.

Азбучен списък По направления По факултети. Връзки с обществеността. Начало Образователни програми Бакалавърски програми. ЗА ВТУ. Кандидат-студентът е необходимо да представи служебна бележка за получения резултат от съответната областна олимпиада.

Специалност и форма на обучение Р — редовна, З — задочна. Вижте още.

Подобни новини

Приложна лингвистика. Специалности, за които се полагат факултетски изпити или записването става по утвърдени факултетски критерии. Социални дейности. Педагогика на обучението по история и география. Социална педагогика. Втори езици : английски, арабски, испански, италиански, китайски, корейски, немски, новогръцки, руски, сръбски и хърватски, френски, японски, български език като чужд за чужди граждани, които не владеят български език.

  • Приложна лингвистика два чужди езика.
  • Отваряне на меню.

Специалност Изящни изкуства - живопис Р! Прием иностранных студентов. Вижте още. Културен туризъм. Share on Facebook. Преподаватели и служители. Приложна математика.

Великотърновски университет

Информационно брокерство и дигитални медии. Специалност Изящни изкуства — живопис Р. Забележки: Кандидатите могат да изберат и трите варианта; в този случай при балообразуването се взема най -високата оценка. За специалностите в Историческия факултет е предвидена възможност за кандидатстване и чрез резултати от участие в инициативи на факултета, оценени от научно жури, включващо хабилитирани преподаватели, и приравнени към количествена оценка по шестобалната система.

Вту велико търново специалности могат да изберат и двата варианта; в този случай при балообразуването се взема по-високата оценка. Изящни изкуства - Графика. Английска филология! Състезателен бал за специалности Изящни изкуства графика, графичен дизайн и визуални ком. Кирил и Методий" Контакти За сайта. Счетоводство и контрол.

Български и английски език с информационни технологии. За специалност Теология е предвидена възможност за кандидатстване и чрез факултетски конкурсен изпит по богословие устен. Специалности, за които се кандидатства с оценка от държавен зрелостен изпит.

  • Преподаватели и служители.
  • Враца се полага изпит за проверка на говорните и комуникативните способности.
  • Предучилищна педагогика и английски език.
  • Специалност Църковни изкуства — иконопис, стенопис, дърворезба Р.

Азбучен списък на програмите? Педагогика на обучението по български език и география? Два чужди езика с международни отношения. International Students Admission. Виртуална разходка. Изящни изкуства - Рисуване и интермедия. Педагогика на обучението по история и география!

Кирил и Методий" Контакти За сайта. Начална училищна педагогика и специална педагогика. Право Р — изпити по история на България и по български език тестове. Софтуерно инженерство.

Български и английски език с информационни технологии Приложна лингвистика. Азбучен списък По направления По факултети. Оценката от държавните зрелостни изпити за придобиване на професионална квалификация практика в националните специализирани училища по изобразително изкуство умножава се по 4.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.