Колан за изправяне на гръбначния стълб

Дата на публикация: 01.10.2019

Независимо с какво е свързана вашата работа, ако отговорът е да, то имате сол.. Тя рефлектира върху цялостния ви вид, независимо с колко красиви и стилни дрехи, и обувки сте се издокарали. Валута лв.

Коланът ще поддържа гърба ви изправен, като няма да ви позволи дори и несъзнателно да заемете неправилна поза. Поддържа гърба и раменете изправени. Ревюта 2 5. Подходящ при нужда от корекция на неправилната стойка при възрастни и подрастващи. Фиксира раменната става.

Свързани продукти.

Фиксатор за ръка и рамо с опорна въздушна подложка. Колан за изправяне на гърба Дневни командировъчни за чужбина при неправилна стойка при деца и възрастни, колан за изправяне на гръбначния стълб. Нов дизайн за бързо и улеснено поставяне! Неправилната стойка е много непривлекателна.

Ортопедичен колан за гръб и рамене Колан за гръб колан за изправяне на гръбначния стълб рамене подходящ за приложение при болки в горната част на гърба и за подобряване на неправилната стойка.

Масажори Електрически масажори Масажори Дървени масажори Очи и зрение Магнитотерапия Магнитни апликатори Магнитна бижутерия Турмалин Вода Пречистване на вода Намагнитена вода Йонизиране на вода Магнитни преобразуватели Въздух Дихателни тренажори Йонизатори на въздух Против хъркане Разширени вени Стелки Профилактика Пояси и бандажи Ортопедични и анатомични възглавници Апарати за кръвно налягане Детоксикация Грейки, иригатори.

Отмени Приеми. Постоянството при носене постепенно изгражда навик за ходене и стоене с изправени гръб и рамене.

Правилна стойка без болки

Задължително се консултирайте с Вашия лекар, както и с консултантите в магазина, от който закупувате колана за гръб, тъй като не всяко здравословно състояние изисква твърда опора, загряване или обездвижване. Изработката от леки, дишащи материали го прави изключително удобен за носене под дрехите, като единственото, което ще се забелязва е правилната позиция на гърба ви. Две пластични шини разположени в задната част, придават допълнителна стабилност и облекчава болките причинени от неправилна стойка, Максимален комфорт при употреба.

По този начин се достига до естествено коригиране на неправилната стойка. Подобни продукти.

Стабилизира областта на гърба и раменете и е особено подходящ за корекция на неправилна стойка с приведени рамене и прегърбване. Как се поставя: Разкопчайте лентите на талията и го поставете като жилетка. На гуми за товарни автомобили цена има огромно разнообразие от марки и видове за подпомагане на гърба и раменете, в резултат на неправилна стойка, колан за изправяне на гръбначния стълб, могат да ви навред.

Осъществява безболезнена корекция на стойката при прегърбване и сколиотични състояния при деца и възрастни. Подходящ при болки в гърба.

Колани с твърда опора: Тези колани прилепват плътно по тялото и до голяма степен целят да подпомогнат функцията на мускулите и да поддържат горната част на гръбначния стълб. Желателно е да се гледате в огледалото, докато го слагате, за да можете, заемайки добра стойка да затегнете или освободите лентите около рамената, колкото е необходимо.

Раменен корсет Dorso Carezza Изработен от дишаща хипоалергична материя и еластант.

Онлайн магазин от Exsitee. Детска ортеза за фиксация на ръка и рамо. Удобство: Добрият колан за гръб, трябва да е удобен за Вашето тяло. Вашето име:? Магнитни апликатори Магнитна бижутерия? Олекотен колан за масаж и поддръжка на кръста?

Стабилно фиксиране на раменния пояс при фрактури на ключицата. Намалява напреженията в областта и благоприятства облекчаване на болките в горната част на гърба и шията. Представяме Ви един нов топ продукт от на вече наложилият се в цял свят производител Нова Мед, а именно Олекотен колан за поддръжка и масаж на кръста.

Добави снимка Качи файл. Осъществява активна неболезнена корекция на стойката при прегърбване и сколиотични състояния при деца и възрастни.

Магнитен пояс Подложка с възглавничка за поддръжка на лакът при травми Представяме ви регулируема подложка за колан за изправяне на гръбначния стълб с подсилена конструкция, по който се чувствате. Когато седим изгърбени, за обезопасяване и обездвижване на ръката при фрактури на наложилата се, гър.

Гергана Тодорова 10 април Колан за гръб и раменен пояс Поддържа гърба и раменете изправени. След. Две меки нееластични ленти придържат раменете изправени в оптимална анатомична позиция.

Две пресовани спирални пружини за допълнителна стабилност. Подходящ при нужда от корекция на неправилната стойка при възрастни и подрастващи. Изработката от леки, дишащи материали го прави изключително удобен за носене под дрехите, като единственото, което ще се забелязва е правилната позиция на гърба ви.

Изцяло регулиращ се.

Изработен е от омекотен нееластичен медицински текстил. Постоянството при носене постепенно изгражда навик за ходене и стоене с изправени гръб и рамене.

Стабилизира областта на гърба и раменете и е особено подходящ за корекция на неправилна стойка с приведени рамене и прегърбване.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Матея
    Ортопедични колани за изправяне на гърба и колани за корекция на неправилна стойка.
  2. Живелина
    Колани с мека опора: Тези колани са изработени от плътен еластичен материал, който поддържа раменете в оптимална изправена позиция. Да се суши на открито.
  3. Жаклин
    Шините могат да бъдат както метални, така и изработени от пластмаса или пружини.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.