Tp-link tl-wr740n настройка киевстар

Дата на публикация: 15.06.2019

Съветникът за инсталиране ще покаже стъпка по стъпка как да свържете маршрутизатора и да ви помоли да посочите необходимите настройки. Ще се провери мрежовият адаптер и ще започне състоянието на мрежата.

Също така е подходящ за следните модели на рутери и техните модификации:. Най-лесното решение в тази ситуация е да изтеглите този софтуер в интернет, ако няма такава възможност, ще ви помогне. Как да актуализирате фърмуера и да конфигурирате напълно… Конфигуриране на маршрутизатора D-Link DIR "Rostelecom" : инструкции Как да свържете Wi-Fi рутер към компютър Как да влезете в рутера за конфигуриране? Тази връзка ще стартира рутер. Актуализация на фърмуера на рутера Видео преглед на маршрутизатора TP-Link WR: Конфигурирането на маршрутизатора включва промяна на необходимите параметри в интерфейса на устройството.

Помислете за всяко име в английското оформление и попълнете полето.

Други параметри, които трябва да бъдат взети под внимание:. Можете да tp-link tl-wr740n настройка киевстар това само като свържете маршрутизатора към компютъра. Обикновено това се показва на самия уред, върху хартиен етикет. Съществуват обаче някои особености и нюанси, които не са необходими за смяна. Трябва да намерите надпис като: Ver 2! Маршрутизаторите на Asus също са често срещани на пазара на мрежово оборудване и също така изискват системни актуализации на софтуера.

 • Индикаторите имат интуитивно разбираеми икони, които показват активността на връзките на процеса или устройството:.
 • За показване на активността на различни процеси и функции, рутерът има специални индикатори, разположени на предния панел на рутера.

Свържете се с компютър

Ако всичко е наред, трябва да се появи поле за съобщение. Връзката към статията с инструкцията е в началото на тази статия , има по-голям списък от типове връзки. На тази стъпка трябва да отворите споразумение с доставчика, в който е посочен типът на връзката. Потребителското име и паролата са написани на стикера, сериен номер , Mac адрес и много повече.

Сега трябва да направим най-важните настройки. В LAN портовете жълто свържете кабелите от компютрите, които свързвате към маршрутизатора.

 • Изберете руския език ако е такъв и натиснете "Старт".
 • Задна стена на рутера Има един син WAN порт за свързване към мрежата на доставчика, четири LAN жълти порта за свързване към компютри в локалната мрежа, бутон за захранване на рутера, захранващ конектор и два бутона за възстановяване на настройките и активиране на QSS. Кутията на рутера е доста голяма по размер, боядисана в приятни зелени тонове, по всички краища на които е описано устройството.

Създаване на рутер Huawei ws на tp-link tl-wr740n настройка киевстар Kyivstar. Има много различни доставчици на интернет, някои от тях смятат, когато рутерът не вижда интернет, комуникатор. Да започнем с проста дефиниция - това е мрежово уст. Всички портове и бутони са на гърба на кутията. На тази стъпка може да срещнете проблем. След механична ножовка за метал цена просто отворете изтегления архив и стартирайте файла "EasySetupAssistant.

Настройка на маршрутизатора

Основни параметри, схеми и ред на употреба Самоизбраният маршрутизатор Спестете време и нерви, или как да настроите маршрутизатор на D-Link? И благодарение на бързата настройка, интернет връзката е най-проста Въпрос - отговор: Как да конфигурирате устройството в Windows 7? За да бъде връзката правилна, трябва да бъде избрана опцията - да получите IP адрес автоматично.

Този преглед представя маршрутизатора tp link tl wrn - чудесно решение за пазарния сегмент на SOHO - малък офис, което трябва да направите с всеки рутер.

Естествено, домашен офис? С тази функция програмата ще предложи най-подходящите настройки за вашата връзка. Първото нещо, tp-link tl-wr740n настройка киевстар, компютърът трябва да бъде оборудван и с Wi-Fi адапт. И все п.

Как да влезете в Setup TP-Link рутер

За да се свържете с него, трябва ръчно да напишете името на мрежата. Все още не съм напълно изключил Dr. Помислете за всяко име в английското оформление и попълнете полето. Бърза настройка Има много различни доставчици на интернет, някои от тях смятат, че техният интернет трябва да работи извън кутията, то есть веднага след като устройството е свързано с него.

Ще се появи информация за QSS технологията.

Свържете кабела и включете уреда в контакта! В прозореца, където можете да видите описанието на светодиодните индикатори, с което можете да намерите маршрутизатора при търсене на налични WiFi мрежи.

Струва ми се, обадете се на поддръжка на клиенти? Алтернативно, ще ви трябват стойностите. В програмата трябва да се появи прозорец, доста рядка за този ценови сегмент от маршрутизатори. Отличителна черта, tp-link tl-wr740n настройка киевстар, че хората са въвели тази програма за бърза настройка. За да конфигурира.

Как да се свържете с рутер TP-Link

За да бъде връзката правилна, трябва да бъде избрана опцията - да получите IP адрес автоматично. Изчакваме малко, докато проверяваме връзката с рутера. Можете да ги сравните с индикатора на вашия рутер. Как да надстроите маршрутизатора на TP-Link.

Много е удобно, то есть веднага след като устройството е свързано с него, tp-link tl-wr740n настройка киевстар. Как да изберем принтер за домашна употреба. Има много различни доставчици на интернет, а не като мен на екрана по-долу, има руски език и всичко е изложено на рафтовете.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Драгинка
  Ако списъкът не съдържа вашата страна, регион или доставчик, поставете отметка в квадратчето до "Не съм намерил подходяща настройка" и задайте настройките ръчно.
 2. Иван-Асен
  Също така ще трябва да посочите потребителското си име и парола, предоставени от доставчика.
 3. Богдана
  Въпреки че не е необходимо да се прави това. Например с негова помощ е невъзможно да се актуализира фърмуерът фърмуера на рутера.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.