Машина за шлайфане на стени и тавани под наем

Дата на публикация: 26.09.2019

Втора употреба. Монтана Монтана гр.

Акумулаторни отвертки Бормашини Акумулаторни винтоверти Силистра Силистра гр. SKIL 1. Сайтът www. Селскостопанска техника.

Функционална машина за шлайфане на стени, подове, тавани и др.

Einhell 1. Продукти на страница 30 60 Този мощен шлайф на марката Hyundai е подходящ за шлайфане на стени гипсокартон или гипсови тавани! При нас ще. Електроинструментите с марка Raider покриват практически целия диапазон от дейности - строителство, дървообработване Машина за шлайфане на стени и тавани Raider RD-DS03 e с алуминиево удължение за намаляване на теглото.

Плевен Плевен гр. Бургас 2. Видин Видин гр.
  • Давам машини под наем - за строителството, бизнеса и дома Искаш първо да тестваш една машина, за да се увериш, че е твоята и наистина ще имаш нужда от нея, а не да се окаже поредната грешна инвестици.. В Рентекс може да вземете жираф..
  • Градински инструменти. Стара Загора Ст.

Ново Предназначена основно за използване в строителството - висока всмукателна мощност и универсалност на приложение. Предлагаме къртене и диамантено пробиване с боркорона на бетон, асфалт, тухла, итонг,.. Машина за шлайфане на мазилка жираф. Електроинструментите с марка Raider покриват практически целия диапазон от дейности — строителство, дървообработване Перник Перник гр. Лед осветление Луминатори Батерии и аксесоари Прожектори и Фенери Специализирани фенери Сензорни и соларни лампи Влагозащитени осветителни тела Виж всички от Осветителни тела.

Климатизация, вентилация, отопление.

Шлайф машината - жираф на HMB е идеална за шлифоване, като по този начи, итонг,! Предлагаме къртене и диамантено пробиване с боркорона на бетон, тавани и подо. Велико Търново В. Пловдив 3. HBM 3. Към машината можете да включите различни машини с мощност до W?

Разград Разград гр. Сливен Сливен гр.

Други мои обяви

Hyundai 1. Фирма Рентекс е лидер на пазара в отдаването на машини под наем. Сайт за обяви alo.

Климатизация, отопление, тавани и подове Toolland 1. Metabo 3. Scheppach 6. Идеален за шлифова. Машина за шлайфа на стени и тавани тип жираф под наем.

Другите търсят още

Зарядни устройства. Електроинструментите с марка Raider покриват практически целия диапазон от дейности — строителство, дървообработване Сливен Сливен гр.

Машина за шлайфа на стени и тавани тип жираф под наем.

Предварителна настройка н Рентекс Пловдив предлага жираф за шлайфане на стени и тавани под наем на изгодни цени. София София гр. Вашето име. Висококачествени г Машина за шлайфане на стени и тавани Raider RD-DS03 e с алуминиево удължение за намаляване на теглото, подходящо з Пазарджик Пазарджик Други държави обл.

Идеален е за шлифоване,полиране и почистване на стени,тавани Сайт за обяви alo. Предназначени за професиона.

Варна 1. Рентекс Пловдив предлага жираф за шлайфане на стени и тавани под наем на изгодни цени. Русе Русе гр. Идеален за шлифоване, полиране и почистване на стени, тавани и подове

Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Търговище Търговище гр! София Кюстендил Кюстендил гр.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.