План конспект по баскетболу 9 класс

Дата на публикация: 14.06.2019

Упражненията се изпълняват на 1 м. Демонстрация 3. След подаден сигнал от преподавателят със спиране и стрелба от средно разстояние.

Затвърдяване и усърършенстване водене на топка в съчетания с други технически похвати. Приемане и строяване на класа. В редица Всички упр- я се изпълняват в движение ходене или бегом по игрището, в колона по един. Отново се използва метода двистранност след това сменяме от лявата страна на коша. Допустими грешки: не се сменя ритъма на водене не се изпълняват движенията на скорост Целта е да се приложи наученото по време на часа.

Х 1 закъснява с подаването или избързва.

Втори път упражнението се изпълнява с 10 лицеви опори I. Предлагаме Ви? Упражненията се изпълняват на 1 м. За реферати. Втори път упражнението се изпълнява с 10 лицеви опори.

  • Изтегли реферата.
  • След това спринтират до другите крайни линии и се връщат обратно.

E-mail или потребителско име

Дизайн и разработка от DHstudio. Анализ и оценка на урока. Общо- подготвителна част три обиколки на баскетболното игрище ситно бягане ръченично бягане бягане с изнасяне на подбедрици напред бягане с изнасяне на подбедрици назад бягане с високо повдигнати колене кръстосано бягане III Специално подготвителна част. Обяснение на новото упражнение. Учителят следи да няма цикличност при изпълнението на упражнението и при необходимост опреля движението на първия играч.

Предлагаме Ви.

Изтегли реферата. Не се следи топката с поглед от Х 2. Обяснение 2. Упражнението се изпълнява от план конспект по баскетболу 9 класс метра от 45 градуса от лявата страна на кошатоест използваме метода двустранност.

Двустранна учебна игра. Упражнението се изпълнява от 30 метра от 45 градуса от лявата страна на кошатоест използваме метода двустранност Допустими грешки: движението се извършва с едно темпо няма смяна на ритъма не се изпълняват правилно детаилите на упражнението Отново се използва метода двистранност след това сменяме от лявата страна на коша.

За реферати.орг

Две разпускащи обиколки на баскетболното игрище. Учителят следи да се спазва дистанцията между учениците, да се лови и подава правилно топката. Изтегли реферата. Учителят следи да няма цикличност при изпълнението на упражнението и при необходимост опреля движението на първия играч.

Упражненията се изпълняват с максимална скорост. Отново се използва метода двистранност след това сменяме от лявата страна на коша. Обиколка на игрището в лек бегом за разпускане на мускулатурата. Х 1 закъснява с подаването или избързва. За referati.

Втори път упражнението се изпълнява с 10 лицеви опори. Изтегли реферата.

За referati.org

Като стигне в близост до линията на трите точки Х1 извършва лижливо движение финт и тогава влиза под коша. Хвърлят топката към стената и веднага заемат позиция за хващане на отскочила топка. Учителят следи да се спазва дистанцията между учениците, да се лови и подава правилно топката. За реферати.

Х 1 да изпревари О в подкошието О защитника се стреми план конспект по баскетболу 9 класс застане пред Х 2 на пътя на топката и да предотвърти свободна пресека на Х 2 към коша О защитниците в упражнение 1 и 2 са полуактивни, не пресичат опита за подаване от Х 1 и Х 2 Всеки ученик си избира какъв вид водене на топката ще използва и какви видове техника чрез смяна на посоката.

Начално разучаване на ловене и подаване на топката с две ръце от гърди и чрез пода. План-конспект по баскетбол 9 out of 10 based on 2 ratings. Обяснение на новото упражнение. Дизайн и разработка ние нашите и вашите ep 10 DHstudio. Приемане и строяване на класа, план конспект по баскетболу 9 класс. Технологии Предлагаме Ви.

Информация и рейтинг

Хвърлят топката към стената и веднага заемат позиция за хващане на отскочила топка. Анализ и оцинка на извършената работа. Общо развиващи упражнения: - Редуване на обикновено бягане, заднешком и странично бягане. Двамата играчи застават на разстояние 1,8 м.

Когато топката се подаде към Х 2О защитника застава на една трета от собственият си нападател и две трети на Х 2 нападателят с топка. III Специално подготвителна част. Като стигне в близост до линията на трите точки Х1 извършва лижливо движение финт и тогава влиза под коша.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Двустранна игра. О защитниците в упражнение 1 и 2 са полуактивни, не пресичат опита за подаване от Х 1 и Х 2.
  2. Русислав
    За реферати. Х 1 да изпревари О в подкошието.
  3. Беговите упражнения се изпълняват под формата на обиколки по дължината се изпълняват упражненията, а по щирината на полето се бяга. Всеки ученик си избира какъв вид водене на топката ще използва и какви видове техника чрез смяна на посоката.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.