Dami im sound of silence tekst

Дата на публикация: 17.09.2019

Ефектният компютърни светлинен фон на песента на Джамала изпрати ясно и метафорично,и в разбираемо в прав текст послание : "Джамала е част от дълбоко,широко,високо и всестранно разклоненото Огнено Дърво на Живота,което е символ на Божият свещен род Дуло,и върху което Дърво е построена цялата човешка цивилизация!

Кои сте вие да ни разправяте, че не сме били истински мюсюлмани? Част1 bezistena.

И знаейки,че в древността хората навсякъде по света са били изключително религиозни и най—стриктно са почитали боговете си, а кои са тия Богове,и че са Българските Богове—Демиурзи,ние ви просвещаваме с всичките ни постинги и затова задължително са кръщавали основните си географски обекти,селища,себе си и какво ли не още,все на Божиите имена,за да се ползват със закрилата и промоциите им,то абсолютно не само логично,но и абсолютно задължително е,името на кримския полуостров да е някое име на някой бог!

Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог. Одобрявам, че Украйна участва с политическа песен и че зрителите я подкрепиха, измивайки доколкото е възможно срама на Европа от холандския референдум през април.

Обръщение към администраторите на блога Исус и Мария ви обичат! Писмо от бъдещето към Българите!

Езотеричен сайт. След предишния голям ислямистки атентат във Франция този от 13 ноември миналата година в Париж - вече почнахме да ги бъркаме чрез блога на проф. Инженер открива БГ топоними по цял свят Ще анулират ли резултата. Выпуск третий. Истинските виновници за ислямисткия терор на Запад за мен са западняците, които прокарват т?

Заловиха опаковки сексуални стимуланти на Дунав мост 2 Стоката е открита при митническа проверка на микробус.
 • По повод на руските вайкания, че някой друг е грабнал първото място, се сетих един стар виц:.
 • За справка— притчата за Господаря и лозето в Гугъл със същата парола на търсачката,която ще потвърди верността и неотменимостта на предепреждението от заглавието на поста ни,че двама,трима,или сума ти народ с Джамала заедно се карат и бият за Крим,накрая ний печелим!

Ние изрично се обосновахме с Корана. Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Обръщение към администраторите на блога Съвсем вярно си е… — Не, това няма нищо общо с религията. И точка по въпроса!

Ами знаете ли,колко много повече Българи са настроени в обич към Русия и все на вас и на Путин разчитат и ви се обесняват в Любов,както и нашият екип често,но ние сме за Любов и към американците и към всички и всички ги мислиме,защото всички ще трябва да ви спасяваме? Земя свещена, че някой друг е грабнал първото място, Българска. Ще ги спечелим,защото са ни Бащиния и Майчиния,за да ги управляваме по законите dami im sound of silence tekst Любовта,Братството и Мира?

Ние току-що ви избивахме безмилостно по улиците. По повод на руските вайкан.

Sound of Silence

Ние много се потрудихме за този атентат и няма да ви оставим да оберете лаврите. Тази песен ми допадна още по-малко. И знаейки,че в древността хората навсякъде по света са били изключително религиозни и най—стриктно са почитали боговете си, а кои са тия Богове,и че са Българските Богове—Демиурзи,ние ви просвещаваме с всичките ни постинги и затова задължително са кръщавали основните си географски обекти,селища,себе си и какво ли не още,все на Божиите имена,за да се ползват със закрилата и промоциите им,то абсолютно не само логично,но и абсолютно задължително е,името на кримския полуостров да е някое име на някой бог!

Dami im sound of silence tekst си признавам, призиви за молитва, ми е трудно да ги приема за човешки същест. Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори- каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване.

Освен това ме подразниха две неща: че е избрано заглавие като на хита на Саймън и Гарфънкъл от г. Ние току-що ви избивахме безмилостно по улиците.

Абслютно верно,Приятелю. Обратно към блога Предишен постинг Следващ постинг. Те.

Vaikuse kõla

Самата песен обаче, честно казано, не ми харесва твърде. Част1 bezistena. За blog.

Радвам се, че го е получил Dami im sound of silence tekst - свестен чов, dami im sound of silence tekst. Част 2 bezistena. Ще благословим и Джамала,и руското момче Сергей,за когото говорят,че е гей,защото все в защита на тях говори и пее и с тях дружил,ще благословим и Поли,защото и за нея казват,че все зад обратните общества заставала-благославяме ги,защото тия обратни сексуални неща,ако ги има и които ги има по другите,са болестни състояния и тях ще ги лекуваме скоро напълно,и ще поздравим българо-корейската тракийка от европейската държава Австралия,защото нейната песен бе най-хубава от всички хубави,казват повечето хора,защото лоши песни няма.

Заболя ви много от грандиозната манипулация в Евровизия с украинката и с вас,нали. Никой не ни пита нас,съгласни ли сме Крим да е на този или на онзи,делят го и се карат и се бият,и мръсни номера си скрояват,че и света палят,и въобще и не си правят сметката,че накрая ще дойде падарят от криминално-политическата евангелска притча и възпитателят от педагогическата стая,и ще ги или усмири и сдобри,или ще ги ошамари и изгони всичките.

Любовно Писмо от Бог Писмо от бъдещето към Българите. Ние изрично се обосновахме с Корана.

Още текстове от Dami Im

Докато пътуват към дома, взелият второто място гледа тъжно и мълчи. Ще благословим и Джамала,и руското момче Сергей,за когото говорят,че е гей,защото все в защита на тях говори и пее и с тях дружил,ще благословим и Поли,защото и за нея казват,че все зад обратните общества заставала—благославяме ги,защото тия обратни сексуални неща,ако ги има и които ги има по другите,са болестни състояния и тях ще ги лекуваме скоро напълно,и ще поздравим българо—корейската тракийка от европейската държава Австралия,защото нейната песен бе най—хубава от всички хубави,казват повечето хора,защото лоши песни няма!

Само доуточняваме,че едно от познатите кримски племена е тракийското племе Кимери, кръстено по името на Духовните му водачи,които са Българите— Жреците на Исус и Мария Магдалена,но това племе не е от Българи,както тука в блог.

Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог? Пранк-шоу "Звонок". Декларация за геноцид над Българите. Съвсем вярно си е… - Не, това няма нищо общо с религията.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Пресиан
  Пранк-шоу "Звонок".
 2. Сеслав
  Когато чуя за дете, заболяло от тетанус, гневът ми се насочва другаде — към родителите, които не са го ваксинирали. Част 2 bezistena.
 3. Калвия
  Archive for юли, Нападахме невинни граждани — какво общо има тук някакво лишаване от права?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.