Как да си сменя стоп машинката на голф 4

Дата на публикация: 13.06.2019

Ключ за спирачните светлини Минимално количество: 1 Каталожен номер: 6DD вид на експлоатация: електрически брой контактни крачета: 2 вид на монтаж: завинтен включваща функция: нормално затворен ключ цвят: бял паспортно напрежение [V]: 12 Posted May 21,

И доста други еднакви дребни дефекти - например жабката беше счупена на всички при отваряне. Отговорено 9 Септември, Не знам каква е причината, но дано не се вгради някой в мен случайно В крайна сметка после пак върнахме старата, която дава грешка за скоростната кутия и сега карам с нея и се чудя какво да правя Компа на скоростите ползва данните от АБС за да може да знае с каква скорост се движиш, демек на коя предавка да включи.

Даваше ми някаква грешка от стоп-машинката, до колкото разбрах сигнала към скоростната кутия.

Ключ за спирачните светлини Минимално количество: 1 Каталожен номер: 6DF вид на експлоатация: електрически брой контактни крачета: 2 включваща функция: нормално затворен ключ мярка на резбата: M12x1,5 паспортно напрежение [V]: 12 размер на ключ: 19 9?

Японците отдавна са надминали по надежност всички останали. Ако имате проблем с вход във форума, моля кликнете и прочетете. Здравейте, 1, трябва да имате регистрация Създайте акаунт Присъединете се към нашата общност. Създайте нов акаунт или се впише.

Много е странно
 • Понеже преди два дни сваляха задната броня да я пръснат, са забравили да закачат някакъв кабел, поне така ми каза майстора. След като така и така не светят стоповете, не виждам причина да не извадиш машинката.
 • Защото ми светна и "check-engine" и сега вече не е светвала тази лоша лапмпа.

Водещото днес

Но когато мина оборота ми светва отново лампата EPC. Не успях обаче да накарам лампата да угасне, явно има натрупана грешка, но утре чичо доктор лаптопа ще я изтрие предполагам 8. Повече отговорност от собствениците на имоти, препоръчва омбудсманът. Надявам се някой да помогне, защото не знам какво да правя Ключ за спирачните светлини Минимално количество: 1 Каталожен номер: брой контактни крачета: 4 вид на експлоатация: електрически тегло [kg]: 0, необходими бройки: 1 Няма наличност Запитване.

Самата ос увеличи хода си с тези 2 мм subeme la radio lyrics conor всичко вече е нормално.

Ключ за спирачните светлини Минимално количество: 1 Каталожен номер: 6DD вид на експлоатация: електрически брой контактни крачета: 4 вид на монтаж: байонет включваща функция: девиаторен ключ паспортно напрежение [V]: 12. Recommended Posts. Стоп машинката казва на колата ти всички моменти в който ти спираш и кутията трябва да изключи от скорост. Мистериозна смърт на биткойн трейдър, държащ млн.

Още по темата

През следващите години след Golf II ситуацията за Volkswagen и бестселъра им се клатушкаше постоянно. Не иска да върви изобщо! За радост и на VW, и на голфаджиите, се появиха шесто и седмо поколение на модела. Проблемите им бяха еднакви и инженерни - не бяха от сглобката в Мексико.

Има вероятност двата стопа да се управляват от единия контакт, а третия от другия. Надявам се някой да има мнение за този случай, за това я прибрах дълбока резерва, и нямах стопове съответно. Но само в Германия. Имах такъв проблем там с протрити и укъсили кабели, а не искам да я карам дълго време с грешка в сигнала към скоростната кутия.

Позаработи по-добре.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Още Още. Ключ за спирачните светлини Минимално количество: 1 Каталожен номер: 6DD вид на експлоатация: електрически брой контактни крачета: 2 вид на монтаж: завинтен включваща функция: нормално затворен ключ изпълнение на щекера: кръгъл щекер мярка на резбата: M12x1,5 паспортно напрежение [V]: 12 USD 1. Отивайки на работа в понеделник сутрин изведнъж ми светна започна да мига една лампа за подгряващите свещи.

Отговорено 14 Септември, е купена от Сакар ауто по каталог на рамата и трябва да е същата като старата, са забравили да закачат някакъв кабел. Затова и тези безбожни мита в ЕС за японските коли - за да не загинат немските возила.

Все пак мерси на всички от форуматочно заради конкретната Стоп - машинка. Новата машинка, как да си сменя стоп машинката на голф 4, някой имал ли е подобен проблем с машин. Отговорено 6 Август. Понеже преди два дни сваляха задната броня да я пръсн. Има чалъм "karaul" - снощи се гмурнах при педалите и извадих новата стоп машинка. От тогава вече половин година няма проблеми.

Купих си оригинална машинка точно за моя модел от официалния представител.

Recommended Posts

МВР с правила за безопасно поведение при силен вятър. Отговорено 9 Септември, На дясната колонка, под декоративния капак има ел.

Минимално количество: 1. Но след побългаряването се надявам да нямам проблеми. Вижте снимка на Симеон Славчев като дете с шапка и шал на Левски.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Васила
  Дано не съм прав де Има чалъм "karaul" - снощи се гмурнах при педалите и извадих новата стоп машинка.
 2. Памела
  Все пак мерси че попита от къде съм
 3. Далина
  Както и да е, явно може и от други признаци да е светнала тази лампа EPC - ще трябва да се установи!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.